Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Diaper Cakes !

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημέρα !!!! Είμαι η Μαργαρίτα και είμαι καλά παρ όλο τον καιρό που εχω να γράψω εδώ...συγγνώμη φιλενάδες αλλά το μοντελο σπιτι-δουλεια-Βασιλικη-ξενυχτι-τρεξιματα-εγνοιες με ειχε βγαλει εκτος πορείας !

Ομως, μετά απο πολύ καιρό ασχολίας με τις τούρτες απο πανούλες κορίτσια, λέω να σας παρουσιάσω τις δημιουργίεες μου..! Μιας που το κάνω που το κάνω τόσο καιρό στα σιωπηλά, αποφάσισα να το ασχοληθώ πιο επαγγελματικά ! Θα θελα την γνώμη και τα σχόλια σας !

υ.γ θα σας τρελανω λιγο στις φωτογραφίες, δεν μου ανεβαινουν όλες σε ενα μυνημα !!

φιλάκια σαςςς

post-1879-13873935013544_thumb.jpg

Δημοσίευση

που ειναι οι αλλες???? :o:shock::D

με ενδιαφερει και εμενα ποσο περιπου ειναι το κοστος και ο χρονος παραδοσης...

αχ αχ και κατι ακομα εχουμε περιθωριο επιλογης για το τι μπορουμε να βαλουμε πανω????

σε ζαλισα ε???χαχα!!!

Δημοσίευση

teleio kai prwtotupo to aeroplanaki..........vale k alles na doume kai plirofories.... bravo sou!!

Δημοσίευση

Και εμένα μου αρέσουν πολύ! Βάλε μας και άλλες φωτογραφίες και πες μας και τιμούλες.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Βρε κορίτσια έχω πρόβλημα! ή τα έπαιξε ο υπολογιστής μου ή κάτι δεν κάνω σωστα και μου εμφανίζει άλλα ντ' άλλων στη σελίδα...δεν βλέπω πουθενά τις φωτογραφίες που ανέβασα ούτε και ποιες ειναι! εχθές έφιαξα ένα αλμπουμ με 10 περίπου φωτο απο αυτές που έχω φιάξει ! που είναι αυτό οεο? εσείς ποια βλεπετε? το αεροπλανάκι μόνο? Λετε να τα διάλυσε η μικρή το πρωι...?? μια ώρα την άφησα με τον πατέρα της να πάω σούπερ...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Φιλενάδες μου καλησπέρα ! Μόλις κοίμησα τη μικρή και είπα να σας βάλω τις φωτό απο τις πανοτουρτίτσες μου...προσπάθησα και εχθές αλλά κάτι έχει το pc και δεν βλέπω καλά τις επιλογές της σελίδας...ελπίζω να τα καταφέρω τώρα !

Βάζω τα πρώτα, πάω να ταίσω και επανέρχομαι κορίτσια !

post-1879-13873935052294_thumb.jpg

post-1879-13873935053996_thumb.jpg

post-1879-13873935055704_thumb.jpg

post-1879-13873935056872_thumb.jpg

post-1879-13873935058005_thumb.jpg

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλησπέρα κοριτσούδια !!

Εδώ είναι όλα τα μέχρι στιγμής σχέδια !

http://profile.imageshack.us/user/martavoul

Περισσότερα σε λίγο καιρό στο www.mshandwork.gr

Oτι θέλετε με ρωτάτε !

Φιλάκια !!

υγ συγγνώμη αλλά τρέχω να τελειώσω το έργο...πρέπει να παραδώσω μέχρι Παρασκευή ! Σας φιλώ !

• 1 month later...
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια καλησπέρες ! Βρίσκω λίγο ελάχιστο χρόνο και σας βάζω στα την σελίδα μου στο facebook για όσες έχουν και ενδιαφερονται για χειροποιητες ζουμπουρλούδικες πανοτουρτίτσες!! Συγγνώμη που έχω χαθεί, δεν τα προλαβαίνω λέμε...και σπιτι και δουλειά και Βασιλική και τουρτιτσες...εχω βρικολακιάσει λέμε...αλλά μ αρεσει χα χα χα ( μαζοχισμος :P )

http://www.facebook.com/home.php?#!/pag ... 6617989279

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.