Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΛΛΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα μανούλες. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι εσάς αν έχετε σχετική εμπειρία πριν αρχίσω να το ψάχνω αλλιώς.

Ο μικρούλης μου σε λίγες μέρες κλείνει τα 3. Γενικά μιλάει αρκετά καλά με ωραίες προτάσεις και γενικά καθαρές λέξεις. Έχω όμως παρατηρήσει δυσκολία στο δεύτερο "καπα" που πιθανών να έχει μια λέξη. Παράδειγμα το όνομα του (ΚΥΡΙΑΚΟΣ), το λέει ΚΥΡΙΑΠΟΣ ή το "κακός" το λέει "καπός". Βασικά το μπερδεύει είτε με το Π είτε με το Τ. Το κουκούτσι για π.χ. το λέει Κουτούτσι κτλ.

Αντίθετα το ρ ή το σ όπως θα περίμενε κανείς, το λέει αρκετά σωστά. Θεωρείται πως είναι θέμα που πρέπει να το κοιτάξω άμεσα ή να περιμένω να πάει και στον παιδικό? (Ξεκινάει το Σεπτέμβρη)

Δημοσίευση

Η βαφτιστήρα μου είναι 5 και μπερδέυει το Κ με το Τ

πχ λέει μιτρούλα και όχι μικρούλα

ή τσίτλα και όχι τσίχλα και άλλα που δεν θυμάμαι.

Δε νομίζω πως είναι κα΄τι ανησυχητικό. Μικρούλης είναι ακόμη :)

Δημοσίευση

geia sou kopela mou,den yparxei logos na anisixeis...emena to marti ekleise ta 4 kai twra ksekinise na milaei kala..kai o pedikos tha boithisi para poli..tha deis diafora kai poli grifora einai fusiologiko!!

Δημοσίευση

Καλησπερα.

Την ιδια απορια ειχα κι εγω με σενα για τον γιο μου.

Μπερδευει τα συμφωνα δηλαδη αντι μπανιο λεει ντανιο η αντι μπαλα λεει νταλα.

Απο οτι ρωτησα κι εγω διαφορες μανουλες μου παν να μην ανησυχω γιατι καθε παιδι εχει τους δικους του ρυθμους και το κεντρο λογου ωριμαζει σε διαφορετικη ηλικια.

Ο παιδικος σιγουρα θα του κανει καλο!

Κι εγω τον Σεπτεμβρη θα στειλω το δικο μου και ελπιζω να λυθει περισσοτερο η γλωσσα του.

Παντως να σου πω ενα παραδειγμα,ειχαμε πριν λιγες μερες της αδερφης μου τα παιδια στο σπιτι μας και κατευθιαν εμαθε 3 λεξεις καινουργιες απο αυτα,οποτε καταλαβαινεις στο παιδικο τι θα γινει! :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ωραία. Υπομονή λοιπόν ως τον παιδικό. Το φανταζόμουν πως κάπως έτσι είναι, αλλά μου έκανε εντύπωση που είναι μόνο στο δεύτερο κ μια λέξης. Ευχαριστώ πολύ μανούλες... ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.