Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

Μήπως ξέρει κάποια κοπέλα πως μπορώ να αποθήσω με φυσικό τρόπο τόσα μυρμήγκια που μπάινουν μεσα στην κουζίνα μου?

Δημοσίευση

kalhspera koritsi moy loipon vres thn fwlia toys kai vale mpoliko ΞΥΔΙ egw to ekana kai mia xara eixa sto mpalkoni alla epeidh exw mia skylitsa mesa sto spiti apofeygw ta diafora poy poylane giati kanoyn kako.......elpizw na kaneis doyleia ........

Δημοσίευση

αχ το ιδιο προβλημα ειχαμε κι εμεις περσι το καλοκαιρι

μιλαμε τιγκα στο μυρμηγκι το σπιτι- εβγαιναν απο παντου - οποια τρυπα υπηρχε στο σπιτι ειχε μεσα μυργηγκια

τωρα τι να σου πω εμας ηταν ανθεκτικα σε ολα σχεδον

αναγκστηκε το βραδυ που εβαζα για υπνο τα απιδια ή το πρωι ή οταν βγαιναμε βολτα εριχνα φουλ αοσμο κατσαριδοκτονο

Δημοσίευση

Εχω δοκιμασει οσα εχω διαβασει με μετρια αποτελεσματα Αλλα εδω που μενω η κατασταση ιδιως τπ περσινο καλοκαιρι ηταν τραγικη

Αν βρεις φωλια βαλε πετρελαιο Γενικα το πετρελαιο ειναι το πιο αποτελεσματικο αλλα το κακο ειναι οτι το μυριζουμε κι εμεις

Το ξυδι λιγα πραγματα εκανε και μιλαμε για μπουκαλια ολοκληρα

Δοκιμασε μπεικιν παουντερΡιξε σκονιτσα εκει που τα βλεπεις και κανε υπομονη Σε λιγες μερες μια μειωση θα την δεις(το τρωνε και σκανε)

Να φανταστειτε περυσι εβαλα τελικα εντομοκτονο και τα μυρμηγκια ακομα πηγαινοερχοντουσαν :roll:

Δημοσίευση
Εχω δοκιμασει οσα εχω διαβασει με μετρια αποτελεσματα Αλλα εδω που μενω η κατασταση ιδιως τπ περσινο καλοκαιρι ηταν τραγικη

Αν βρεις φωλια βαλε πετρελαιο Γενικα το πετρελαιο ειναι το πιο αποτελεσματικο αλλα το κακο ειναι οτι το μυριζουμε κι εμεις

Δοκιμασε μπεικιν παουντερΡιξε σκονιτσα εκει που τα βλεπεις και κανε υπομονη Σε λιγες μερες μια μειωση θα την δεις(το τρωνε και σκανε)

Να φανταστειτε περυσι εβαλα τελικα εντομοκτονο και τα μυρμηγκια ακομα πηγαινοερχοντουσαν :roll:

a koykla moy esy ta taises kiolas xaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaden to kserw katholoy ayto gia to mpeikin pantos .......tha to kanw kai egw an tha exw fetos kai tha soy pw apotelesmata ......filiaa

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

εριξα σήμερα μπεικιν παουντερ να δουμε και με αυτο τι θα γίνει γιατί έχω αρχίσει και εκνευριζομαι

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!!!προβλημα με τα μυρμηγκακια?εγω να δειτε τι τραβαγα..........γιατι φετος βρηκα τη λυση.ειχα πολλα στα ντουλαπια μου .που να αφησω ζαχαρη μεχρι και μεσα στο βαζο με το μελι εμπαιναν ,πως τα καταφερναν δε το καταλαβαινω.φετος ομως μου ειπαν να βαλω φυλλα δαφνης και γαρυφαλα ολοκληρα και ναιιιιιιιι επιασε...ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΤΕΛΟΣ :lol::lol:

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.