Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Παιδιά Β΄δημοτικού και διάβασμα για σχολείο

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας μανούλες. Η μία γοργονίτσα μου πάει φέτος Β΄ Δημοτικού και μένει στο ολοήμερο τμήμα. Εχει καμια μανούλα παιδι στην ίδια ηλικία για να μου πει πώς τα παει με τη μελέτη? Η δικιά μου άνει κάποια μαθήματα στο σχολείο αλλά μενουν αρκετά για διάβασμα στο σπίτι. Βαριέται τρομερά την ορθογραφία. Ωστοσο αρχίζει σιγά σιγά να γραφει και να δαιβάζει μόνη της (με κάποιο σπρώξιμο βέβαια).

Αλλες εμπειρίες επί του θέματος?

Δημοσίευση

γεια και εμενα ο μικρος μου παει δευτερα δημοτικου. φετος λογο εγκυμοσυνης ειναι σπιτι το μεσημερ, αλλιως και εμενα ειναι ολοημερο. Ευτυχως στο σχολειο μας ειναι καλος ο δασκαλος και τους βαζει και διαβαζουν στο σχολειο. Λιγα του μενει για το σπιτι. Διαβαζει μονος του και δεν του επιτρεπουμε να ακουμε την λεξη βαριεμαι.

Εγω εχω αλλο προβλημα οταν η δασκαλα του βαζει εκθεση, το πρωτο πραγματα ειναι να λεμε οτι ειναι δυσκολο και να κλαιμε. Τελικα μετα απο ωρα προσπαθει αλλα κλαμα κλαμα.

Δημοσίευση

kalispera koritsia!o gios mou pai tetarti dimotikoufetos den pame sto oloimero kai exoume strothi sto diabasma kalitera apo perisi pou pigene.Auto pou akouga sinexia ine oti bariete kai nistazi kai ine kourasmenos :D giauto ligo poli oles to idia pername apo oti exo katalabi :D

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Βαριούνται τα κακόμοιρα τόσες ώρες στο σχολείο. Μήπως έχουν δίκιο?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Διάβασα κάτι πολύ ωραίο σήμερα το πρωί για την πίεση των παιδιών στο σχολείο. Το μοιράζομαι μαζί σας γιατί με άγγιξε. Πολλές φορές πιάνω στα πράσα τον εαυτό μου, σαν σε αυτόματο πιλότο, να πιέζω τη μικρή μου να κάνει το ένα, να κάνει το άλλο...

http://motheringdays.blogspot.com/2011/ ... mment-form

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.