Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ???

Featured Replies

Δημοσίευση

dreamgirl έγραψε:

Βρε παλιό πελαργέ γιατί αργείς ε γιατί έπεσες σε κίνηση υπόθετο??? … ε βέβαια πόσες γυναίκες υπάρχουν στην Ελλάδα για να δούμε άπειρες και σε όλο τον πλανήτη που να κάθομαι να μετράω τώρα!!!!! πάντως εγώ σε περιμένω με ανοιχτές αγκάλες ακούς εδώ είμαι !!!! είμαι ανοιχτά και σε περιμένω………………

Και κάτι ακόμα δεν σε ζάλισα πελαργέ ε όχι!!!! έχω ωραίο παγωτό να σε κεράσω άμα θα έρθεις…..

• Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 7.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μαιρη3 έγραψε:

dreamgirl εχεις δικιο απλα τα ξεθαψα απο ενα παλιοσυρταρι κ τα εκανα πιο πολυ για λογους ψυχολογιας!! :blink: αλλα ειναι αδυνατον να χεις περιοδο κ ωορρηξια μαζι!!!!!! :blink: ΜΟΥΦΕΣΣΣΣΣ!!!οχι δε με παιρνει απο κατω ισα-ισα πεισμωνω κ ξερω οτι θα το καταφερουμε!!αληθεια το πιστευω για ολες μας!!!!! :woohoo:

Έτσι θα τα καταφέρουμε δίκιο έχεις :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

titina21 έγραψε:

http://http://www.youtube.com/watch?v=JgKv8SGp-jk

ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ!!!!!!!ΩΠΑ ΩΠΑ!!!ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Ωραίο το τραγούδι έτσι ανεβαίνουμε δυναμικά

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

χαχαχαχαχααχαχχααχχαχχαχααχχαχχαχααχχαχαχα!!!!!! :silly: :woohoo: :woohoo: αυτα ειναι!!!θελεις μωρακι να πιουμε ενα σφηνακι!!! :silly: :silly: :kiss: να σαι καλα!!!κριμα γιατι δε μπορουσα να χορεψω ποναει η κοιλιτσα μου!!! :laugh:

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΓΟΥΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΘΔΑΚΙ....ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΗΝΑΚΙ ΕΠΙΣΗΣ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑ :P:P:P:P:P

Δημοσίευση

μαιρη3 έγραψε:

χαχαχαχαχααχαχχααχχαχχαχααχχαχχαχααχχαχαχα!!!!!! :silly: :woohoo: :woohoo: αυτα ειναι!!!θελεις μωρακι να πιουμε ενα σφηνακι!!! :silly: :silly: :kiss: να σαι καλα!!!κριμα γιατι δε μπορουσα να χορεψω ποναει η κοιλιτσα μου!!! :laugh:

Και εγώ δεν μπορώ είμαι στην δουλειά αλλά είναι σούπερ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΕΜ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Έτσι μου έρχεται να σηκωθώ πάνω στο γραφείο και να χορεύω τώρα ΧΑΧΑΧΑ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P:P:P:P:P:P

Δημοσίευση

ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ!!!!!Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΓΕΜΑΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΕΛΠΙΖΩ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :P:P:P:P:P:P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

δλδ με 5-6 σφηνακια τεκιλα κ πολυ τραλαλο θα χουμε σε κανα 9μηνο ενα σουπερ μωρο?????!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: κοριτσια ελπιζω να μην καταληξουμε μαζι με τους αντρες μας στους Α.Α!!! :silly: χαχαχαχαχαχααχχαχαχα!! :silly:

Δημοσίευση

titina21 έγραψε:

ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ!!!!!Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΓΕΜΑΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΕΛΠΙΖΩ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :P:P:P:P:P:P

Θα πάρω το δεύτερο το χορό της γεμάτης κοιλιάς :):):):):):):):):):):):):):):):):)

Δημοσίευση

μαιρη3 έγραψε:

δλδ με 5-6 σφηνακια τεκιλα κ πολυ τραλαλο θα χουμε σε κανα 9μηνο ενα σουπερ μωρο?????!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: κοριτσια ελπιζω να μην καταληξουμε μαζι με τους αντρες μας στους Α.Α!!! :silly: χαχαχαχαχαχααχχαχαχα!! :silly:

Σωστάααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΦΗΝΑΚΙ!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P:P

Δημοσίευση

titina21 έγραψε:

ΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΦΗΝΑΚΙ!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P:P

μετα ετσι μας βλεπω

Δημοσίευση
:P:P:P:P:P:P :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: AMHN KAI POTE!!!!!!! :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
Δημοσίευση

titina21 έγραψε:

:P:P:P:P:P:P :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: AMHN KAI POTE!!!!!!! :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Τώρα τώρα έρχεται σου λέω έρχεται :laugh: :P:P:P:P:P:P:P

Δημοσίευση

NAIIIII ERXETE?LEW NA EINAI STON DROMO???????????MAKARI KOPELA MOU!!!!MAKARI!!!ESY PWS TA PAS HRTHE PERIODOS? :dry::dry::dry:

Δημοσίευση

ti egine arxisate ta pota apo tora?

outosialos otan genisete tha arxisete ta sklira :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.