Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Εκανα και εγω τη δικη μου πριγκιπισα...

Featured Replies

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια...τι κανετε???

18 φεβρουαριου γεννησα κ εγω μια γλυκιτατη πριγκιπισα...γεννησα με καισαρικη επειδη το ηθελα κ δοξα το θεο πηγαν ολα μια χαρα....θα ηθελα ομως να σας ρωτησω κατι ακριβως στο μηνα δλδ 18 μαρτιου μου ηρθε η περιοδος κ εχω ακομη κ τωρα φυσικα αλλα σημερα εχω υπερβολικο αιμα...

μια φιλη μου που ειχε γεννησει κ αυτη με καισαρικη μου ειπε οτι ειχε κ αυτη το ιδιο κ οταν πηρε το γιατρο της,της ειπε να παρει μιτροταν για μια μερα κ θα σταματησει δεν ειναι τπτ... λογικα το ιδιο ειναι κ μενα..εσεις τι λετε κοριτσια?ειχε καποια απο εσας το ιδιο??

Δημοσίευση

καλησπερα ευακι!!!!να σου ζησει η πριγκιπεσα σου!!!!!!!να ειναι παντα γερη,τυχερη και φυσικα ευτυχισμενη!!!!!κι εγω που γεννησα με καισαρικη ακριβως το ιδιο επαθα και μου εδωσε ο γιατρος μου κι εμενα μιτροταν και φυσικα σταματησε!!!!!σε καμια περιπτωση ομως μην παρεις κατι απο μονη σου χωρις να ρωτησεις τον γιατρο σου γιατι καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος και δεν πρεπει να παιζουμε με αυτα!!!!!!το πιθανοτερο ειναι οτι το ιδιο πραγμα με μας συμβαινει αλλα ρωτα πρωτα!!!!!!

καλη "υπολοιπη" λοχεια!!!!!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ!!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ !!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

δεν θηλαζω κοριτσια..αλλα εχετε δικιο καλυτερα να παρω τηλ το γιατρο...σας ευχαριστω παντως!! :D

Δημοσίευση

Να σας ζησει το κοριτσακι σας κ να την καμαρωσετε οπως εχετε ονειρευτει

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.