Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΣΒΟΥΡΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια γέννησα!!!

Στις 31/10/08 και ώρα 9:15 στ ο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων γέννησα την κορούλα μου η οποία ζύγιζε 3090 και ήταν 50 εκατοστά , Η γέννα μου Πόλυ απλή λόγο ισχιακής προβολής την έκανα με καισαρική με ολική νάρκωση. Κοιμήθηκα και ξύπνησα με ένα μωρό στην αγκαλιά μου, ούτε πόνους ούτε τίποτα, ούτε μετά πονούσα καθόλου! Απλά μετά την γέννα δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι ήμουν μανούλα, είχα κάτι σαν κατάθλιψη, η όποια μου πέρασε την Τρίτη ήμερα που την θήλασα. Τι να σας γράψω; βγήκε ροδαλή και πανέμορφη! Όταν βρώ χρόνο θα περάσω και της φωτογραφίες της. Άντε να παίρνει και καμία άλλη σειρά!!!

Σας φιλώ και σας ευχαριστώ όλες

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

• Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 6.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Να σου ζήσει Αγγελική μου, να είναι πάντα γερό κ καλότυχο το μωρό σου!!!

Περιμένουμε φώτο!

φιλιά πολλα

Δημοσίευση

Να σου ζήσει Αγγελική μου, να είναι πάντα γερό κ καλότυχο το μωρό σου!!!

Περιμένουμε φώτο!

φιλιά πολλα

Δημοσίευση

Aγγελικούλα συγχαρητήρια .... Να είσαστα όλοι καλά κ να χαιρεσαι την οικογένεια σου....Ανυπομονούμε για φωτο....έκανες επισκληρίδιο?

Αχ ωραια τα νέα σου......περιμένουμε κ άλλες λεπτομέρειες..φιλάκια:kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: ;):P

Δημοσίευση

Aγγελικούλα συγχαρητήρια .... Να είσαστα όλοι καλά κ να χαιρεσαι την οικογένεια σου....Ανυπομονούμε για φωτο....έκανες επισκληρίδιο?

Αχ ωραια τα νέα σου......περιμένουμε κ άλλες λεπτομέρειες..φιλάκια:kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: ;):P

Δημοσίευση

Αγγελικη να σας ζησει!Να ειναι παντα γερο πανω απ' ολα! Καλη δυναμη!

Δημοσίευση

Αγγελικη να σας ζησει!Να ειναι παντα γερο πανω απ' ολα! Καλη δυναμη!

Δημοσίευση

Αγγελική μου, συγχαρητήρια!!! Να σου ζήσει η μπέμπα σου. Να είναι ΠΑΝΤΑ γερή, ευτυχισμένη και καλότυχη...

Καλή ανάρρωση στη μανούλα...:)

Φιλιά

Δημοσίευση

Αγγελική μου, συγχαρητήρια!!! Να σου ζήσει η μπέμπα σου. Να είναι ΠΑΝΤΑ γερή, ευτυχισμένη και καλότυχη...

Καλή ανάρρωση στη μανούλα...:)

Φιλιά

Δημοσίευση

Aggeliki na sou zisei koritsaki mou....na nai panta gero....kai afto alla kai si gia na ti xairesai....

Pes mou kati se pia evdomada isoun giati kai mena exei isxiakh provolh..vevea eimai akoma 33 evdomada alla thelo na ksero an telika de gurisei se pia vdomada tha kano kaisariki...filakia

Δημοσίευση

Aggeliki na sou zisei koritsaki mou....na nai panta gero....kai afto alla kai si gia na ti xairesai....

Pes mou kati se pia evdomada isoun giati kai mena exei isxiakh provolh..vevea eimai akoma 33 evdomada alla thelo na ksero an telika de gurisei se pia vdomada tha kano kaisariki...filakia

Δημοσίευση

na sou zisei aggelikoula i svouritsa sou..sou eyxomai na nai geri..

kala ksenixtia:woohoo: :woohoo:

aaaa k xronia polla gia ayrio..to kalitero doro to exeis tora stin agkalia sou:laugh: :silly: :laugh:

Δημοσίευση

na sou zisei aggelikoula i svouritsa sou..sou eyxomai na nai geri..

kala ksenixtia:woohoo: :woohoo:

aaaa k xronia polla gia ayrio..to kalitero doro to exeis tora stin agkalia sou:laugh: :silly: :laugh:

Δημοσίευση

Να σας ζήσει η κορούλα, να την χαίρεστε, να είναι πάντα υγιής, ευτυχισμένη και χαμογελαστή και να σας δίνει πάντα χαρές :)

Δημοσίευση

Να σας ζήσει η κορούλα, να την χαίρεστε, να είναι πάντα υγιής, ευτυχισμένη και χαμογελαστή και να σας δίνει πάντα χαρές :)

Δημοσίευση

να σου ζήσει Αγγελική μου !!!!!Πάντα χαρές!!!μπράβο που πήγαν όλα καλά....

Χρόνια πολλά επίσης για αύριο συνονοματη του γιου μου!!!

Περιμένουμε φώτο....:P :P

Δημοσίευση

να σου ζήσει Αγγελική μου !!!!!Πάντα χαρές!!!μπράβο που πήγαν όλα καλά....

Χρόνια πολλά επίσης για αύριο συνονοματη του γιου μου!!!

Περιμένουμε φώτο....:P :P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ όλες, Να σας την περιγράψω κιόλας είναι μελαχρινή με γκριζογάλανα ματάκια, έχει χειλάκια φουσκωτά σαν της Pamela!!! Τα πείρε από τον μπαμπά της. :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ όλες, Να σας την περιγράψω κιόλας είναι μελαχρινή με γκριζογάλανα ματάκια, έχει χειλάκια φουσκωτά σαν της Pamela!!! Τα πείρε από τον μπαμπά της. :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.