Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Μαρακι μου η μπουμπου σου ειναι μια κουκλα,με το καλο να την παρεις αγκαλιτσα!!!!!!!!Θα εισαι μια εξαισια μανουλα που θα την μεγαλωσεις με απεραντη αγαπη!!!!!:kiss: :kiss: :kiss:

• Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 4.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΡΕ ΣΥ ΜΑΡΑΚΙ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΜΕ ΑΛΛΗ Κ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΓΕΝΝΗΣΕΣ:blink: ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΛΑΘΟΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΡΕ ΣΥ ΜΑΡΑΚΙ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΜΕ ΑΛΛΗ Κ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΓΕΝΝΗΣΕΣ:blink: ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΛΑΘΟΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ.

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ.

Δημοσίευση

Αχ παναγιτσα μου ποσο συγκηνουμε!!!

Μαρακι μου... τι να πω για ενα τοσο καλο, συναισθηματικο, χαρουμενο πλασμα σαν κ εσενα!!

ευχομαι ολα να πανε καλα κ με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου αυτο το μικρο θαυματακι!!

να εισαι παντα καλα κουκλιτσα μου!

Δημοσίευση

Αχ παναγιτσα μου ποσο συγκηνουμε!!!

Μαρακι μου... τι να πω για ενα τοσο καλο, συναισθηματικο, χαρουμενο πλασμα σαν κ εσενα!!

ευχομαι ολα να πανε καλα κ με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου αυτο το μικρο θαυματακι!!

να εισαι παντα καλα κουκλιτσα μου!

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ μου γλυκο μου κοριτσακι πω!πω!καταπληκτικο!!!με το καλο κοριτσακι μου να σας ερθει!!πολυ ωραιο ονοματακι θα της δωσετε!!Μπραβο σας!Αλλα λεω μηπως λεω μηπως σου μοιαζει!!:) αυτο νομιζω εγω!!:)

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ μου γλυκο μου κοριτσακι πω!πω!καταπληκτικο!!!με το καλο κοριτσακι μου να σας ερθει!!πολυ ωραιο ονοματακι θα της δωσετε!!Μπραβο σας!Αλλα λεω μηπως λεω μηπως σου μοιαζει!!:) αυτο νομιζω εγω!!:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια μου ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολες για τα καλά σας λόγια και τις ευχές σας!!

Manina μου, όντως θα πρέπει να βγούμε μια βόλτα μαζί για αγορές ροζ ρουχαλακίων (που λέει και η φιλενάδα μου η Αντριάννα... :kiss: :kiss: ).

Μανούλα μου, η αλήθεια είναι οτι όποιος έχει δει τον υπέρηχο, μου λέει οτι η μικρή μου μοιάζει....... βασικά φαίνεται να έχουμε το ίδιο στόμα γιαυτό πιστεύω....

Αχχ έχω γίνει μια μέλλουσα χαζομαμά.... και που να γεννηθεί κορίτσια... θα μου τα πάρει τα μυαλά!!!

Σας φιλώ όλες!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια μου ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολες για τα καλά σας λόγια και τις ευχές σας!!

Manina μου, όντως θα πρέπει να βγούμε μια βόλτα μαζί για αγορές ροζ ρουχαλακίων (που λέει και η φιλενάδα μου η Αντριάννα... :kiss: :kiss: ).

Μανούλα μου, η αλήθεια είναι οτι όποιος έχει δει τον υπέρηχο, μου λέει οτι η μικρή μου μοιάζει....... βασικά φαίνεται να έχουμε το ίδιο στόμα γιαυτό πιστεύω....

Αχχ έχω γίνει μια μέλλουσα χαζομαμά.... και που να γεννηθεί κορίτσια... θα μου τα πάρει τα μυαλά!!!

Σας φιλώ όλες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.