Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

θεουλη μου σε ευχαριστω

Featured Replies

Δημοσίευση

κοριτσια μου ειμαι εγκυουλαααα δεν το πιστευω....ενα τεστακι θετικο και μια χοριακη 557 μοναδες........φουυυυυυυυυ φουυυυυυυυυυ φουυυυυυυυυ σε ολες...αχ ειμαι πολυ ευτυχισμενη

Δημοσίευση

Συγχαρητήριαααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη, να προσέχεις !!!!!!

Δημοσίευση

Να πω κι εδω πολλα πολλα συγχαρητηρια, ενα υγιες μωρακι και φυσικα καλη εγκυμοσυνη σε εσενα!!!! :D

Δημοσίευση

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-

ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif]

Δημοσίευση

Μπράβο κοπέλα μου!!!!!!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να κρατήσεις ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!

congrat.jpg

Δημοσίευση

ηρθε λοιπον κ η σειρα σου να βγεις πια απο αυτες τις λιστες της αναμονης.με το καλο το μωρακι σου.να χαιρεσαι την εγκυμοσυνη σου κ να προσεχεις!

Δημοσίευση

συνχαρητηρια!!!!!δωρακι για τα χριστουγεννα!!!σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! :):)

Δημοσίευση

Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο παιδακι!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

συνχαρητηριαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 [smilie=love3.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=blob7.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=blob5.gif][smilie=blob7.gif][smilie=wav.gif][smilie=toothy4.gif]να εχεις μια καλη τελειομηνη εγκυμοσηνη κ ενα γερο μωρακι!!!!!!σπουδαια νεα!!!φετος ηρθε ο αι βασιλης πιο νωρις στο σπιτικο σας ευχομαι να ειναι παντα γεματο με υγεια κ ευτυχισμενες στιγμες!!!!

Δημοσίευση

πολλά πολλά συγχαρητήρια merykal! να απολαύσεις αυτή την τέλεια περίοδο της ζωής σου κ με το καλό να κρατήσεις το μπεμπάκι σου αγκαλίτσα! @};-

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!! Εύχομαι μια ήρεμη εγκυμοσύνη και ένα υπέροχο μωράκι!!!!!!!!!!!!!

άντε να παίρνουν όλα κορίτσια σειρά!!!!!!!! :D:D:D

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

Δημοσίευση

συγχαρητηριαααααααααααααααααα μπραβο merykal χαρηκα πολυ για σενα!!!σαν βομβα εσκασε το νεο σου δεν το περιμενα :-p δεν μας ειχες προειδοποιηση για κατι και ξαφνικα λες ειμαι εγκυος και τα χασα :-o με το καλο μια τελειομηνη και υγιη εγκυμοσυνη να εχεις.μην μας ξεχνας εμας τωρα να ερχεσαι να μας φυσας το εχουμε αναγκη ;);;):-*:-*:-*@};-@};-@};-@};-@};-@};-

Δημοσίευση

Μαιρη μου μπραβο κοπελα μου, με το καλο να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να σου πανε ολα τελεια,το χριστουγεννιατικο σπορακι σου να γινει ενα γερο και υγιεστατο μωρακι!!!!

Δημοσίευση

mpravo koritsaki mou!!!!!!!!!!to kalytero dwro phres fetos!!!!na exeis mia teliomhnh egymosynh kai na kratiseis me to kalo ena ygiestato zouzounaki!!!!!!!!! :P:P:P:P

Δημοσίευση

Μπράβο κορίτσι μου να είσαι γερή κ να έχεις μία πολύ καλή εγκυμοσύνη....Αχ είναι ωραίο να βλέπουμε εγκυούλες στο δρόμο! :D

Δημοσίευση

bravo kopelitsa m!sigxaritiria euxomai k na sai geri k dinati gia na upodexteis se ligous mines to mwraki s!oti kalitero kopela m!na prosexeis!

Δημοσίευση

το πιο υπεροχο δωρο για τις γιορτες!!!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!καλη εγκυμοσυνη και με το καλο ενα υγειες και ζουμπουρλουδικο μωρακι στην αγκαλια!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μαιρούλα μου συγχαρητήρια!!!Χάρηκα πάρα πάρα πολύ!!! Σου εύχομαι να πάνε όλα ΥΠΕΡΟΧΑ!!!Να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου σε 8 μήνες ένα υγιέστατο μωράκι κ να έχεις τέλεια εγκυμοσύνη!!!

Δημοσίευση

ωρε μπραβοοοοοοοοοοοοο δωροοοοοοοοοοοοο!!!!! με το καλοοοοο καλη εγκυμοσυνη και παντα χαρουμενα νεα να μας λες!!!!!!

φιλια

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.