Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Στον υπέρυχο φαίνεται η εγκυμοσυνη μετα τησυλληψη;

Featured Replies

Δημοσίευση

Το γονιμοποιημένο ωαριο στον υπέρυχο ποσες μερες μετα τη σύλληψη φαίνεται? Πότε γίνεται η εμφύτευση στον πλακούντα? υπαρχουν καποια συμπτώματα? Μολις γίνει η εμφυτευση τοτε αυτό φαίνεται κατευθείαν στο υπέρυχο?

Δημοσίευση

εμεις στον υπερηχο το ειδαμε 1 εβδομαδα μετα την αναμενομενη περιοδο.δεν φαινεται πιο νωρις.και τοτε δηλαδη,το μονο που ειδαμε ηταν ο σακος και οτι ηταν ενδομητριο

Δημοσίευση

Τα΄χεις μπλέξει πολύ νομίζω...

Καταρχήν: για να δεις κάτι στον υπέρηχο πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 3 εβδομάδες από τη σύλληψη.

Η εμφύτευση γίνεται 5-7 μέρες μετά τη σύλληψη και όχι, δε φαίνεται στον υπέρηχο.

Το γονιμοποιημένο ωάριο εμφυτεύεται στη μήτρα και όχι στον πλακούντα. Ο πλακούντας δημιουργείται μετά την εμφύτευση.

Όσον αφορά τα συμπτώματα, σπάνια έχεις συμπτώματα από τόσο νωρίς. Συνήθως τα πρώτα συμπτώματα εμφανίζονται λίγο πριν ή λίγο μετά την καθυστέρηση. Αν εμφανιστούν κι αυτά - ούτε αυτό είναι σίγουρο...

Και το πιο σημαντικό: τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα μοιάζουν με εκείνα της περιόδου!

Το πιο σημαντικό και τρανταχτό σύμπτωμα εγκυμοσύνης είναι η καθυστέρηση!! ;)

Δημοσίευση

η αληθεια ειναι πως και σε μενα οι εμετοι και οι ζαλαδες ξεκινησαν την 6η εβδομαδα περιπου.πιο πριν απολυτως τπτ.λες και θα μου ερχοταν περιοδος

Δημοσίευση

εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο με μια μερα καθυστερηση,αν παρω τεστ εγκυμοσυνης θα διξει εγκυρα αποτελεσματα?

Δημοσίευση

Αν είσαι έγκυος, με μια καθυστέρησης δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα δείξει θετικό. Για παράδειγμα στο παρελθόν με 3 μέρες καθυστέρησης είχα αρνητικό τεστ - στις 5 έδειξε θετικό.

Σ'αυτήν την εγκυμοσύνη έκανα τεστ στις 4 μέρες καθυστέρησης και ήταν αχνό θετικό. Αν το'χα κάνει 1-2 μέρες νωρίτερα σίγουρα θα'χε δείξει αρνητικό...

Αν δεν υπάρχει λόγος βιασύνης (πχ κάποια αγωγή που πρέπει να ξεκινήσεις α΄ν είσαι έγκυος ή αν πρόκειται να κάνεις κάποια ακτινογραφία κλπ), τότε περίμενε λίγες μέρες ακόμα.

Αν πάλι βιάζεσαι να μάθεις οπωσδήποτε, τότε μη ρισκάρεις με τεστ, πήγαινε για χοριακή.

Δημοσίευση

σε ευχαριστω παρα πολυ.....βιαζομαι παρα πολυ γιατι θελω παρα πολυ να δειξει θετικο και να το ανακοινωσω παντου!!!αλλα θα περιμενω λιγεσ μερες ακομα για να δειξει ακριβες αποτελεσμα!!!

Δημοσίευση

για μενα μονο με χοριακη...πριν μεινω εγκυος,ειχα κανει 2 τεστ θετικα και τελικα αδιαθετησα την επομενη.μουφα τα τεστ.μην τα εμπιστευεστε

Δημοσίευση

Ράνια, κι εγώ ακριβώς το ίδιο. Ένα χρόνο πριν, δύο θετικά τεστ και την επόμενη μέρα να η περίοδος. Το έχει η μοίρα μου, φαίνεται, κάθε καλοκαίρι και μία απογοήτευση.

Κατερίνα, και θετικό να είναι, θα σε συμβούλευα να μην το διαλαλήσεις παντού. Έτσι την πάτησα κι εγώ, και τώρα που το έχασα θα πρέπει να εξηγώ σε όλους τι έγινε (όσους ρωτάνε, γιατί τους υπόλοιπους τους έχω τελείως γραμμένους).

Δημοσίευση

εννοητε οτι μετα το τεστακι αν βγει θετικο θα παω να κανω χωριακη....ενω αν βγει αρνητικο να μην παω να κανω χωριακη!!!!

Δημοσίευση

Κατερίνα, μπορεί να είσαι έγκυος και το τεστ να βγει αρνητικό. Καλύτερα πήγαινε κατευθείαν για χοριακή, εγώ αυτό έκανα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.