Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

γρηγορες απαντησεις σας παρακαλω....

Featured Replies

Δημοσίευση

ο μπεμπης μου ειναι 38 ημερων και ξαφνικα σημερα που πηγα να του αλλαξω πριν λιγο την πανα του ειδα αιματακι στον αφαλο του!!τι μπορει να ειναι???να τρομαξω??

Δημοσίευση

νομιζω οτι συμβαινει αυτο συχνα μηπως ειχε μεινει κομματακι ξερο κ εφυγε κ γι αυτο? καντο με οινοπνευμα να ξεραθει χωρις πιεση.

Να σου ζησει γλυκια μου

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

oxi!ουτε μυριζει!ειναι κανονικα μαζεμενος το μονο περιεργο στο ματι ειναι οτι φαινεται ενα σαν γρομπαλακι δερματος!αλλα πιστευω οτι ειναι γιατι δεν εχει μπει εντελως μεσα οπως τους δικους μας!για πειτε καμια αλλη γνωμη!

Δημοσίευση

Παρε τηλ τον γιατρο σου μαλλον εχει κοκκιωμα δεν ειναι τιποτα απο αλλεργικη αντιδραση στο αερα στις κρεμες κτλ και η δικια μου το ειχε για αυτο σε ρωτησα, δε μυριζει απλα εξεχει ενα γρουμπουλακι σαν μικρο κουνουπιδακι τον καυτηριαζουνε με ενα στυλο απο αργυλο νομιζω δε ποναει καθολου, μη το αφησεις παντως γιατι αυτο οσο το αφηνεις μεγαλωνει :?

Δημοσίευση

Το ειχε παθει και η δικια μου

Βαλε οινοπνευμα σε μπατονετα και καθαρισε καλα τον αφαλο γυρω γυρω Ξαναβαλε οινοπνευμα Παρε και ενημερωσε τον παιδιατρο να σου πει και αυτος Μην αγχωνεσαι

Προσεχε να διπλωνεις την πανα να μην ακουμπαει εκει και ερεθιζει την περιοχη

Δημοσίευση
Το ειχε παθει και η δικια μου

Βαλε οινοπνευμα σε μπατονετα και καθαρισε καλα τον αφαλο γυρω γυρω Ξαναβαλε οινοπνευμα Παρε και ενημερωσε τον παιδιατρο να σου πει και αυτος Μην αγχωνεσαι

Προσεχε να διπλωνεις την πανα να μην ακουμπαει εκει και ερεθιζει την περιοχη

Οπως σου λεει η apis μονο οινοπνευμα αυτο συνηθως ειναι αλλεργικη αντιδραση στο betadin αλλα παρε την τον γιατρο μη το αφησεις ;)

Δημοσίευση

οτι και οι παραπάνω κοπέλες, επιβεβαιώνω κι εγώ που μου ετυχε, οινόπνευμα αλλά πάντα συνεννόηση με τον παιδίατρό σου.

Δημοσίευση

ειναι κοκιωμα .εκανε κ ο δικος μου ,δεν ειναι τιποτα ,εμας ηρθε ο γιατρος κ το καφτηριασε με κατι σαν στυλο .δεν ποναει καθολου μην φοβασε!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.