VBAC
Featured Replies
Πρόσφατες Απαντήσεις
-
Μωράκια Μαΐου 2026 🌸🌻🌹
Elk ·Καλησπέρα κορίτσια διστακτικά είπα να ανοίξω το θεματάκι για τα μωράκια του Μαΐου εγώ είμαι 9 εβδ σήμερα πήγα γιατρό μου είπε μετά της 28/10 να κλείσω ραντεβού για την αυχενική είναι καμιά άλλη κοπέλα να γεννάει Μάιο ;; -
Μωράκια Μαρτίου 2026
Έχουμε άλλες μαμαδές που να περιμένουν το θαυματάκι τους τον Μάρτη του 2026;; Για να μαζευόμαστε να λέμε τα νέα μας
-
ΙΑΣΩ - Αρνητική εμπειρία - Εναλλακτικές;
rossj ·Καλημέρα σε ΄όλες και όλους, Θα γίνω μπαμπάς στα τ΄έλη του Μάη! Η γυναίκα μου έχει βρει έναν γιατρό που της αρέσει πολύ, έχει έρθει με συστάσεις από γνωστές της, είναι στο ΙΑΣΩ. Τον Δεκέμβρη την έπιασαν ανελέητοι πόνοι στην κοιλιά, πήραμε τον γιατρό και μας είπε να πάμε στο ΙΑΣΩ να μας δουν (ο ίδιος έλειπε στο εξωτερικό). Τελικά ΄ήταν ακίνδυνη γαστρίτιδα, αλλά η εμπειρία μας δεν ήταν καθόλου καλή. Την είχαν μ΄εσα στον θάλαμο, δεν άφηναν ούτε εμένα ούτε την μαμά της να την δει, δ
-
Φεβρουάριος… μήνας καρδιάς, με ψίθυρους αγάπης και αγκαλιάς. Κι από ένα χάδι τρυφερό, μωράκια ανθίζουν σ’ ένα μυστικό.
evaa__ ·Κορίτσια μου καλο μήνα και καλη επιτυχία σε όσες απομειναμε να περιμένουμε το θαυμα μας❤️ -
Μωράκια Σεπτεμβρίου 2024🤰🏻👶🏻
Καλημέρα κορίτσια☺️ Είπα να κάνω την αρχή για τις μανούλες που θα έρθει το μωράκι μας τον Σεπτέμβρη,να έχουμε να τα λέμε να περνάει και η ώρα μας.Για πείτε πως είστε από συμπτώματα και απο διάθεση αυτή την περίοδο; -
Μωράκια Απριλίου 2026❤️🥰
Ioanna6 ·Κορίτσια είναι καμιά άλλη που γεννάει πρώτα ο θεός Απρίλιο;;; Για να δούμε😁 εγώ είμαι 7+3 σήμερα! Ελπίζω να βρω κιαλλη χαχαχ
-
Δεύτερος μήνας σαν άρρωστη!
pixovi ·Καλημέρα, κορίτσια! Αυτή την εβδομάδα μπαίνω αισίως στην 7η εβδ, κι είμαι χάλια. Επειδή οι τιμές μου (χοριακή και προγεστερόνη) ήταν πολύ αυξημένες από πολύ νωρίς, έχει ξεκινήσει το πανηγύρι από την 4η εβδομάδα. Τώρα είμαι κάθε μέρα και χειρότερα. Ναυτία όλη μέρα (χωρίς εμετούς ευτυχώς), κακό στομάχι (να θέλω να ρευτω και να παθαίνω παλινδρόμηση), ζάλη, τάση λιποθυμίας. Πέρασα μέρες που δεν μπορούσα να φάω ουτε να πιω γουλια νερό. Έχω τώρα 3 μέρες που με την σύμφωνη γνώμη του γιατρού ξεκίνησα να
-
ΤΟΚΕΤΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Nancynew ·Καλησπέρα, κορίτσια!! Είμαι έγκυος (8 εβδομάδων) στο πρώτο μας παιδάκι και ήδη σκέφτομαι το πού να γεννήσω – εάν όλα πάνε καλά! Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιο νοσοκομείο θα προτιμούσατε για τοκετό (φυσιολογικό κατά προτίμηση) και παρακολούθηση της εγκυμοσύνης, το Έλενα ή το Αιγινήτειο; Και εάν έχετε να προτείνετε κάποιον καλό γιατρό σε αυτά (έχω δει κάποια ονόματα πχ Παπαδή, Ξενογιάννη και Κολιόπουλο στο Έλενα), ευπροσδεκτο κι αυτό! Ο δικός μου γυναικολόγος συνεργάζεται με το Ρέα και το κόστος είνα
-
Χέρι μωρού
Maria11m ·Γεια σας! Παρατήρησα ότι πρόσφατα ο γιος μου (7 μηνών) όταν προσπαθεί να χτυπήσει παλαμάκια το ένα χέρι το έχει γροθιά και το άλλο ανοιχτό κανονικά. Επισης μερικές φορές κρατάει ένα παιχνίδι με το ένα χέρι και με το δεξί το έχει γροθιά και το χτυπάει σαν σφυρί δηλαδή κάνει επαναλαμβανόμενη κίνηση. Μπορεί και ανοίγει και τα δύο χέρια και να πιάνει αντικείμενα και με τα δύο χέρια. Όταν είναι χαλαρός, έχει και τα δύο χέρια ανοιχτά. Τι μπορεί να συμβαίνει ;;
-
Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!
Καλωσορίσατε σε αυτόν τον χώρο αγάπης, ελπίδας και δύναμης, αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες που κάνουν το μεγάλο βήμα προς τη μητρότητα μέσω εξωσωματικής το 2025. Εδώ θα μοιραστούμε αγωνίες, χαρές, εμπειρίες και κάθε μικρή ή μεγάλη στιγμή αυτού του ξεχωριστού ταξιδιού. Καμία δεν είναι μόνη – όλες μαζί μπορούμε να στηρίξουμε η μία την άλλη, να δώσουμε κουράγιο στις δύσκολες στιγμές και να γιορτάσουμε τις μικρές και μεγάλες νίκες. Είτε είστε στο στάδιο της προετοιμασίας, είτε ετοιμάζεστε
Νέες Συζητήσεις
-
Δεύτερος μήνας σαν άρρωστη!
pixovi ·Καλημέρα, κορίτσια! Αυτή την εβδομάδα μπαίνω αισίως στην 7η εβδ, κι είμαι χάλια. Επειδή οι τιμές μου (χοριακή και προγεστερόνη) ήταν πολύ αυξημένες από πολύ νωρίς, έχει ξεκινήσει το πανηγύρι από την 4η εβδομάδα. Τώρα είμαι κάθε μέρα και χειρότερα. Ναυτία όλη μέρα (χωρίς εμετούς ευτυχώς), κακό στομάχι (να θέλω να ρευτω και να παθαίνω παλινδρόμηση), ζάλη, τάση λιποθυμίας. Πέρασα μέρες που δεν μπορούσα να φάω ουτε να πιω γουλια νερό. Έχω τώρα 3 μέρες που με την σύμφωνη γνώμη του γιατρού ξεκίνησα να
-
Χέρι μωρού
Maria11m ·Γεια σας! Παρατήρησα ότι πρόσφατα ο γιος μου (7 μηνών) όταν προσπαθεί να χτυπήσει παλαμάκια το ένα χέρι το έχει γροθιά και το άλλο ανοιχτό κανονικά. Επισης μερικές φορές κρατάει ένα παιχνίδι με το ένα χέρι και με το δεξί το έχει γροθιά και το χτυπάει σαν σφυρί δηλαδή κάνει επαναλαμβανόμενη κίνηση. Μπορεί και ανοίγει και τα δύο χέρια και να πιάνει αντικείμενα και με τα δύο χέρια. Όταν είναι χαλαρός, έχει και τα δύο χέρια ανοιχτά. Τι μπορεί να συμβαίνει ;;
-
Χεράκι γροθιά
Maria11m ·Γεια σας! Παρατήρησα ότι πρόσφατα ο γιος μου (7 μηνών) άρχισε να σφίγγει τη μία γροθιά όταν προσπαθεί να χτυπήσει παλαμάκια. Μερικές φορές επίσης χτυπά ένα παιχνίδι που κρατά στο άλλο χέρι με τη γροθιά σφιγμένη. Μπορεί να ανοίγει και τα δύο χέρια και να πιάνει αντικείμενα και με τα δύο χέρια. Όταν είναι χαλαρός, έχει και τα δύο χέρια ανοιχτά. Τι μπορεί να συμβαίνει ;;
-
Τοπική αναισθησία κι θηλασμός
karra ·Καλησπέρα Επρεπε να κάνω σφράγισμα στο δόντι μου κι μου έκανε τοπική αναισθησία ,δεν ενημέρωσα τον γιατρο ότι θηλάζω ,υπάρχει πρόβλημα με το μωρό εάν θηλάσει αμεσως μετά την αναισθησία ?
-
CYCLACUR KAI ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ
ΤΖΕΛΑ ·Καλησπέρα σας. έλαβα 3 μήνες cyclacur λόγω χαμηλών οιστρογόνων και άστατου κύκλου (κατά μέσο όρο 33-38 ημέρες). έπειτα από την ολοκλήρωση του κύκλου θεραπείας η πρώτη περίοδος ήρθε στις 33 ημέρες χωρίς έντονα συμπτώματα. τώρα βρίσκομαι στον δεύτερο κύκλο στην 34η ημέρα. Κάνουμε προσπάθειες για παιδί και πρώτη φορά παρατηρώ έντονα τραβήγματα και αίσθημα καψίματος χαμηλά στην κοιλιακή χώρα. μπορεί να σχετίζονται με πιθανή εμφύτευση ή είναι εξαιτίας της αποκατάστασης του οργανισμού μετά τη θεραπεία
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.