Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

H KOROULA MAS!!

Featured Replies

Δημοσίευση

%7Boption%7D

Ayth einai loipon h koroula mas!!

Vevaia edw einai 5 wrwn kai einai akoma

prismenh apo thn genna!Tha valw kainouries

argotera pou tha exw poio poly xrono! :kiss:

• Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 8.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ.ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ FACEBOOK.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ.ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ.

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ.ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ FACEBOOK.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ.ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ.

Δημοσίευση

λενακι μου τι ομορφη μπουμπου ειναι αυτη.....αχ μωρε η ψυχουλα μου....τι καλη που ειναι....να τη χαιρετσε....σιγουρα θα ειστε τρελα ευτυχισμενοι.......μα τι λεω......εννοειται.......αχ μωρε φιλακια πολλα πολλα στα μαγουλιτσια και στα μπουτακια....

Δημοσίευση

λενακι μου τι ομορφη μπουμπου ειναι αυτη.....αχ μωρε η ψυχουλα μου....τι καλη που ειναι....να τη χαιρετσε....σιγουρα θα ειστε τρελα ευτυχισμενοι.......μα τι λεω......εννοειται.......αχ μωρε φιλακια πολλα πολλα στα μαγουλιτσια και στα μπουτακια....

Δημοσίευση

ελενακι μου ειναι μια φατσουλα...

να σας ζησει!κουκλιτσα

μου φαινεται οτι σου μοιαζει!:lol::kiss:

Δημοσίευση

ελενακι μου ειναι μια φατσουλα...

να σας ζησει!κουκλιτσα

μου φαινεται οτι σου μοιαζει!:lol::kiss:

Δημοσίευση

Λενάκι να σου ζήσει η κόρη, και από τώρα σου βγάζει και τη γλώσσα!:laugh: έχω την εντύπωση ότι σου μοιάζει.:) Και μένα η κόρη μου είχε τον ίδιο υπνόσακο στο νοσοκομείο. Εγώ γέννησα στη Βόννη στο Malteser Krankenhaus.

Δημοσίευση

Λενάκι να σου ζήσει η κόρη, και από τώρα σου βγάζει και τη γλώσσα!:laugh: έχω την εντύπωση ότι σου μοιάζει.:) Και μένα η κόρη μου είχε τον ίδιο υπνόσακο στο νοσοκομείο. Εγώ γέννησα στη Βόννη στο Malteser Krankenhaus.

Δημοσίευση

Λενακι μου δεν εχω λογια!Φανταζομαι την ευτυχια σας!Ειναι κουκλιτσα!!!!Να την χαιρεστε!Πολλα πολλα φιλακια:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Λενακι μου δεν εχω λογια!Φανταζομαι την ευτυχια σας!Ειναι κουκλιτσα!!!!Να την χαιρεστε!Πολλα πολλα φιλακια:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ!!!!!!!!! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ...

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ!!!!!!!!! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ...

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

τι κουκλιτσα ειναι αυτη??????:laugh: :laugh: :laugh:

να σας ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :)

παντως μου φαινεται οτι σου μοιαζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) ;) ;)

Δημοσίευση

τι κουκλιτσα ειναι αυτη??????:laugh: :laugh: :laugh:

να σας ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :)

παντως μου φαινεται οτι σου μοιαζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) ;) ;)

Δημοσίευση

Καλώς όρισε στη ζωή σας το μικρό σας αγγελούδι.Αν τώρα νιώθεις ευτυχισμένη θα διαπιστώσεις πως αυτό ήταν μόνο η αρχή...

Δημοσίευση

Καλώς όρισε στη ζωή σας το μικρό σας αγγελούδι.Αν τώρα νιώθεις ευτυχισμένη θα διαπιστώσεις πως αυτό ήταν μόνο η αρχή...

Δημοσίευση

Λενακι μου, τι απιστευτη φωτογραφια ειναι αυτη??:woohoo: απο τωρα βγαζει γλωσσα??:laugh: ωχ, τι εχετε να περασετε!!!:laugh:

κουκλιτσα ειναι μωρε!!! να σας ζησει κοπελα μου, να τη χαιρεσε τη μικρουλα σας!!! πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!:kiss:

Δημοσίευση

Λενακι μου, τι απιστευτη φωτογραφια ειναι αυτη??:woohoo: απο τωρα βγαζει γλωσσα??:laugh: ωχ, τι εχετε να περασετε!!!:laugh:

κουκλιτσα ειναι μωρε!!! να σας ζησει κοπελα μου, να τη χαιρεσε τη μικρουλα σας!!! πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!:kiss:

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΗ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΓΕΡΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΓΕΝΗΣΕΣ?

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΗ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΓΕΡΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΓΕΝΗΣΕΣ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.