Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΠΙΠΙΛΑΣ

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ 50 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΗΛΑΖΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΠΙΛΕΣ. ΤΙΣ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΘΗΚΑΝ ΩΡΑΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙ....??? ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΑ ΗΤΑΝ ΥΓΡΕΣ. ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΖΩ ΜΕ ΓΑΖΑ??? ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ??? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??? ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΑΖΟΜΑΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.

Δημοσίευση

η αποστειρωση κραταει (6-9 ωρες περιπου) , απεφευγε να ανοιγεις τον αποστειρωτη χωρις λογο.

Αποστειρωνεις κ οταν την χρειαστεις την περνεις κ την βαζεις την πιπιλα (αφου πριν αποστειρωσεις πλενεις πρωτα !)

οτι αλλο 8ες πες μας ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΙΠΙΛΕΣ. ΑΝ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ???

Δημοσίευση

Αν και έχει περάσει πολύς καιρός με το θέμα αποστείρωσης και έχω κάνει delete θα σου πρότεινα να τις βάζεις στο ψυγείο εκεί διατηρούνται καλύτερα.

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ 24/9 ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΗΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ 24/9 ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΗΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ.

ΝΑ ΒΑΛΩ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ??? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΝ ΚΟΥΤΑΚΙ?

Δημοσίευση

ναι καλο μου κ τις 8ηκες αποστειρωνουμε εννοειται (την ανοιγεις κ την ριχνεις μεσα) . και μην αγχωνεσαι !

Και τα πλενεις πρωτα όλα !

Δημοσίευση

κοριτσακι εγω πηρα απο το φαρμακειο ουροσυλλεκτες..ναι ναι γιατι μεβολευαν καλυτερα στο ανοιγμα και το πιασιμο...μιας και τις θηκες τις επιανα ατσουμπαλα και χαλουσα την αποστειρωση...αποστειρωνα πιπιλες και ουροσυλλεκτες εβαζα τις πιπιλες στους ουροσυλλεκτες με την τσιμπιδα και μετα στο ψυγειο ..αντεχουν 24 ωρες :P:P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
ναι καλο μου κ τις 8ηκες αποστειρωνουμε εννοειται (την ανοιγεις κ την ριχνεις μεσα) . και μην αγχωνεσαι !

Και τα πλενεις πρωτα όλα !

μετά την αποστείρωση λογικό είναι πως είναι όλα βραγμένα από τους ατμούς, πώς τα σκουπίζω?

sorry για τις ηλίθιες ερωτήσεις αλλά δεν έχω ιδέα

Δημοσίευση

:lol::lol::lol:

Α , 8ες να σκουπισεις κιολας ???

με γαζες αποστειωμενες φαρμακειου

Δημοσίευση

καλε δεν υπαρχει λογος να τα σκουπιζεις...και το νερο εκεινο αποστειρωμενο ειναι.γιατι να ταλαιπωρεισαι και εσυ αλλα και να φερνεις τις αποστειρωμενες πιπιλες σε επαφη με αλλα πραγματα που δεν ειναι??αστες ετσι...αλλωστε δε μενουν για πολυ τις χρησιμοποιεις ..... :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.