Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μαμάδες 2008 Νο 6 - Καλές γιορτές!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλά κι εγώ δεν θα τα κάνω όλα μόνη μου.

Εγώ θα φτιάξω ρολό κιμά με πιπεριές και τυρί, πιλάφι, γλυκόξινο κοτόπουλο, και γεμιστές πιπεριές.....α θα ψήσω και τις μπριζόλες.

Η μάμα μου θα κάνει σπανακόπιτα και κάτι άλλο αλλά δεν θυμάμαι....και η θεία μου κόκορα σούπα, για πρώτο πιάτο.

Χαχαχαχα...λιτοδίαιτοι θα είμαστε όπως καταλαβαίνεται.....

• Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 32.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση
Μας ανοιγεις την ορεξη πρωι -πρωι

χαχαχαχα κρατηθείτε!!!!!

Δημοσίευση

Ε ρε Ασπάκι αμα δε φάμε και αυτές τις μέρες πότε θα φάμε;;;

Δημοσίευση

καλημεερααααα!!!!!!τι κανετε????

εγω κοριτσια λεω να φτιαξω τη βασιλοπιτα της βεφας!!!!ωραια φαινεται του παρλιαρου,αλλα ειμαστε πιο παραδοσιακοι!!!του παρλιαρου νομιζω ειναι σκουρα μεσα ε???!!!η' κανω λαθος???? :roll::P

Δημοσίευση

Και μετα όλες μαζι διατροφη γιατι το καλοκαιρι

θα κρυβομαστε πισω απο τις πετσετες :lol::lol::lol:

Δημοσίευση
καλημεερααααα!!!!!!τι κανετε????

εγω κοριτσια λεω να φτιαξω τη βασιλοπιτα της βεφας!!!!ωραια φαινεται του παρλιαρου,αλλα ειμαστε πιο παραδοσιακοι!!!του παρλιαρου νομιζω ειναι σκουρα μεσα ε???!!!η' κανω λαθος????

Καλημέρα μα καλα ολες οι χρυσοχερες εδω ειναι μονο εγω δεν κανω τιποτα :(

Δημοσίευση

Ανδριανάκι μου, δεν την έκοψα ακόμα, αλλά ο χυλός ήταν σκούρος λίγο πιο ανοιχτόχρωμος από την καρυδόπιτα.

Δημοσίευση

Εννοειται χωρις την βοηθεια της μαμας δεν γινεται τιποτα χιχι ;)

Αχ ασε τι θα γινει μ αυτα τα κιλα δεν ξερω...τα χω που τα χω μαζεμενα απο την εγκυμοσυνη,επεσαν και οι γιορτες καπακι...αχ! :(

Δημοσίευση

Καλά Βάσουλα μη νομίζεις ότι κι εγω κάνω πολλά πολλά. Μια βασιλόπιτα έφτιαξα και το Σάββατο θα φτιάξω αυτό το κορμό με τα πουράκια που έκανε το περασμένο Σάββατο.

Δημοσίευση

πω πω τι ηταν και αυτος ο κορμος μιαμμμ!

Εγω δεν θα προσπαθησω καν ...δεν τα παω καλα με τα γλυκα ,δεν τα πετυχαινω!

Δημοσίευση
Και μετα όλες μαζι διατροφη γιατι το καλοκαιρι

θα κρυβομαστε πισω απο τις πετσετες :lol::lol::lol:

Ποιά πετσέτα.....ομπρέλα να λές...... :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αστα Βασούλα, εικόνισμα τον έχω κάνει!!!! Είμαι πολύ γλυκατζού, ειδικά με τη σοκολάτα, αλλά όλα τα τρώω και μου αρεσει πάρα πολύ να φτιάχνω γλυκά!!! Με τον Παρλιάρο έχω βρει την υγειά μου. Ότι φτιάχνει μου βγαίνει ακριβώς όπως το λέει. Εχω και όλα τα βιβλία του!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
Αστα Βασούλα, εικόνισμα τον έχω κάνει!!!! Είμαι πολύ γλυκατζού, ειδικά με τη σοκολάτα, αλλά όλα τα τρώω και μου αρεσει πάρα πολύ να φτιάχνω γλυκά!!! Με τον Παρλιάρο έχω βρει την υγειά μου. Ότι φτιάχνει μου βγαίνει ακριβώς όπως το λέει. Εχω και όλα τα βιβλία του!!!!!!!!!!!!!!!

Αλήθεια τότε εσύ που ξέρεις, έχεις την συνταγή του κορμού με πουράκια που έφτιαξε το Σάββατο....δεν την βρίσκω.

Δημοσίευση

Και εγω τρελαινομαι για τα γλυκα και οποτε μπορω κανω....

Δημοσίευση

Ασπάκι μπες στο site του mega και πήγαινε στις ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΙΕΣ. Θα βρεις όλα τα επεισόδια που μπορείς να τα δεις και να τα εκτυπώσεις. Το πρώτο που σου εμφανίζεται είναι το τελευταίο επισόδειο, εκεί είναι και ο κορμος.

Δημοσίευση

Ααααα ζηλεψα κι εγω λεω να κανω

με ξεσηκωσατε τωρα

Δημοσίευση

Ναι ναι να το φτιάξουμε και να βάλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
Ασπάκι μπες στο site του mega και πήγαινε στις ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΙΕΣ. Θα βρεις όλα τα επεισόδια που μπορείς να τα δεις και να τα εκτυπώσεις. Το πρώτο που σου εμφανίζεται είναι το τελευταίο επισόδειο, εκεί είναι και ο κορμος.

Οκ, σε ευχαριστώ θα το ψάξω από το σπίτι γιατί σε λίγο θα έρθουν τα bossssss..... :mrgreen:

Δημοσίευση

Αχ εγω δεν θα μπορεσω να βαλω φωτο γιατι δεν εχω ιντερνετ σπιτι εκτος και αν παω στο μαγαζι του αντρα μου με το γλυκο και σας βαλω... :lol:

Δημοσίευση
Αχ εγω δεν θα μπορεσω να βαλω φωτο γιατι δεν εχω ιντερνετ σπιτι εκτος και αν παω στο μαγαζι του αντρα μου με το γλυκο και σας βαλω... :lol:

Ε καλά μην σε ταλαιπωρήσουμε κιόλας....αλοίμονο!!!!!! :shock:

Ότι και να μας πείς θα το πιστέψουμε..... :lol::lol:

Δημοσίευση

Ναι σιγα την ταλαιπωρια ετσι και αλλιως καθε μερα εκει ειμαι για καφε

εχει καφετερεια οποτε ειναι πολυ ευκολο ;)

Δημοσίευση

αχ κολαζομαι παλι!!!!!!ειδα στην διαφημιση εκεινο τον κορμο με τα πουρακια κ μου ετρεχαν τα σαλια...στην κυριολεξια!!!ρεζιλι εγινα!!!!! :lol::lol:

που θα βρω τη συνταγη βρε παιδια???πειτε μου κ μενα της σοκολα...σμενης!!!!!!!! :lol::lol: εγω λιγα γλυκα φτιαχνω,αυτα που πετυχαινω δηλαδη!!!κ λογω χρονου,προσπαθω να φτιαχνω οτι πιστευω οτι θα βγει καλο!!αλλιως δεν μπαινω στη διαδικασια να ταλαιπωρηθω!!!! :oops: μεχρι να φτιαξω εγω ενα γλυκο,το σαλονι κ τα δωματια ειναι σε κατασταση πολεμου!!!! :lol:

για πειτε κ κανα αλλο γλυκακι!!ετσι σοκολατενιο κ επιτυχημενο!!!!!σε σενα το λεω φλωριαννα που βλεπω παρλιαροεξαρτηση!!!!χαχαχα!!! :lol: κατι θα ξερεις δεν

μπορει!!!+ :P ++

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.