Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!ΓΕΝΝΑΩ!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ!!ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ!!ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!!ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΑΓΧΟΣ..ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΥΝΔΥΝΕΥΣΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ!!!ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

Δημοσίευση

με το καλο κοριτσακι μου.ολα θα πανε καλα και αυριο το πρωι θα τη θηλαζεις κιολας τη ζουζουνα σου!!!να εισαι παντα καλα και με ενα πονο!!!

Δημοσίευση

με το καλοοοοοο με εναν πονο!!!

να σκαιυτεσε το μωρακι σου και ολα θα πανε καλα!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

t61004.gif

με το καλοοοοοοο ολα να πανε σουπερ...ο Θεουλης να σας εχεις καλα

και την μανα και την κορη!!!!

με ενα πονο κοπελα μου!!!

και μια συμβουλη....ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ στα διπλανα πυρεξακια ....βλεπε ΦΩΤΟ t61032.gif

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Βίκυ μου...η Αγία Ειρήνη θα σε βοηθήσει κοπέλα μου να πάνε όλα καλά και να παρεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου...Να είσαι ήρεμη και να σκέφτεσαι θετικά!

Σου στέλνω όλη μου την αγάπη και τη θετική σκέψη..Θα περιμένουμε να ακούσουμε τα νέα σου..Απόλαυσε την κοιλίτσα σου για λίγο ακόμα!!!

Φιλάκια :kiss:

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: ΒΙΚΟΥΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ !!!!!!!!!

Δημοσίευση

Βίκυ μου μην αγχώνεσαι κοπέλα μου!!!σκέψου οτι πρώτα ο Θεός αύριο τέτοια ώρα θα κρατάς την μπουμπού σου στην αγκαλιά σου!!!!

εύχομαι να πάνε όλα καλά και φυσικά "με έναν πόνο"!!!!

Δημοσίευση

Με το καλο και με εναν πονο!

Ολα θα πανε τελεια και σε λιγες ωρες θα κρατας

στην αγκαλιτσα σου την κορουλα σου! Ολη μας η

θετικη σκεψη ειναι μαζι σου! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

με το καλο,και μ'εναν πονο(που λενε).ολα θα ειναι καλα,περιμενουμε λεπτομερειεσ μετα. :kiss:

Δημοσίευση

κοπελα μου με το καλο να δεις που ολα θα πανε καλα και σε λιγες ωρες θα κρατας τον θυσαυρο σου μεσα στην αγκαλιτσα σου με 1 πονο σου ευχομαι :kiss:

Δημοσίευση

me to kalo na pareis to moraki soy stin agalia sou!!!! ola tha pane kala!!! kai dikia mou i proti eixe volefti stin kilitsa oyte thesi pire otyte tipota!!! tora i deuteri kai noris thesi pire kai exei katevi kiolas pali kesariki pao kai ti egine siga!!! oti theloun ayta kanoun mexri na paremvi o giatros!!!!!

Δημοσίευση

Aντε με το καλό να έρθει το μωράκι σας...Περιμένουμε νέα σου.. :laugh: :silly: :laugh:

Δημοσίευση

Μπορεί ήδη να κρατάς το γοργονάκι σου αγκαλίτσα κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό...............

Όλα να σου πάνε κατ΄ ευχήν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εάν έχεις ήδη γεννήσει κορίτσι............................

Να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Με το καλό και όλα να πάνε καλά, ο θεός μαζί σας και η παναγίτσα για να σας φυλάνε!!!! Περιμένουμε την εμπειρία σου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.