Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Νο3!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!! ROZE MOY ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!!!!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑΑΑΑΑΑ!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.... ΜΕ ΠΟΝΑΓΕ ΚΑΠΟΥ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :D:D:D:D

• Απαντήσεις 975
  • Εμφανίσεις 39.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημερουδια κοριτσια!!!Καιρος για βολτες και μωρακια πολλα!!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κουκλες!!!!!!!!!!!!σκορπινα το μωρακι σου με τρελαινει!!!!!!!!ειναι τελειο!!!!!!!!...τι κανετε;λιλ καλο μου πηγες στο γιατρο;τι επαθες;πολυς πυρετος καμια ιωση βαρβατη...κι εδω εχει πολυ ωραιο καιρο για βολτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αααααααααααααχ πολυ ωραια...!!!!!!!!!!!!!!φυσα μας ντεμουλα..κοιτα να δεις με μια φορα..τελικα ποτε δεν ξερεις..

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!

λιλ περαστικα γλυκια μου.. ισως με ολο το αγχος και το τρεξιμο ο οργανισμος σου να τα' παιξε και να θελει λιγο παραπανω ξεκουραση! ευχομαι να γινεις καλα συντομα!

εγω σημερα εχω γενεθλια, προσπαθω να σκεφτομαι θετικα αν και ομολογω πως αλλιως τα φανταζομουνα... βεβαια οπως ειπαμε ποτε δεν ξερεις... σας φιλω, κουραγιο σε ολες.. ο ηλιος βοηθα και η ντεμουλα μας εδωσε αισιοδοξια!!!

Δημοσίευση

τουιγκι κι εσυ ψαρακι;;;ααααααααααααααααα!!!!χρονια πολλααααα!!!!!!!!!!τι φανταζοσουνα καλο μου αλλιως;μπορει να σου κανει το δωρακι των γενεθλιων!!!!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=smileinbox.gif] [smilie=smileinbox.gif] [smilie=smileinbox.gif] [smilie=smileinbox.gif] [smilie=toothy9.gif][smilie=toothy9.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=wav.gif] πολλα δωρακια σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

thanks cuandaki! οχι ειμαι κριος ..στο τσακ σχεδον! σε ευχαριστω για την ευχη... φιλια :YMHUG:

Δημοσίευση

ααααα!πανω στην αλλαγη δεν πειραζει..χαχαχ...δεν θυμαμαι ποτε αλλαζει.. :lol::lol: ...επειδη εχουμε ολες κοντα κοντα γενεθλια..χρονια πολλα και παλι...κι εγω ονειρευομουν αυτα τα γενεθλια με δυο παιδια αλλα δεν εχω ουτε ενα και ουτε ειμαι εγκυος, :-?? .τι να πω;σε καταλαβαινω...ευχομαι στα επομενα να σβηνουμε τα κερακια με γλυκια μωρουδιστικη παρεουλα

Δημοσίευση
καλημερα κοριτσια!!

λιλ περαστικα γλυκια μου.. ισως με ολο το αγχος και το τρεξιμο ο οργανισμος σου να τα' παιξε και να θελει λιγο παραπανω ξεκουραση! ευχομαι να γινεις καλα συντομα!

εγω σημερα εχω γενεθλια, προσπαθω να σκεφτομαι θετικα αν και ομολογω πως αλλιως τα φανταζομουνα... βεβαια οπως ειπαμε ποτε δεν ξερεις... σας φιλω, κουραγιο σε ολες.. ο ηλιος βοηθα και η ντεμουλα μας εδωσε αισιοδοξια!!!

twiggy μου χρόνια πολλά και καλά!! :ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif]

Σου εύχομαι πολύ πολύ σύντομα να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά σου και φυσικά να κρατήσεις στην αγκαλιά σου και ένα και δυο και όσα θές μωράκια!!! Τελικά πολύς κόσμος έχει γενέθλια αυτές τις μέρες... :o

Lil περαστικούλια σου, ελπίζω να μην είναι τίποτα το σοβαρό και ήδη να αισθάνεσαι καλύτερα...Δυστυχώς τα έχει αυτά η άνοιξη.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
ααααα!πανω στην αλλαγη δεν πειραζει..χαχαχ...δεν θυμαμαι ποτε αλλαζει.. :lol::lol: ...επειδη εχουμε ολες κοντα κοντα γενεθλια..χρονια πολλα και παλι...κι εγω ονειρευομουν αυτα τα γενεθλια με δυο παιδια αλλα δεν εχω ουτε ενα και ουτε ειμαι εγκυος, :-?? .τι να πω;σε καταλαβαινω...ευχομαι στα επομενα να σβηνουμε τα κερακια με γλυκια μωρουδιστικη παρεουλα

Για να μας πει η κυρια που εμαθε οτι δεν ειναι εγκυος ακομα να ρωτησουμε κι εμεις? X( cuando συνελθε θα αρχισω τις σφαλιαρες, ισως και τις κλανιες...διαλεξε!! :-B

Δημοσίευση

τα συναισθηματα μου ειναι παρομοια....

μαλλον δεν τις γλιτωνουμε τις κλανιες cuando...φιλια και σας ευχαριστω πολυ!

Δημοσίευση

τα συναισθηματα μου ειναι παρομοια....

μαλλον δεν τις γλιτωνουμε τις κλανιες cuando...φιλια και σας ευχαριστω πολυ!

χαχαχα τουιγγι δεν τις γλυτωνουμε σιγουρα...αναστασια :P ...απο οσο ξερω μεχρι στιγμης δεν ειμαι...θα δειξει... :lol::lol::lol: δεν το ξερω....αλλα δεν εχω κανενα νεο ακομα... :roll:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Όχι cuando [-( δεν το δεχομαι!!Θα λες ειμαι εγκυος μεχρι αποδείξεως του αντιθετου! :-B

Δημοσίευση

μηπως να κοκκινησουμε ολη τη λιστουλα και να την ασπριζουμε οταν μας ερχεται;χαχαχαχαχα...μακαρι αναστασια μου να χουεμ ευχαριστα αλλα δυσκολα τα πραγματα...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και βεβαια ειμαι εγκυος τωρα!!! =))=)) αφου εχω ηδη αναγουλες, στηθος, πονακια...τι αλλο θελεις?!!! ;;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
αντε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε...καλη λευτεριααααααααα =))=))=))=))

αααααααα δεν σου ειπα, εχω ηδη 4 παιδια!!! =))=))=))

Δημοσίευση

και πας για 5ο; :shock::shock::shock: ελα ρεεεεεεεεεεεεεεεε.....κι εγω εχω τριδυμα!!!!!!!!!! :o):o)=)) δεν αντεχω κι αλλα παιδια...ααααααχ...κουραστηκα :lol::lol::lol:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και δεν σου ειπα το καλυτερο!!!Τα επιασα με τη μια και μιση φορα ομως οχι κανονικα και οχι στις γονιμες!! 8-}:o)=))=))

Δημοσίευση

εγω με προφυλακτικο ρε συ και ειχα και σπιραλ..πως τρυπωσαν δεν ξερω... :lol::lol::lol::lol::lol: δεν θυμαμαι και αν το καναμε... :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ωωωωωωω....εμεις φορουσαμε 2 προφυλακτικα ο καθενας!!!!και τα φουσκωσαμε μετα να δουμε αν εχουν διαρροή!!! :-o=))=))

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
εγω εδωσα παραγγελια θα τα φερει κατευθειαν ο πελαργος [smilie=la.gif][smilie=la.gif][smilie=la.gif][smilie=la.gif]

Ελικοδρομιο εκανες πανω στην ταρατσα να προσγειωθει?Θα εχει και 3 να παραδωσει!! ;;)

Δημοσίευση

εμενα ειναι και ευνουχισμενος εχεις να πεις κατι??? [smilie=tongue1.gif][smilie=tongue1.gif]

οχι θα τα παραλαβουμε κυριλε ρε απο το Ελευθεριος Βενιζελος [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.