Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

πουλαω δισδρομο γυμναστικης -καινουριο

Featured Replies

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια ο αντρας μου ειχε αγορασει ενα επαγγεματικο δισδρομο γυμναστικης τον οποιο εχουμε ακομη με τιε ζελατινες...ειναι καινουριος εχει 20 προγραμματα ανακλιση ανηφορα κατηφορα ασφαλεια ειναι διαδρομος γυμναστηριου και επειδη μετακομιζουμε και δεν υπαρχει χωρος αλλα ουτε και διθεση για γυμαστικη τον πουλαμε ειμαι απο θεσσαλονικη αν ενδιαφερεται καποια κοπελα η καποιος γενικα ας μου στειλει πμ

Δημοσίευση

ANTROULA εκμεταλλεύομαι το θέμα σου να γράψω ότι πουλάει και μένα ο άντρας μου μηχάνημα power plate,σε άριστη κατάσταση.Λόγω έλευσης διδύμων δε χωράμε στο σπίτι και δεν έχουμε και κάποιο αποθηκευτικό χώρο να το φυλάξουμε.Με 150€ το δίνουμε όποια ενδιαφέρεται απλά για να φύγει από τη μέση, γιατί προς το παρόν είναι σε κοινόχρηστο χώρο και ενοχλεί.Για περισσότερες πληροφορίες watt κλπ στείλτε μου pm.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσια να σας βαλω και την τιμη για να ξερετε ακριβως

ο διαδρομος πωλειται 1000 ευρω συζητησιμα δλδ....(προς τα κατω)αγοραστηκε 2700 και ειναι ολοκαινουριος ειναι επαγγελματικος γυμναστηριου οχι απο τους μικρους

ευχαριστω

Δημοσίευση

αχ ρε αντρουλα να ηξερες ποσο ηθελα και θελω διαδρομο..αλλα ελλειψη ψωρου,χρηματων και ο αντρας μου δε πολυ συμφωνει..γιατι λλει θα το παιξω και θα το παρατησω..και μαλλον δικιο εχει..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.