Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΠΑΤΡΙΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ!

Featured Replies

Δημοσίευση

Συνειδητοποιω σιγα σιγα οτι ειμαστε αρκετες Πατρινες στο Site.Ποιες ειμαστε απο Πατρα? Εγω ειμαι η Ρουλα,εχω μια μπεμπουλα 6,5 μηνων και ειμαι δυομιση χρονια παντρεμενη με εναν υπεροχο ανθρωπο.Εσεις?

Δημοσίευση

Καλημέρα Ρούλα, από Πάτρα και εγώ, είμαστε όντως πολλές?

Δεν έχω μπεμπέ το παλεύω όμως τους τελευταίους 8 μήνες, φιλιά σε σένα και σε όλες τις πατρινιές.

:kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα Ρούλα, από Πάτρα και εγώ, είμαστε όντως πολλές?

Δεν έχω μπεμπέ το παλεύω όμως τους τελευταίους 8 μήνες, φιλιά σε σένα και σε όλες τις πατρινιές.

:kiss:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια! Νομιζα ότι μονο η simone και η Κατια μενουν Πατρα! Είναι και η Ρίτα στο Αίγιο! Κι εγω Πατρα μενω τα τελευταια 3 χρονια, αλλά δυστυχώς σε 2 μήνες θα μετακομίσουμε στην Κυλλήνη... Θα έρχομαι όμως! να κανονίσουμε συνάντηση!

Φιλάκια!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια! Νομιζα ότι μονο η simone και η Κατια μενουν Πατρα! Είναι και η Ρίτα στο Αίγιο! Κι εγω Πατρα μενω τα τελευταια 3 χρονια, αλλά δυστυχώς σε 2 μήνες θα μετακομίσουμε στην Κυλλήνη... Θα έρχομαι όμως! να κανονίσουμε συνάντηση!

Φιλάκια!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ειμαστε ηδη εξι (rousot,happyland,nikol,ritardi,κατια και simone?).Αντε παρουσιαστειτε και οι υπολοιπες...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ειμαστε ηδη εξι (rousot,happyland,nikol,ritardi,κατια και simone?).Αντε παρουσιαστειτε και οι υπολοιπες...

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΙΑ 28 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΤΡΑ(ΑΣΤΕΙΑΚΙ) ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΙΟ 28 ΜΗΝΩΝ.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΙΑ 28 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΤΡΑ(ΑΣΤΕΙΑΚΙ) ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΙΟ 28 ΜΗΝΩΝ.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

εσείς που είστε από πάτρα ξέρετε τίποτα για τον γυναικολόγο Αντωνάκη που είναι στο Πανεπιστημιακό; αν γνωρίζετε κάτι καλό,ή κακό γράψτε μου σας παρακαλώ

Δημοσίευση

εσείς που είστε από πάτρα ξέρετε τίποτα για τον γυναικολόγο Αντωνάκη που είναι στο Πανεπιστημιακό; αν γνωρίζετε κάτι καλό,ή κακό γράψτε μου σας παρακαλώ

Δημοσίευση

rousot έγραψε:

Συνειδητοποιω σιγα σιγα οτι ειμαστε αρκετες Πατρινες στο Site.Ποιες ειμαστε απο Πατρα? Εγω ειμαι η Ρουλα,εχω μια μπεμπουλα 6,5 μηνων και ειμαι δυομιση χρονια παντρεμενη με εναν υπεροχο ανθρωπο.Εσεις?

Γεια σας συντοπίτισσες!!!!

Είμαι κανούργιο μέλος και είμαι κι εγώ από την Πάτρα!!! Με λένε Αγγελική είμαι 34 παντρεμένη χωρίς μπεμπέ ακόμα...

Ελπίζω να τα λέμε συχνά

Φιλάκια

Δημοσίευση

rousot έγραψε:

Γεια σας συντοπίτισσες!!!!

Είμαι κανούργιο μέλος και είμαι κι εγώ από την Πάτρα!!! Με λένε Αγγελική είμαι 34 παντρεμένη χωρίς μπεμπέ ακόμα...

Ελπίζω να τα λέμε συχνά

Φιλάκια

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ .ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΥΣΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΚΟΓΟ ΠΟΥ ΛΕς ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΕΡΥΣΙ ΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ.ΑΥΤΗ ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ .ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΥΣΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΚΟΓΟ ΠΟΥ ΛΕς ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΕΡΥΣΙ ΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ.ΑΥΤΗ ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.