Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MAMMY CLUB!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ?Ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ?

ΦΙΛΙΑ

• Απαντήσεις 1.2k
  • Εμφανίσεις 51.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΦΙΛΙΑ

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια!!mariloy η κορη σου ειναι ολα τα λεφτα!!Τι ματαρες ειναι αυτες που εχει;:woohoo: Να σας ζηση!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια!!mariloy η κορη σου ειναι ολα τα λεφτα!!Τι ματαρες ειναι αυτες που εχει;:woohoo: Να σας ζηση!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΠΑΘΕΝΕΙΣ. ΚΑΛΑ ΜΑΝΟΥΛΑ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ.

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΠΑΘΕΝΕΙΣ. ΚΑΛΑ ΜΑΝΟΥΛΑ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!Σας ελειψα!!!:P :P Εδω που με βλεπετε ειμαι στην περπατουρα που μου πειραν δυο καλοι φιλοι των γωνιων μου!!Μονο που λιγο παω μπροστα αλλα πησω παω περισσοτερο!!!!!!:P Μου εβγαζε φωτο ο μπαμπας μου,η μαμα ηταν για δουλεια,ελειπε απο το σπιτι!!Περνω πολυ ωραια και με τον μπαμπα μου!!:woohoo: Θα δειτε και αλλες φωτο για να γελασετε...Ανακατευαμε το σπιτι και η μαμααααα.....:woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!Σας ελειψα!!!:P :P Εδω που με βλεπετε ειμαι στην περπατουρα που μου πειραν δυο καλοι φιλοι των γωνιων μου!!Μονο που λιγο παω μπροστα αλλα πησω παω περισσοτερο!!!!!!:P Μου εβγαζε φωτο ο μπαμπας μου,η μαμα ηταν για δουλεια,ελειπε απο το σπιτι!!Περνω πολυ ωραια και με τον μπαμπα μου!!:woohoo: Θα δειτε και αλλες φωτο για να γελασετε...Ανακατευαμε το σπιτι και η μαμααααα.....:woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Πανω στην τραπεζαρια με εβαλε ο τρελος μπαμπας μου!Ευτυχος δεν καναμε καμια ζημια...ποιος ακουγε μετα την μαμα!!!!!!!:blush:

Δημοσίευση

Πανω στην τραπεζαρια με εβαλε ο τρελος μπαμπας μου!Ευτυχος δεν καναμε καμια ζημια...ποιος ακουγε μετα την μαμα!!!!!!!:blush:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κοιτατε κοσμε.....κοιτατε.......που με εβαλε ο μπαμπας μου!!!!!!!!!!!:silly:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλα μειλαμε για πολυ τρελααααααααααα.......... Τα ανακατεψαμε ολα της μαμας...............θα φωναξειιιιιιιιιιιι.........αλλα θα της σκασω ενα γλυκο χαμογελο για να μην μας φωναξει................:P;)

Δημοσίευση

Καλα μειλαμε για πολυ τρελααααααααααα.......... Τα ανακατεψαμε ολα της μαμας...............θα φωναξειιιιιιιιιιιι.........αλλα θα της σκασω ενα γλυκο χαμογελο για να μην μας φωναξει................:P;)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Παναγιώτα μου.... η κόρη σου είναι όλα τα λεφτά!!! φτου φτου φτου να σας ζήσει!!!! Κουκλάκι είναι!!!!!

Αχχχ θυμάμαι ακόμη τις τελευταίες φωτό που βλέπαμε απο τον υπέρηχο που ήταν ακόμα στην κοιλίτσα σου και συγκινούμαι!!!!!

Δημοσίευση

Παναγιώτα μου.... η κόρη σου είναι όλα τα λεφτά!!! φτου φτου φτου να σας ζήσει!!!! Κουκλάκι είναι!!!!!

Αχχχ θυμάμαι ακόμη τις τελευταίες φωτό που βλέπαμε απο τον υπέρηχο που ήταν ακόμα στην κοιλίτσα σου και συγκινούμαι!!!!!

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.