Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΙΑ ΕΥΧΗ..ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ Ν0 3!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Ανοιγω το νουμερο 3....ειμαι μανουλα και θα σας φερω γουρι...... :P τουλαχιστον αυτο θελω να πιστευω.....μιας κ που αρχισα επισημα προσπαθειουλες :lol: κ καλα τωρα :lol:

Ευχομαι στο νουμερο 3 να μεινουμε ολες εγκυουλες κ να κραταμε υγειεστατα μωρακια.....

Σημερα κλεινω 5 χρονια γαμου...εχουμε επετειο....

• Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 5.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

να ζησετε χρυσανθη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @};-@};-@};- να ειστε παντα ερωτευμενοι και να αποκτησετε το μωρακι σας συντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια ευχομαι το ΝΟ 3 να ειναι τυχερο και να μεινετε ολες εγκυουλες πολυ πολυ συντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα φιλια μου σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και με ενα σπορακι συντομα

Δημοσίευση

να ζησετεεεεε και να στε παντα αγαπημενοι!!!και καλοριζικο το νεο μας ποστ..ευχομαι να μας φερει γρηγορα το πολυποθητο μωρακι ...

Δημοσίευση

Χρυσάνθη να ζησετε και του χρονου με ενα μωρο στην αγκαλια και εγω αρχισα επισημα προσπαθειες πριν 10 μερες....αντε με το καλο...

Δημοσίευση

χρυσανθη ευχαριστουμε που ανοιξες εσυ το νεο ποστ :x:x να ζησετε ευτυχισμενοι και γεροι με το παιδακι σας και συντομα να ερθει και ενα αδερφακι να γεμισει πιο πολυ την ζωη σας :):) ευχομαι για ολες μας το νεο ποστ και ο νεος μηνας να ειναι γουρικος και να εχουμε σπορακια :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

να σας πω τωρα κατι ασχετο....πλυμμηρισαμε απο την βροχη.....μπηκε νερο στο σπιτι....απο το πλακακι...

Δημοσίευση

α τι ωραια βρε χρυσανθη τωρα το λες? :lol::lol::lol::lol: εσεις θα πλημμυρισετε(χτυπα ξυλο)και μετα θα το πεις σαν να μην συμβαινει τιποτα :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

koritsia sas euxome ta kalitera na sas sinboun auto to xrono :D ego ime 22ebgomadon kai5 imeron egios :D simera ekana b epipedou kai ola pigan mia xaroula :D ida ton mpempouli mou kai exo ksetrelathi!!!!! :D

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

εχω πλυμ απο την μερια του παραθυρου κ καθομαστε με τον μικρο στο γραφειο για να μην πηγαινει στα νερα...κατα τυχη το ειδα...μιλαμε το πλακακι απο κατω σκαει νερο...μαζευω συνεχεια.... :lol: δεν νομιζω να περασε καμια τετοια επετειο.....ευτυχως ο μικρος ειναι ησυχος....

εδω στην ροδο ειναι χαλια...τα σπιτια τα φτιαχνουν χωρις μονωση κ χωρις καλοριφερ....υγρασια φουλ....

Δημοσίευση

Γειά σου Χρυσάνθη, να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά και να ευτυχίσετε :x:x:x:x:x:x:x:x

Καλορίζικο το Νο.3 και του χρόνου με το καλό, τέτοια μέρα να γιορτάζετε τα 6 χρόνια γάμου μαζί με ένα καινούργιο μωράκι :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Πολλά φιλιά και να είσαι πάντα ευτυχισμένη :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

α οκ χρυσανθη μεχρι να πλημμυρισει ολο εχεις ακομα :lol::lol::lol::lol:

βγαινω τα λεμε φιλακια :-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσακια ευχαριστουμε...ουτε που ηξερα που εσταζε.....τελικα κατω απο το παραθυρο...πλυμ κανονικα..εχουμε μαζευτει σε μια μερια... :lol: μεγαλη ξεφτιλα κοριτσια το σπιτι....ευτυχως φετος θα παμε στο σπιτι μας αθηνα....περνουμε τελικα μεταθεση....εδω τωρα ειναι σαν να εχει πεσει βομβα...κ το ειχα καθαρισει σημερα κ τωρα ολα..... :cry:

Δημοσίευση

Χρυσάνθη_ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ 3ο ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!

Δημοσίευση

koritsakia fouuuuuuuuuuuuuuuu fouuuuuuuuuuuuuuuuuuu eyxomai se oses prospathoun gia mwraki na erthei grhgora to sporaki sthn koilitsa tous!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P

Δημοσίευση

χρυσανθη να ζησετε!!!!!!!!!!! παντα αγαπημενοι!!!! κ με ενα ακομα μωρακι γερο κ δυνατο!!!!

αντε κοριτσια ολες σε λιγο καιρο να εχουμε ενα γερο φασολακι στην κοιλια μας!!!

τι κανετε??

εγω ειμαι χαλια,απο προχτες εχω πυρετο σημερα εφτασε 39.8 :shock::shock::shock::shock:

πηγα χτες σε μια γιατρο κ μου εδωσε μονο κατι εισπνεομενα για το βηχα που εχω :?

αλλα δε νιωθω οτι εχω πυρετο :?

εν τω μεταξυ περιμενω περιοδο 6-7 φεβρουαριου

κ νομιζω οτι εχω σημερα ωορηξια, ειναι φυσιολογικο η ειναι ιδεα μου? εχω πολλα υγρα

εν τω μεταξυ μηπως ξερει καμια απο εσας η εχει ακουσει αν η εγχειρηση βουβωνοκηλης μπορει να προκαλεσει καποια "αδυναμια" στο σπερμα?

Δημοσίευση

Καλοριζικο το νεο ποστ!!!! :D Δεν μπορουσαμε λιγο να περιμενουμε ακομα στο νο2 μεχρι να μαθω κι εγω αποτελεσματα ?......ειμαι λιγο προληπτικη :(

Δημοσίευση
Καλοριζικο το νεο ποστ!!!! :D Δεν μπορουσαμε λιγο να περιμενουμε ακομα στο νο2 μεχρι να μαθω κι εγω αποτελεσματα ?......ειμαι λιγο προληπτικη :(

καλορίζικο το 3 κορίτσια και σύντομα όλες μανούλες !!!!!

ρε συ Χρυσάνθη εδώ περιμένουμε πως και πως τα νεα της Αναστασίας

και μετά να ανοίξουμε το 3 !!! πλάκα κάνεις ;

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια καλοριζικο το 3 ολες μανουλες

Δημοσίευση

τελειως μαζι παμε αναστασια ε;για να δουμε..μην εισαι προληπτικη χαζουλι..εδω εχει ακομα καλυτερη ενεργεια το νεο ποστ

Δημοσίευση

cuando μου επειδη στο νο2 ξεκινησα την 3η προσπαθεια γι αυτο το λεω......θυμαμαι περιμεναμε το μαρικακι για αποτελεσματα και δεν ειχαμε ανοιξει το νο2!!! :shock:

Ναι μαζι παμε :D με περνας 1 ημερα παλι...τρεχειςςςςςςς :lol::lol:

Δημοσίευση

koritsia eime xalia irthe periodos :cry::cry::cry::cry::cry: !pira ti ginaikologo kai mou eipe kai kanoniki roi na exo na pao na kano xoriaki (giait ola eine pithana)!!ax makari na vgei thetiki i xoriaki ti deytera!!!

Δημοσίευση

λυπαμαι λιτσα τι να πω..γιατι επιμενει ομως ο γιατρος να κανεις χοριακη;περιεργο..ανστασια σε περναω;ωχ...να παω πιο αργα βρε παιδι μου :lol::lol:

Δημοσίευση

litsaki mi stenaxwriesai!!eixes ka8isterisi?simptwmata?gt 8a kaneis xoriaki?kai arnitiki pantws na vgei de peirazei..dwstou na katalavei me ton antrouli sou ton epomeno mina euxomai na mas peis ta efxarista ;);)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.