Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ο μπεμπης ειναι υγειεστατος!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Κοριτσια εχθες εκανα το β επιπεδου και μου εφυγε ενα βαρος!!Τωρα τελικη ευθεια με μικρους υπερηχους!Μαλιστα οταν κοιτουσαμε το προσωπακι του στο τρισδιαστατο εβαζε τα χερακια του μπροστα και μας χαιρετουσε!!!Χαχαχα!!

Πολλα φιλια σε ολες!!!

glitterfy070546677D38.gif

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια αντε τωρα με το καλο και με ενα πονο να υποδεχτειτε τον μικρο σας Αγγελο!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια αντε τωρα με το καλο και με ενα πονο να υποδεχτειτε τον μικρο σας Αγγελο!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΤΗ ΩΡΑΙΑ ΣΚΗΝΗ!ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑΖΑΚΙΑ ΜΩΡΕ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΣΟΥ!:kiss:

Δημοσίευση

ΤΗ ΩΡΑΙΑ ΣΚΗΝΗ!ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑΖΑΚΙΑ ΜΩΡΕ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΣΟΥ!:kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο mom!!! Με το καλό να αντικρύσεις και ...live τα ματάκια του μωρού σου!!! Είναι όντως συγκλονιστικός κάθε υπέρηχος που βλέπεις το παιδάκι σου!!!

Εύχομαι ο ερχομός του να σας δέσει ακόμη περισσότερο σαν οικογένεια κι εσύ να νιώσεις πραγματική ...βασίλισσα μέσα σε τόσους άντρες!!!! ;)

Δημοσίευση

Μπράβο mom!!! Με το καλό να αντικρύσεις και ...live τα ματάκια του μωρού σου!!! Είναι όντως συγκλονιστικός κάθε υπέρηχος που βλέπεις το παιδάκι σου!!!

Εύχομαι ο ερχομός του να σας δέσει ακόμη περισσότερο σαν οικογένεια κι εσύ να νιώσεις πραγματική ...βασίλισσα μέσα σε τόσους άντρες!!!! ;)

Δημοσίευση

Χάρηκα πολύ με τα νέα σου...Σου εύχομαι μια πανεύκολη γέννα χωρίς κανέναν πόνο!!!Με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά το μωρό σου...

Φιλιά

Δημοσίευση

Χάρηκα πολύ με τα νέα σου...Σου εύχομαι μια πανεύκολη γέννα χωρίς κανέναν πόνο!!!Με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά το μωρό σου...

Φιλιά

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστω κορισακια μου !!Ευχομαι σε ολες σας τα καλλιτερα!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστω κορισακια μου !!Ευχομαι σε ολες σας τα καλλιτερα!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ.ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ.ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΧΟΣ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ.ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΤΙ..!!ΦΙΛΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΧΟΣ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ.ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΤΙ..!!ΦΙΛΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

sygxarhthria ston zouzouno sou pou einai apo

twra paixnidiaris k eyxomai na einai panta ygiestatos!!

me to kalo na ton krathseis sthn agalitsa sou!:laugh: :P

EMENA H DIKIA MOU PIPILIZE TA DAXTYLAKIA THS,TELEIO K APISTEYTO SYNAIS8HMA!!!!!!!

filakia:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

sygxarhthria ston zouzouno sou pou einai apo

twra paixnidiaris k eyxomai na einai panta ygiestatos!!

me to kalo na ton krathseis sthn agalitsa sou!:laugh: :P

EMENA H DIKIA MOU PIPILIZE TA DAXTYLAKIA THS,TELEIO K APISTEYTO SYNAIS8HMA!!!!!!!

filakia:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ χαίρομαι!!! Με το καλό να τον πάρεις και αγκαλίτσα!!!

Και εγώ το Β επιπέδου περίμενα για να ηρεμήσω οτι όλα είναι καλά!!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ χαίρομαι!!! Με το καλό να τον πάρεις και αγκαλίτσα!!!

Και εγώ το Β επιπέδου περίμενα για να ηρεμήσω οτι όλα είναι καλά!!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΜΟΜ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ. Μ'ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ,ΠΟΥ ΛΕΝΕ!ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ!ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

ΜΟΜ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ. Μ'ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ,ΠΟΥ ΛΕΝΕ!ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ!ΦΙΛΙΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.