Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μαμάδες 2008 Νο 6 - Καλές γιορτές!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Αλήθεια η δουλειά πως πάει???

Σας έχει επηρεάσει η κρίση, έχετε μειώσεις???

• Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 32.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

Απο τα 30 ατομα που δουλευαν τωρα εχουν μεινει 15 ευτυχως που δεν μας μειωσαν τον μισθο θα φανει απο το νεο ετος ερχονται χειροτερα ειδικα για την οικοδομη που με αυτα δουλευουμε αντε να δουμε....

Εσυ δεν σε ρωτησα τι δουλεια κανεις?

Δημοσίευση

Εγώ δουλεύω σε εισαγωγική ιατρική εταιρία...ευτυχώς δεν έχουμε θέμα με μειώσεις και περικοπες....τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Όλα θα φανούν στο νέο έτος, όπου θα παραδυσκολέψουν τα πράγματα.

Δημοσίευση

Μακαρι να μην γινει τιποτα γιατι καηκαμε

Δημοσίευση

Μακάρι δεν λες τίποτα....αλλά δεν το βλέπω....

Δημοσίευση

Πρεπει παντα να βλεπεις την καλη πλευρα των πραγματων αισιοδοξια και οτι ειναι να γινει θα γινει

Δημοσίευση

Αυτό εννοείται, μια η άλλη δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι!!!

Τέλος πάντων....σε ρώτησα τι θα κάνετε πρωτοχρονιά???

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!! Τι κάνετε;;; Ψόφος εε;; Καλά Βάσω μου, φαντάζομαι το κρύο εκεί πάνω!!! Τουλάχιστον πεθαίνουν τα μικρόβια και οι ιοι!!!!!

Ασπάκι περαστικά σας ζουζούνα μου. Τι νύχτα κι αυτή εε;;; Αχ υπομονή!!!! Πως είστε σήμερα;; Έπεσε ο πυρτος;;;

Λενάκι με έναν πόνο καρδιά μου!!! Σε λίγο θα κρατάς και το 2ο μπουμπουκάκι σου αγκαλιά!! Τι κάλα!!!!! Πέρασες όμως δύσκολα με την ίωση εε;; Καλά βρε παιδάκι μου, πως την άρπαξες τόσο γερά;;;;; Καλορίζικο και το καινούριο σας σπιτάκι!!!!!

Τονάκι πως περάσατε στη γιορτούλα;;; Τον είδε ο μικρός τον Άγ. Βασίλη;; Του άρεσε εε;;

Βικακι - τρελλοκομείο!!! Καλά δεν μαζεύεστε με τίποτα εε;; Καλά κάνετε!!!!!!! Αντε ανέβασε κανένα βιντεάκι να σας δούμε :lol::lol::lol: .

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ μου, μην ανυσηχείς για την μικρή, ντύστην καλά και δεν θα πάθει τίποτα. Ο μικρός πως είναι;; Συνήλθε καθόλου;;;;

Σταμυ μου. πως είστε;;;;;

Καλέ τελευταία μέρα του χρόνου άυριο!!!! Πάει και το ΄10!!! Αντε να δούμε τι μας επιφυλάσει το ΄11.

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
Τέλος πάντων....σε ρώτησα τι θα κάνετε πρωτοχρονιά???

Τιποτα το ιδιαιτερο θα παμε για φαγητο στην μαμα μου.

καλημερα Φλωριανα τι κανεις?

Δημοσίευση

Καλώς την Φλωριάνα, ευτυχώς μωρέ έπεφτε αμέσως ο πυρετός...

Πρέπει αν πάμε στο γιατρό, δεν τον βρήκα χθές.....για να δούμε σήμερα.

Δημοσίευση

Καλά είμαι Βασούλα μου εσύ;; Ο μικρός καλύτερα έτσι;;;; Αντε να μας μπει καλά ο νέος χρόνος!!!!! Αύριο δουλεύετε;;; Εγω ναι :evil::evil::evil::evil: . Αλλά από σήμερα στέλνω τον μικρό στη πεθερά και αύριο θα πάμε εκει για αλλαγή. Όποτε home alone !!! Βέβαια έχω να πάω και στο βαφτιστήρι μου σήμερα....

Ασπάκι μου, λες να τον βρεις σήμερα;; Δύσκολες μέρες για γιατρούς ρε γαμωτο :shock::shock: . Τρέχουν και οι μυτούλες;;; Εμεις συνεχίζουμε την αντιβίωση για την ωτίτιδα :shock: , δεν έχει περάσει ακόμα τελείως!!!!

Δημοσίευση

Βασικά αν δεν τον βρώ δεν ξέρω τι να κάνω????

Δεν θέλω να τα παώ στο Παίδων που θα γίνεται πανικός....πρέπει να βρώ γιατρό να έρθει σπίτι.

Έχουν άσχημο βήχα και τα δύο, λές και είναι καπνιστές. :shock:

Δημοσίευση

Ναι πολυ καλυτερα ο μικρος ο βηχας εφυγε μονο φλεματα εχει μεχρι αυριο πιστευω να ειναι περδικη.

Εμενα ειναι η τελευταια μερα στην δουλεια :D

Δημοσίευση

Τυχερούλα!!!!!

Τι σιρόπι έδινες στον μικρό???

Δημοσίευση

Εχουν βράσιμο;; Γιατί εμένα ο Δημήτρης είναι έτσι εδω και 4 μήνες από τοτε που πήγε παιδικό, όλο τρέχει η μύτη του και έχει βράσιμο. Ο παιδίατρος μας είπε ότι δεν έχει τίποτα και είναι από τις μυξούλες που συσσωρέυονται, αλλό καλό είναι να τα πας να τα ακούσει, γιατί αμα κάνουν και πυρετό μην εχουν τίποτα ακροαστικά :shock::shock: . Για δες αν θα τον βρεις σήμερα και αν δεν τον βρεις πήγαινε στον φαρμακοπειό σου και ρώτα τον να σου πει κανέναν άλλον γιατρό στη περιοχή σας, εγώ έτσι κάνω κι αν φύγει ο δικός μου, πάω σε άλλον!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια ,πως ειναι τα παιδακια σας?

και εμεισ δεν την γλυτωσαμε,ο μεγαλος εχει μυξες και παλευουμε για να του βαλω ορο...μακαρι να την γλυτωσει ο μικρος αν και πολυ το φοβαμαι.

ετοιμαζεστε για την αλλαγη του χρονου?εμεισ θα μαζευτουμε σπιτι οι γονεις μου,η αδερφη μου και αλλο ενα ζευγαρι.Ευτυχως θα με βοηθησει η μαμα μου!

Δημοσίευση
Δεν θέλω να τα παώ στο Παίδων που θα γίνεται πανικός....πρέπει να βρώ γιατρό να έρθει σπίτι.

Μονο για νοσοκομειο δεν ειναι χαμος γινετε παντα μακαρι να βρεις

Το σπιροπεν ειναι πολυ καλο απο οτι φανηκε ειναι για τον βηχα

Δημοσίευση

Καλά βήχα έχουμε κι εμείς σχεδόν από τότε που αρχίσαμε σχολείο....σταθερά.

Αλλά αυτόν το ακούω βαρύ, έχουμε πάει και κανα 2 φορές στον γιατρό και μας βρήκε καλά, δεν μας έδωσε τίποτα.

Θα ξαμωλυθώ το απόγευμα κι όποιον βρώ.

Καλημέρα Ελισάβετ!!! Καλά είσαι?

Δημοσίευση

Καλά να περάσετε κι εσείς elisa μου!! Με το καλό ο νεος χρόνος!!!!

Βασούλα δε δουλευεις αύριο εε;; Α ρε τυχαιρούλα!!!!!!!!!!!! Εμεις εδω φυλάμε Θερμοπύλες :lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Εμεις εδω φυλάμε Θερμοπύλες :lol::lol::lol:

Κρατάμε γερά που λένε..... :lol::lol:

Δημοσίευση

Καλα Ασπα μου ,εδω σπιτι μ αυτον τον καιρο.

Καλυτερα να βρεις να τα πασ σε καποιον γιατρο για να μην εχεις αγχος.

Φλωριανα μου ευχαριστω πολυ και εσεις να περασετε πολυ καλα!

Δημοσίευση

Κορίτσια εχθές έφτιαξα τη Βασιλόπιτα που έκανε ο Παρλιάρος το Σάββατο, ωραία βγήκε από μυρωδιά σκύζει

Δημοσίευση

Α ωραια Φλωριανα και εδω θελω να την φτιαξω,να δω αν τα καταφερω ;)

Δημοσίευση

Εγω κοριτσια δεν κανω τιποτα να ειναι καλα η μαμα μου :)

Δημοσίευση

Καλά τα 560γρ ασπράδι που λέει ότι είναι περίπου 16 αυγά, εγώ έβαλα 23 για να φτάσει!!! Πρέπει η γεύση του να είναι σαν καρυδόπιτα απλά με αμύγδαλο, έτσι μου μύρισε γιατί έχει πολύ αμύγδαλο και κανέλα!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.