Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

Πατσουλινι μην στενοχωριεσαι ...Τα ινομυωματα δεν ειναι κακοηθεις ογκοι .Το πολυ πολυ να σου πει ο γιατρος να τα αφαιρεσει ...Μπες να μας πεις τι σου ειπε ο γιατρος ......

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

καλημερα.πηγα χτες γιατρο.ειδε τον υπερηχο και ειδε και τον αλλο πριν λιγους μηνες και δεν μπορουσε να καταλαβει πως ο αλλος υπερηχος δεν ειχε δειξει κατι.μετα με εβλε στο κρεβατι του υπερηχου.μου κανε τεστ παπ,μετα μου κανε κολπικο υπερηχο,μετα απο πανω υπερηχο αλλα δεν μπορεσε να δει τιποτα.ειναι η μητρα μου πισω και δεν τα καταφερε.και μου γραψε να κανω αξονικη...σοφια ποσο μεγαλο ηταν το δικο σου κ δυσκολευτηκαν?πες μου την διαδικασια της λαπαροσκοπησης σε δημοσιο νοσοκομειο....εμενα χρυσανθη λενε να το βγαλω.και οι 3γιατροι που ειδα ειοπαν οτι τα ινομυωματα ειναι καλοηθης ογκοι εκτος αν μεγαλωσουν αποτομα απο το πουθενα οπως ο δικος μου και ισως τοτε να ναι πιθετικος καρκινος αλλα ειναι σπανια περιπτωση...θα δουμε τι θα κανουμε.πρωτα αξονικη και μετα βλεπουμε.αυριο εχω θεαγνειο οποτε θα σας πω τα νεα μου παλι...

Δημοσίευση

Βρε μπας κι εχει γίνει λάθος?? :shock:

Να μην μπορέι να τα δει ο γυναικολόγος???

Τίποτα δεν θα είναι μην αγχώνεσαι..

Αν και ξαναλέω πολύ πιθανο μα μπεις και να μας πει πως

ούτε και η αξονική έδειξε κάτι

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

γεια σας.πηγα και στο θεαγενειο.εκει δεν ειχε υπεηχο ο γιατρος αλλα ειχε χερι.ε το βαλε το χερι κ λεει κανονικα εναν τετοιον μεγαλο ογκο θα επρεπε να μπορω να τον πιαω αλλα δεν πιανω τιποτα.λεει ανθρωπος ειμαι ισως κανω λαθος αλλα θελω να ξανακανεις υπερηχο αλλου..οποτε μια και θα κανω αξονικη ολα εκει θα φανουν.....

• 1 month later...
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΚΑΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ?Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ Η Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ?

Δημοσίευση

η μανητική δεν έχει καμια σχέση με τον υπέρηχο σαφώς πολύ καλύτερη η μαγνητική .ολά καλά !!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ναι αυτο μου πε και ο γυναικολογος μου.λεει εγω στον δικο μου υπερηχο δεν ειδα τιποτα.η μαγνητικη δεν εδειξε τιποτα.αρα ολα καλα.αλλα εγω απορω.ο αλλος πως τα ειδε κ εκανε κ μετρησεις?δηλ τι μετρησε?

Δημοσίευση

πατσυ,καμια φορα οι γιατροι κανουν λαθος.....εμενα ενας γυναικολογος μου ειχε πει οτι εχω παιδικη μητρα και δε θα μπορω να κανω παιδια..... :shock: κι εκεινος ειχε κανει μετρησεις..... :? δεν ειχα δωσει σημασια γιατι ημουν μικρη τοτε για τετοια....μετα απο κατι μερες πηγα στον δικο μου γυναικολογο και λεει τι βλακειες ειναι αυτες????λαθος εκτιμηση.... :roll: κι οπως ξερεις εχω ηδη μια μικρη ανταρτισσα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: οποτε μην ανησυχεις!!!!!γινονται και λαθη!!!!!! ;) μπλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ :lol::lol::lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.