Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! μΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 21/10. ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 3,100γρ ΚΑΙ 51εκ. εΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΩ ΛΙΓΑΚΙ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ!!!

ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΝΕΣ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΕΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!! Να το χαίρεστε και να είναι πάντα γερό και καλότυχο!!!Τη νιώθω την ευτυχία σας...τη βιώσαμε κι εμεις το Δεκέμβρη και θα την ξαναζήσουμε τον Μάρτη..:lol: Φιλάκια!!!!

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!! Να το χαίρεστε και να είναι πάντα γερό και καλότυχο!!!Τη νιώθω την ευτυχία σας...τη βιώσαμε κι εμεις το Δεκέμβρη και θα την ξαναζήσουμε τον Μάρτη..:lol: Φιλάκια!!!!

Δημοσίευση

sygxarhthria!!!!!

magdad na sou zhsei to agoraki sou!

na to kamarwsete opws po8eite!!

na einai panta gero k kalotuxo!!

Δημοσίευση

να σου σησει το μωρακι σου, παντα γερο και ευτυχισμενο

Δημοσίευση

να σου σησει το μωρακι σου, παντα γερο και ευτυχισμενο

Δημοσίευση

να σου ζησει ο παιδαρος ν αειναι παντα γερος και δυνατος και σεις ολοι γυρω του να τον καμαρωνετε...καλη λοχεια καλη μου...

αααααααααα και καλο κουραγιο....

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

να σου ζησει ο παιδαρος ν αειναι παντα γερος και δυνατος και σεις ολοι γυρω του να τον καμαρωνετε...καλη λοχεια καλη μου...

αααααααααα και καλο κουραγιο....

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

συγχαρητήρια....να σου ζήσει ο μπέμπης...περιμένουμε νεα, λεπτομέρειες και φωτο..που γέννησες?

Αχ ανυπομονώ να ακούσω λεπτομέρειες ειδικά για τις πρώτες μέρες στο σπίτι γιατί πλησιάζει κ η σειρά μου !!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ-------ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

συγχαρητήρια....να σου ζήσει ο μπέμπης...περιμένουμε νεα, λεπτομέρειες και φωτο..που γέννησες?

Αχ ανυπομονώ να ακούσω λεπτομέρειες ειδικά για τις πρώτες μέρες στο σπίτι γιατί πλησιάζει κ η σειρά μου !!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ-------ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντα υγεια!!!!!!!!!!!!!!

πολλα φιλια!!!!!

000200C0.gif

Δημοσίευση

να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντα υγεια!!!!!!!!!!!!!!

πολλα φιλια!!!!!

000200C0.gif

Δημοσίευση

Μάγδα δεν έχουμε ξαναμιλήσει.

Σαν μαμά ήδη και μέλλουσα για ακόμα μία φορά, σου εύχομαι να σου ζήσει ο υιός και να τον δείς όπως επιθυμείς.

Περιμένουμε και φώτο για να τον καμαρώσουμε και εμείς.

Φιλιά.

Δημοσίευση

Μάγδα δεν έχουμε ξαναμιλήσει.

Σαν μαμά ήδη και μέλλουσα για ακόμα μία φορά, σου εύχομαι να σου ζήσει ο υιός και να τον δείς όπως επιθυμείς.

Περιμένουμε και φώτο για να τον καμαρώσουμε και εμείς.

Φιλιά.

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΜΑΓΔΑ ΜΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΥΓΙΗΣ!!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΜΑΓΔΑ ΜΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΥΓΙΗΣ!!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΓΔΑ,ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ..ΠΕΡΙΜΑΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ /////ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΓΔΑ,ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ..ΠΕΡΙΜΑΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ /////ΦΙΛΙΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.