Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΙΩΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟ

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα, θυμάστε σε ποιά εβδομάδα ένιωσε ο άντρας σας το μωρό σας?Είμαι 19 εβδομάδων και σήμερα ένω ξαπλώναμε ένιωσα κάποιες κινήσεις στην κοιλία μου και έβαλα το χέρι του επάνω μου και το ένιωσε και αυτος.Εχω μπερδευτέι, η γιατρός μου λεεί οτι σε μια με δυο εβδομάδες θα το νιώσω και οτί τώρα είναι το έντερο λόγω δυσκοιλιότητας απο τον σίδηρο??είναι δυνατόν να ένιωσε και ο άντρας μου ένα μικρό τιναγμα στο χέρι του από το έντερο??τι έντερο έχω πια....Είναι το πρώτο μας μώρακι και δεν ξέρω πως είναι να νιώθεις τις κινήσεις του μωρού.σας ευχαριστώ

Δημοσίευση

Επειδή είναι πολύ νωρίς μπορεί κ να είναι το έντερο εκτός κ αν είσαι τόσο πολύ αδύνατη γιατί το μωρό είναι πολύ μικρό για να κλωτσήσει κ τον άντρα σου εσύ μπορεί να το καταλαβαίνεις καμιά φορά αλλά αυτό λίγο δύσκολο ίσως μετά την 24 εβδομάδα

Άντε κ με ένα πόνο ;)

Δημοσίευση

γεια σας εχω ακουσει πολλες φορες απο 21 εβδομαδων . εγω το ενιωσα πολυ νωρις 17 εβδομαδων ειχαμε κλωτσειες . δεν ηξερα οτι παιζει ρολο ποσο αδυνατη εισαι

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!! Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΧΘΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 20η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙ..

Δημοσίευση

ego exei poli kairo pou niotho to moraki mou alla o antras mou den katafere akomi na tin niosi an kai eimai stin 27 evdomada... vlepi tin kilia mou na kinite kai na e3ogkoni se simia alla molis vali to xeri tou stamata to trelokoritso ;) nomizo einai noris gia na to niosi o antra sou

Δημοσίευση

Εμένα το άκουσε γύρω στην 28η εβδομάδα...μην ανησυχείς μόλις γίνει η αρχή μετά θα είναι καθημερινή η επαφή τους...

Με το καλό να υποδεχτείτε το μωρό σας!

Δημοσίευση

εγω αρχισα να το νοιωθω εντονα πριν τρεις εβδομαδες και ο αντρας μου ενα βραδυ πριν δυο...και προχθες παλι που αποφασισε να ασχολειθει μαζι μας γιατι μεχρι τωρα μονο η δουλεια τον νοιαζει εχει εξοδα βλεπεις... :P:P:P:P:P

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ 17Η ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.