Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

μειωμενες κινησεις στην 32 βδομαδα

Featured Replies

Δημοσίευση

καλημερα μανουλες...

Ειμαι στην 32 βδομαδα και για καποιο λογο απιο χθες το απογευμα νιοθω το μικρο μου πολυ λιγοτερο απο οτι συνηθως...

Ο γιατρος μου ειναι εξαφανισμενος και στι ιντερνετ καποιοι λενε οτι ειναι φυσιολογικο και αλλοι οχι...

Εχετε καμοια ιδεα?

Σας ευχαριστω...

Δημοσίευση

Μarinaloy ψυχραιμία, γιατί δεν πας σε κάποιο άλλο γιατρό, ή νοσοκομείο με υπέρυχο για να ηρεμήσεις?

Σίγουρα δεν είναι τίποτα, αλλά μόνο η λαχτάρα που τραβάς είναι αρκετή.

Δημοσίευση

αν εξακολουθεις να το νοιωθεις απλα λιγοτερο απο οτι αλλες φορες δεν υπαρχει κανενα προβλημα.απλα το καημενο οσο μεγαλωνει επομενο ειναι να εχει περιορισμο κινησεων.αν περασουν ωρες (πανω απο 24) κ δεν το νοιωσεις καθολου τοτε επικοινωνησε με το γιατρο σου μηπως κ σου κανει υπερηχο κ ησυχασεις.δεν υπαρχει ομως λογος να ανυσηχεις για τις λιγες κινησεις κ μην αγχωνεσαι.στην τελικη αν δεν βρεις το γιατρο σου πηγαινε στο νοσοκομειο για να ηρεμησεις κ εσυ.με το καλο!!!

Δημοσίευση

Η γνώμη μου είναι χωρίς να θέλω να σε τρομάξω ότι θα πρέπει να πας να κάνεις έναν υπέρηχο και μην το καθυστερείς. Και βρες τον γιατρό σου τι θα πει εξαφανισμένος???

Δημοσίευση

Μαριναλου το μωρο εχει αρχισει και μεγαλωνει και δεν εχει χωρο να κουνηθει ανετα πλεον...Ειχα ανησυχησει και εγω και ειχα παει στον γιατρο και με καθυσηχασε.χΑν δεν το ακους καθολου ειναι το επικινδυνο.Ομως καλο θα ηταν να πας να κανεις εναν υπερυχο για να ηρεμησεις!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.