Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μανούλες & Μωράκια Μαϊου 2010! (ΠΑΝΜΑΪΑΚΟΣ Νο 7!!)

Featured Replies

• Απαντήσεις 845
  • Εμφανίσεις 33.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Στελλα μου δεν εχω λογια να πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!! Αντε αντε να γεμισει γρηγορα με ευχουλες για τον Δημητρακη μας

Δημοσίευση

Στελλίτσα μου το ευχολόγιο είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Πάρα πολύ μου άρεσε!!! Είναι σκέτη γλύκα και με συγκίνησε!!!! Εσύ το έκανες? Εμείς πώς θα γίνει να σου γράψουμε????

Να σου στείλουμε τις ευχές μας και ή να τις γράψεις εσύ ή να τις εκτυπώσεις και να τις βάλεις μέσα!!! Τι λές?

Δημοσίευση

κοριτσακια μου καλημερα!!!!

Πολυ χαρηκα που σας αρεσε το ευχολογιο μουκαι θα χαιρομουν πραγματικα αν κανετε και σεις ευχες για τον μικρουλη μου...Γεωργια μονη μου το εφτιαξα και μου αρεσε πολυ η ιδεα σου να μου γραψετε και σεις ευχες,αν θελετε γραψτε τες και εγω θα τις μεταφερω χειρογραφα και θα τις βγαλω φωτο να σας τις δειξω....

Τωρα σιγα σιγα θα ξεκινησω να φτιαχνω και την διακοσμηση τραπεζιων οταν θα εχω κατι θα σας το δειξω :kiss:

Δημοσίευση

zοumpalou εισαι χρυσοχερα!

μπραβο σου! κι εγω θα σου στειλω ευχες για τον Δημητρη σου!

θα στις στειλω σε πμ.

αναμενω να δω και τα τραπεζια σου! ποτε ειναι η βαφτιση?

μπομπονιερα τι θα κανεις?

Δημοσίευση

ΟΥΦ ΕΣΚΑΣΑ !!!!! ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΩΣ ΖΕΙΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?????ΤΟΣΟ ΚΗNΙΣΗ ΤΟΣΟ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΖΕΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!ΠΕΘΑΝΑ ΠΑΛΙ! ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΠΗΓΑΜΕ ΤΖΑΜΠΟ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ!ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ 6ΜΗΝΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ!!!ΠΗΡΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ!

ΑΛΕΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΕΠΛΥΝΕΣ????Η ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΖΕΙ??

ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΠΡΑΒΟ! ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!!!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ Κ ΕΜΕΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΖΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ??? ΠΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ PLEASEEEEEEEE!!!!!

A

Δημοσίευση

Το εβαλα σε μια λεκανιτσα με το απορρυπαντικο της μπουμπους, και εκει που ειναι η μουσικουλα το αφησα απεξω. Μη φανταστεις οτι το αφησα ωρα στο νερο ενα ξεπλυμματακι στα γρηγορα και αμεσως απλωμα

Δημοσίευση

κΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ! Ε ΕΜΕΙΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΦΑΓΑΜΕ ΧΕΣΑΜΕ Κ ΤΩΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ!!! Ο ΝΕΟΣ ΡΟΥΒΑΣ ΕΡΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!!!ΧΑΧΑ :wooh :woohoo: :woohoo: oo:

ΣΤΕΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΙΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ....ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΔΩΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΞΕΚΙΝΑΝ ΑΠΟ 25 ΕΥΡΟ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ! ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΟ ΑΠΑΡΕΤΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ Κ ΤΡΑΠΕΖΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ :silly: :S

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια. Και εμεις μολις ξυπνησαμε φαγαμε αλλα δεν χεστηκαμε!!!! Και εγω συμφωνω πως το καρεκλακι φαγητου εκτος απο ογκωδες ειναι και αχρηστο. Καλυτερα να μαθουν στη καρεκλα. Το επλυνες το γυμναστηριο???

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ! ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΥΝΩ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΧΕΣΙΜΟ!!!!

Δημοσίευση

ναι αφου χθες 1:20 που επεστρεψα σπιτι την βρηκα στην αγκαλια του πατερα της να κοβουν βολτες μες στο σπιτι για να της ετοιμασει το γαλα να την ταισει. Ευτυχως εφαγε χθες επαιξε καμια ωρα και στις 3 την πηρε ο υπνος αλλα εγω ξενυχτησα μεχρι να "παιχνιδισουμε" με το μπαμπα μας.

Την πηρε ο υπνος την γκρινιαρουλα αλλα βαριεμαι να παω για καφεδακι, μαλλον και εγω νανι θα κανω. Εσυ τι κανεις? Το ψυχουλο??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.