Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

episis allh mia aporia xerei kamia apo sas ti pithanotita uparxei an o enas apo tous goneis exei diaviti einai klironomiko???

Δημοσίευση

Μήνα αλλάζουμε ανάλογα με την ΠΗΤ. Εγώ που έχω ΠΗΤ 1η Ιουνίου, αλλάζω μήνα κάθε 1η, σήμερα δηλαδή μπήκα στον έκτο!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

maria12 euxaristw polu me kalipses plirws samarcande euxaristw polu kai me to kalo to mwraki

Δημοσίευση

για την αλλαγη μηνα ισχυει αυτο που ειπωθηκε...

για το διαβητη εξαρταται τι τυπο διαβητη εχει, τυπο Α ή τυπο Β , ολικη ή μερικη ανεπαρκεια ινσουλινης?

ο τυπος Α ειναι αυτος που εχει καποιος απο παιδι. Λοιπον για τον τυπο Α η κληρονομικοτητα ειναι μικρη σε ενα 3% περιπου, ο τυπος Β εχει κληρονομικοτητα αλλα μπορει να προληφθει με υγιεινη διατροφη, ασκηση οχι παχυσαρκια κτλ..οποτε μην ανησυχεις.. Δηλαδη αν ο μπαμπας εκανε διαβητη στα 40 θα υπαρχει κληρονομικοτητα αλλα αν το παιδι προσεξει μπορει να μην εμφανισει ποτε η να εμφανισει στα 70...

τιποτα δεν ειναι απολυτο

Δημοσίευση

εγω γνωριζω οτι αλλαζουμε μηνα την ημερομηνια που ηταν η μερα της τελευταιας περιοδο. εγω ειχα τελευταια περιοδο στις 22/07, αρα αλλαζω καθε 22. Το ξερω και απο την πρωτη εγκυμ. αλλα και απο αλλες κοπελες και απο τον γιατρο μου.

Δημοσίευση

Γεια σας και από εμένα!

με το θέμα μήνες & εβδομάδες εγκυμοσύνης είχα μπερδευτεί και εγώ στην αρχή πολύ, ώσπου κατάλαβα ότι απλώς υπάρχουν πολλοί τρόποι μέτρησης!! Το πιο σίγουρο είναι να μετράμε με εβδομάδες, αλλά επειδή κανείς δεν μας ρωτάει "πόσες εβδομάδες είσαι ?"...παραθέτω τους παρακάτω τρόπους μετατροπής των εβδομάδων σε μήνες...

-ο γιατρός μου υπολογίζει από την ΠΗΤ ανάποδα....(ο πιο αργός τρόπος πολύ με εκνευρίζει :lol::lol: ) Δηλαδή εγώ έχω ΠΗΤ 31 Μαρτίου, άρα κάθε 31 αλλάζω μήνα...

-ένας άλλος γιατρός που με παρακολουθούσε στην αρχή υπολόγιζε από την ημερομηνία της τελευταίας περιόδου (συνήθως 1 εβδομάδα πριν την ΠΗΤ)...Δηλαδή 23 Ιουνίου ήταν η δική μου τελευταία περίοδος, άρα αλλάζω μήνα κάθε 23... (ο πιο γρήγορος τρόπος για εμένα :D:D )

-υπάρχει και το παρακάτω link της wikipedia: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _table.svg

-καθώς και το παρακάτω: http://www.baby2see.com/pregnancylength.html

-τέλος υπάρχει και ο υπέρηχος που δίνει την ανάπτυξη του μωρού ανάλογα με τα στάνταρ των γιατρών και τα κατατάσσει σε εβδομάδες...ακόμη και αυτός ο τρόπος δεν είναι απόλυτος καθώς μπορεί ένα μωράκι να είναι ανεπτυγμένο για την εβδομάδα που είναι ή αδυνατούλι οπότε και πάλι θα βγαίνει πιο μικρό ή πιο μεγάλο σε εβδομάδες

οι διαφορές είναι μικρές ωστόσο για εμένα και την ...ανυπομονησία μου... σημαντικές :lol::lol::lol: σε λιγο θα κάνω και δημοσίευση για αυτό το θέμα τόσο που το έχω αναλύσει :lol::lol::lol:

με το καλό κορίτσια!!!

Δημοσίευση

me to kalo samantha mou na kratiseis to mwraki sou :D

na rwtisw kati..simera exw treli suxnoouria kai polla neroula ugra :shock: einai kalo simadi gia egumosini afta ta neroula ugra??? :P:P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

koritsakia kalhmera me to kalo ta mwrakia :D kai s oses prospathoune auxome ta kalutera apotelesmata auto to mina :D o kalos mou exei diaviti tipou A kai to exei pathei sth ilikia ton 3-4 etwn...kaneis sth oikogeneia tou dn eixe opote na mi anusixw idiaitera.ok opote shmfona m ola auta pou diavasa sxetika me tous mines an h teleutaia mou periodo htane 8/11 tote pit vgainei 15/8 ouaou 15augousto

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.