Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GYRISAME SPITI MAS!!

Featured Replies

Δημοσίευση

lenaki na tin xereste tin mpoumpouka.na einai geri kai kalotixi.kai eseis na tin kamarwnete panta.pragmatika kai gia emena friki itan i kaisariki alla ok ola ksexniountai an deis ta matakia tou mwrou.

img

Δημοσίευση

lenaki na tin xereste tin mpoumpouka.na einai geri kai kalotixi.kai eseis na tin kamarwnete panta.pragmatika kai gia emena friki itan i kaisariki alla ok ola ksexniountai an deis ta matakia tou mwrou.

img

Δημοσίευση

Λένα μου σιδερένιες και οι δύο.

Τρέλα η μικρή? Και αυτή η υπέροχη μυρωδιά μωρού μέσα στο σπίτι, απίθανη.

Είμαι σίγουρη πως θα σε παίρνει ο ύπνος πάνω απο την κούνια της. Εγώ τουλάχιστον αυτό πάθαινα.

Αντε, να δούμε σύντομα φωτογραφίες της.

Φιλιά...

Δημοσίευση

Λένα μου σιδερένιες και οι δύο.

Τρέλα η μικρή? Και αυτή η υπέροχη μυρωδιά μωρού μέσα στο σπίτι, απίθανη.

Είμαι σίγουρη πως θα σε παίρνει ο ύπνος πάνω απο την κούνια της. Εγώ τουλάχιστον αυτό πάθαινα.

Αντε, να δούμε σύντομα φωτογραφίες της.

Φιλιά...

Δημοσίευση

λενακι μηπως χρειζεσαι και συ παμπερς?σαν να εισαι κατουημενη μου φαινεται?αχ ετσι ειμαστε ολες με τα ζουζουνια μας αυτη ειναι η χαρα τησ ζωης μας τελικα αντε να το χαιρεσαι το μωρακι σου τρελομαμααααααααα

Δημοσίευση

λενακι μηπως χρειζεσαι και συ παμπερς?σαν να εισαι κατουημενη μου φαινεται?αχ ετσι ειμαστε ολες με τα ζουζουνια μας αυτη ειναι η χαρα τησ ζωης μας τελικα αντε να το χαιρεσαι το μωρακι σου τρελομαμααααααααα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ποπη έγραψε:

Esy ti nomizeis Popaki mou? Den foraw? xaxaxax

Pou na deis ton mpampa ths! Den prolavainw na tous

allazw!! :woohoo:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ποπη έγραψε:

Esy ti nomizeis Popaki mou? Den foraw? xaxaxax

Pou na deis ton mpampa ths! Den prolavainw na tous

allazw!! :woohoo:

Δημοσίευση

lenaki mou kai pali na sas zisei kai ola ta kala tou kosmou .... :woohoo: :woohoo:

ki ego exo mpei stin teliki eutheia kai anamenoooo..... :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

lenaki mou kai pali na sas zisei kai ola ta kala tou kosmou .... :woohoo: :woohoo:

ki ego exo mpei stin teliki eutheia kai anamenoooo..... :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΗ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΑΣ!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ!!

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΗ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΑΣ!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ!!

Δημοσίευση

Λενάκι μου να σας ζήσει η κουκλίτσα σας!!!

Να είναι γερή και καλότυχη!!!

Όσο για την καισαρικη΄... ξέχνα την τώρα... πάει πέρασε... Ξουτ!!!

Βικάκι μου, σε έχουμε χάσει.... που είσαι???

Δημοσίευση

Λενάκι μου να σας ζήσει η κουκλίτσα σας!!!

Να είναι γερή και καλότυχη!!!

Όσο για την καισαρικη΄... ξέχνα την τώρα... πάει πέρασε... Ξουτ!!!

Βικάκι μου, σε έχουμε χάσει.... που είσαι???

Δημοσίευση

Λενακι και παλι να σας ζησει η κουκλιτσα σας και να εισαστε παντα υγιεις και ευτυχισμενοι!!!!

χχχχχχχ:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Λενακι και παλι να σας ζησει η κουκλιτσα σας και να εισαστε παντα υγιεις και ευτυχισμενοι!!!!

χχχχχχχ:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Λενάκι να σου ζήσει το μωράκι σου!!:)

Να είναι πάντα ευτυχισμένο και πάνω απο ολα υγεία!!

Δημοσίευση

Λενάκι να σου ζήσει το μωράκι σου!!:)

Να είναι πάντα ευτυχισμένο και πάνω απο ολα υγεία!!

Δημοσίευση

Λενάκι μου καλησπέρα και συγχαρητήρια και απο μένα..Να σας ζήσει η κορούλα σας, να είναι πάντα γερή !! είδα την φωτό και είναι πραγματικά κουκλίτσα, γουτσου γούτσου μωλέ..φαντάζομαι την ευτυχία σας, αχ...αυτά είναι τα πιο ωραία τελικά στην ζωή..να μου την φιλήσεις λοιπόν και να μας λες τα νεάκια σας ! φιλιά πολλά κοπελάρα μου!

Δημοσίευση

Λενάκι μου καλησπέρα και συγχαρητήρια και απο μένα..Να σας ζήσει η κορούλα σας, να είναι πάντα γερή !! είδα την φωτό και είναι πραγματικά κουκλίτσα, γουτσου γούτσου μωλέ..φαντάζομαι την ευτυχία σας, αχ...αυτά είναι τα πιο ωραία τελικά στην ζωή..να μου την φιλήσεις λοιπόν και να μας λες τα νεάκια σας ! φιλιά πολλά κοπελάρα μου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.