Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2008-ΑΠΛΑ ΘΕΕΣ! No 11

Featured Replies

• Απαντήσεις 799
  • Εμφανίσεις 26.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

τραγουδαρα.....

ναι χτεσινη ενα θα σου πω βγηκαμε μεχρι εξω στη πλατεια κ χορευαμε... :lol::lol::lol:

χτες ειχε αλλο προγραμμα ειναι ενα τυπος ολα τα λεφτα λεει μονο ωπα τραγουδακια λιωσαμε στο γελιο!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
:lol::lol::lol::lol::lol: οταν με καλο ξαναρθεις θα παμε η κυριακη μεσημερι η τεταρτη βραδυ που ειναι αυτοι :D:D
Δημοσίευση

:D:D:D:D:D:D

γαμωτο εχουμε νεκρωσει μεχρι κ την προηγουμενη εβδομδα γεμιζαμε σελιδες για τη πλακα τωρα χαλαρωσαμε!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αντε τωρα θα κανονίσουμε ενα καλοκαιράκι (που να μπορώ και εγώ ε!) να συναντηθούμε Πάρο να κάνουμε τα μπάνια μας και να πιουμε τα ουζάκια μας! [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif]

Γεια σου Αναστασάκι!

Δημοσίευση

Καλά ειμαι Αναστασία μου, ετρεξα λιγο το πρωί με κάτι δουλειές και τωρα ο μικρος κοιμάται και βρηκα ευκαιρία... Εσεις τι κάνετε? Ο Σπυράκος?

Δημοσίευση

κι εμεις καλα ειμαστε

ο μικρος ειναι στην μαμα μου γιατι το απογευμα εχω συνεντευξη για δουλεια

πλησιαζουν οι μερες ε?? ποτε φευγετε??

Δημοσίευση

Αχ καλή επιτυχία βρε Αναστασία μου, σου ευχομαι ολόψυχα όλα να πάνε πολύ καλύτερα απο ότι περιμένεις, να την πάρεις την δουλειά και να ειναι και η καλύτερη! Να μην έχεις αγχος, να εισαι ο εαυτός σου και όλα θα πάνε καλα!

Φευγουμε την Πέμπτη!

Δημοσίευση

ΕΡΗ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ Ε;;;ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΣ ΜΕ EMAIL;;;ΑΝ ΝΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ!!!ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΞΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!!!!ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ?Η ΤΟΝΙΑ28 ΓΕΝΝΗΣΕ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?ΒΙΚΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ?ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΞΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!!!!ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ?Η ΤΟΝΙΑ28 ΓΕΝΝΗΣΕ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?ΒΙΚΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ?ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ?

Δημοσίευση

τι κανετε κοριτσαρες εγω μολις ξυπνησααααααααααααα σαπισα λιγουλακι

αναστασια τι κανεις???

ερη μου τελειωσες με τις δουλειες??

τονια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πωπω πως περασες ο καιρος καλε???

βικακυ μου τι κανεις???

ιωαννακη ασπα φλωριαννα βασω κατερινα αντριαννα ελενη ελενη φανη ελισαβετ σταμμυ ρια πολλα πολλα φιλακιαααααααα

Δημοσίευση

ναμε παλι συκωνομε καθομε στα κλεφτα και γραφω

βικαραααααααα ελιωσες στον υπνο παλι;;;;;;;;;;;;;ειδες τα νιαταααααααααα;;;;;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol: κοιμηθηκε κ ο χαρακης;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.