Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΘΕΛΕΙ "ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ?

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΧΕΣΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ.Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑΒ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ....ΦΙΛΙΑ|||||||||

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

muriam μου......σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ.....και σε σένα να πάνε όλα καλά εύχομαι με το νινάκι που μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου....:))..πολλά πολλά φιλάκια..:))

Δημοσίευση

ΜΙΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ Κ ΓΩ....ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

Δημοσίευση
πριν λιγες μερες που πηγα στο γυναικολογο μου μου ειπε οτι για κυκλο περιοδου που κυμαινεται απο 26 μεχρι 32 ημερες οι ημερες που πρεπει να ερχεσαι σε επαφη ειναι η 8η 10η 12η 14η 16η και 18η. πρωτη μερα θεωρειται η μερα που σου ερχεται περιοδος

και μονο μια φορα τη μερα..

Γεια σου Λένα! Νομίζω ότι όλα σχετικά είναι. Εγώ που έχω κύκλο 32 ημερών κάνω ωορρηξία την 20-21 μέρα του κύκλου (τσεκαρισμένο με τεστ). Οπότε αν έκανα μέχρι τη 18η μέρα μπορεί και να προσπαθούσα ακόμα...

Όσο για την ερώτηση της φίλης μας, πάλι όλα σχετικά είναι. Το μήνα που έμεινα έγκυος έκανα έρωτα μόνο 1 φορά (ολόκληρο το μήνα). Τη μέρα που το τεστ ωορρηξίας βγήκε θετικό. Όλους τους προηγούμενους έκανα κάθε τρεις και λίγο και τζίφος. Δεν ήξερα όμως πότε κάνω ωορρηξία και το πάλευα λάθος μέρες(μετά τη 16η-18η μέρα έπερνα ρεπό( :lol: ) συνήθως κι έτσι τη μέρα της ωορρηξίας την άφηνα αναξιοποίητη)..Οπότε (κατά τη γνώμη μου) σημαντικό είναι να γνωρίζει μια γυναίκα την ωορρηξία της. Από εκεί και πέρα ας κάνει "παιχνιδάκια" όσο συχνά θέλει ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.