Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Σε λιγο...

Featured Replies

Δημοσίευση

Παντρευομαι τον επι 14 χρονια συντροφο μου και βαφτιζω τον καρπο του ερωτα μας!! Ειμαστε ολοι λιγο πολυ αρρωστοι αλλα θα τα καταφερουμε.. (πιστευω... :lol: )Ευχομαι σε ολα τα κοριτσια του μαμμυ και στα δικα τους με υγεια ευτυχια και πολλα πολλα παιδακια!!! [smilie=wav.gif][smilie=clock.gif]

Δημοσίευση

Με το καλο η γαμοβαπτιση σας Τρις μου!!

Να περασετε τελεια και να το ευχαριστηθειτε!

Ειναι μαγευτικη εμπειρια.Το εζησα πριν ενα χρονο

με την δικη μας γαμοβαπτιση!Ολα καλα να πανε! :x:YMHUG:

Δημοσίευση

γεια σας κ απο εμενα

σας ευχομαι γεροι δυνατοι κ ευτυχισμενοι ! Να χαιρεστε την οικογενεια σας !

Δημοσίευση

Σου εύχομαι όλα να είναι πανέμορφα (που θα είναι το παιδάκι σου βαπτίζεις κ γιορτάζεις τον έρωτα σου :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: ), να είστε οικογενειακός καλότυχοι κ πάντα πολύ μα πάραααα πολύ αγαπημένοι!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αχ τι ωραία!!!!!

Να ζήσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι και γεμάτοι υγεία!!!!

Με το καλό να γίνει το μικράκι σου Χριστιανάκι και ευχομαι σύντομα να του κάνεις ενα αδερφάκι!!!!

Δημοσίευση

Αννα μου με το καλο!!!

Να περασετε ομορφα κ απο εδω κ περα μονο χαρες!

Τα φιλια μου!!! :x

Δημοσίευση

ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!!!! ΤΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΙΞΑΝΕ ΟΤΙ ΑΝΤΕΧΕΤΕ!!!!! ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΑΣ!!!!! [smilie=love8.gif][smilie=love3.gif][smilie=love9.gif] [smilie=binkybaby.gif]

Δημοσίευση

Με το καλό ο γάμος και η βάφτιση! Εύχομαι να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!

Άντε και σύντομα (???) να έχετε πάλί βαφτίσια :lol::lol::lol:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ηταν πολυ ομορφα!!!!!! Ρομαντικα.... και λιγο αστεια. Θα σας πω λεπτομερειες αυριο αλλα θα σας πω μονο ενα που με συγκινησε, Την ωρα του μυστηριου γυρισε ο αντρας μου και μου ψιθυρισε "σ αγαπω". Μονο που δεν εκλαψααααααα!!!! Ηταν ομορφα πολυ!!!!

Δημοσίευση
Ηταν πολυ ομορφα!!!!!! Ρομαντικα.... και λιγο αστεια. Θα σας πω λεπτομερειες αυριο αλλα θα σας πω μονο ενα που με συγκινησε, Την ωρα του μυστηριου γυρισε ο αντρας μου και μου ψιθυρισε "σ αγαπω". Μονο που δεν εκλαψααααααα!!!! Ηταν ομορφα πολυ!!!!

πάντα τέτοια σου εύχομαι!Να είστε αγαπημένοι,να έχετε μια δεμένη οικογένεια,να έχετε την υγεία σας πάνω από όλα και...όλα τα άλλα έρχονται!Μόνο χαρές!

Δημοσίευση

να ζησετε αννα μου!να ειστε γεροι να καμαρωσετε το παιδακι σας οπωσ επιθυμειται!!!

Δημοσίευση

Να ζήσετε!!!!!!!!!!!

Να χαιρεστε το αντρακι σας να το καμαρώσετε οπως επιθυμείτε!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ!ΑΝΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΙ!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Να ζήσετε παντα ερωτευμένοι και βαθιά αγαπημένοι ! Να ζήσει το παιδακι σας και να ειναι καλοφωτιστο !

Πολλα πολλα φιλια απο εμας και πολλες πολλες ευχες για υγεια και ευτυχια :-*:x

Δημοσίευση
:ymapplause::ymapplause: Το ταξίδι της ζωής να σας βρίσκει κάθε μέρα όλο και πιο ευτυχιμένους, γερούς και ενωμένους. Να καμαρώνετε το παιδάκι σας και να σας χαρίζει πάντα χαμόγελα και χαρές! (*)
Δημοσίευση

με το κολο κοριτσαρα μου η γαμοβαφτηση σας να περασετε υπεροχα

κ να ειστε μια ζωη ευτυχισμενοι κ χαρουμενοι [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Δημοσίευση

Στεριωμένοι και ευτυχισμένοι, καλοφώτιστο και γερό πάντα το μωράκι σας! Να χαίρεστε αγαπημένοι την όμορφη οικογένεια σας! [smilie=love3.gif]:D

Εύχομαι όλα να πήγαν καλά και περιμένουμε περιγραφή!!! ;)

Δημοσίευση

Εύχομαι να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι και να χαίρεστε το παιδάκι σας :x:YMHUG: και σύντομα να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά σας ;) !

Δημοσίευση

Να ζήσετε κορίτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να χαίρεστε τον πιτσιρικά σας.................

Και σύντομα........... και 2ο νινί...........................

Μία τρισευτυχισμένη ζωή εύχομαι!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.