Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1η.......2η.......3η κ η τυχερη!!!

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ναι...ενω εδω η μελαχροινη στροφαρει ...χαχαχαχα...

Οκτωβρης κ Νοεμβρης.....νομιζω θα ειναι επικοδομητικοι μηνες...

• Απαντήσεις 667
  • Εμφανίσεις 32.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

συγνωμη..αλλα πηρα το θαρρος...να αναρτησω τη φωτογραφια μας απο φετος το καλοκαιρι.........ελπιζω να μη σε πειραζει.....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχαχαχαχα οντως ιδιες...ειδικα ενα σημειο βρε παιδι μου.....τα ματια εννοω.... :P:P:P:P:P

καλημεραααααααααααα

Δε θελω να κανω δουλειες, θελω διακοπες!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημερα Ανεμε...το διαπιστωσες κ εσυ ετσι....? η ομοιοτητα ειναι εμφανης..... :laugh: :laugh: :laugh:

Με το καλο τα θετικα αποτελεσματα σας..

Δημοσίευση

καλημερα ανεμε....

χαχαχα...δες θες να κανεις δουλειες....εγω τις τελειωσα...σκουπισα σφουγγαρισα...επλαινα πιατα(ειδες τα πλαινω μολις τρωμε), εβαλα πλυντηριο...αλλαξε σεντονια....καθαρισα τουαλετα....κ τωρα θα παω να ετοιμαστω γιατι εχω ενα ραντεβου για δουλεια....αντε μηπως βρω κ εγω τιποτε (εδω που ηρθα σιγα μην βρω) για να ηρεμησω....εχω χρονο ακομη...μεχρι να φυγω θα ειμαι μεσα....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

χαχαχαχα καλη νοικοκυρα...ενω εγω η γουρουνα....με το φραπε αγκαλια απτο πρωι σερφαρω στο διαδικτυο κ ακουω μουσικη.....Να ειχα κ ενα τσιγαρο τωρα...ουφ....

καλη επιτυχια στο ραντεβου σου Χρυσανθη μου...μακαρι να κατσει κατι...οντως...

Δημοσίευση

ναι μακαρι γιατι ξερεις ειναι δυσκολα...κ οχι μονο λογω της κρισης αλλα κ ψυχολογικα...ολη μερα κλεισμενη σπιτι ειναι καπως....οχι οτι εχω προβλημα οταν ερχεται ο αντρας μου ολο εξω ειμαστε...καθε μερα βγαινουμε βολτιτσες αλλα να ξεχνιεμαι κ εγω...να κουραζομαι για να μην προλαβαινει κ το μυαλο να σκεφτει...

κ σε σενα ανεμε καλη επιτυχια....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ανεμε....καταλαβαινω την αγωνια σου....κατι μου λεει οτι θα ειναι θετικο...εχε πιστη κ ολα θα ερθουν.....

τι ζωδιο εισαι...?Μηπως ψαρακι?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

"να μην προλαβαινει το μυαλο να σκεφτει..." ακριβως Χρυσανθη μου......

Σαν σημερα...πριν 2 μηνες....σαν σημερα ......

παω να κανω τις δουλειες μου κ εγω...θα τα πουμε μετα..καλη επιτυχια κ παλι φιλεναδα μου...

Δημοσίευση

κοριτσακιαααααααααααααααααα τι κανετε?

επεστρεψε και η κων/νααααααααα!!!! αντε και του χρονου!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

δηλαδη συγνωμη...πανω που ειπα να παρω το ξεσκονοπανο μου, μπηκες εσυ?? Μαλλον ζηλεψες απο τη φωτο μας...ε...? το ηξερα.....

αντε κ του χρονου παλι!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

καλημερα ζαχα.... :kiss:

βρε κωσταντινα, βρε κωσταντινα....μαλλον δεν το κοβω να κανεις δουλειες σημερα.... :laugh:

κ καλα τωρα θες να ξεσκονισεις αλλα εμεις δεν σε αφηνουμε....χαχαχα

εγω 13:30 εχω ραντεβου...μεχρι τις 14:30 σιγουρα θα εχω νεα....

Δημοσίευση

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΒΡΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΣΚΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ?

ΕΓΩ ΜΠΟΥΧΟΟΟΟΟ...ΕΒΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΟ !!!! :woohoo: :woohoo:

ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΜΟΥΤΣ!!!

ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ...ΡΕ...ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΣΤΕ!!! :woohoo:

Δημοσίευση

ελα κωσταντινα ασε τις δουλειες...οπως λεει κ η ζαχα....θα περασετε καλα...

τωρα που θα ανεβω σπιτι στην αθηνα δε θα καθαρισω τιποτε...θα εχει παει η αδελφη μου κ θα το εχει καθαρισει...ειδατε εγω εχω βοηθω...χαχαχα...κ καλα τους λεω το παιδι πρεπει να βρει το σπιτι καθαρο...κ παει κ ξεπατωνεται...θα γεμισει κ το ψυγειο... :lol::lol::lol:

ζαχα ειδες ιδιες ειμαστε μονο στα μαλλια..... :blush:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

αχαχαχαχα ναι οντως...εσεις δε με αφηνετε κακα κοριτσια χαχαχαχαχα

να ηταν μονο το ξεσκονισμα....ολο το σπιτι γενικη...πλυντηρια..καθαρισμα ντουλαπια...ασε που πρεπει να παω κ σουπερμαρκετ...το ψυγειο ειναι αδειο...

εσυ εβαλες λαστιχο ε?? καλα στην ταρατσα εχεις κατασκηνωσει...? Εγω μενω σε διαμερισμα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Το "σαν" τι το ηθελες...ολα πανω μας πραγματικα ειναι :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

παω κ εγω να καθαρισω γιατι βρωμισαμε....θα μπω κ εγω το μεσημερι.....

Αχ κ ναμουν η σαμανθα..με ενα κουνημα της μυτης να γινοντουσαν ολα....τωρα οτι κ να κουνησω...δεεεεεεν......

bye 4 now :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

κι εγω κουναω αλλα εχει ενα κτιριο μπροστα και δνε πιανει φαινεται μεχρι το σπιτι μου!!! γαμτ :(:(

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Πηγα....καλες εντυπωσεις πρεπει να αφησα.... B)

βασικα ειμαστε 30 κοπελες για αυτη την θεση...σιγα μην φοβηθω...εδω στην φαρμακοβιομηχανια στην αθηνα μεσα σε 100 κοπελες εμενα προσλαβαν.... :cheer:

εχω το κατι το ξερω....την παρασκευη θα εχω απαντηση....ημουν η τελευταια που ειδε σημερα....οποτε θα περιμενω...

Δημοσίευση

Διαβαζω κατι παραμυθακια στον γιο μου....κ εχει ιστοριες για κοτοπουλακια...ξερετε ποσο καιρο κανουν για να γεννηθουν τα κοτοπουλακια?

21 ημερες...αχ να ημουν κοτα :laugh: ....δεν περιμενα τοσο καιρο....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ανεμος...σκορπιδι ε....για πες μου κανα μυστικο για σας τους αντρες...τι γινεται...ειστε η οχι ευαισθητοι...?

Κ ο δικος μου σκορπιος ειναι.... ;);)

Ζαχαρενια μου...μου ελυσες παντως την απορια...λεω αποκλειεται αυτο το κοριτσι να ξερει τη Σαμανθα...δεν ειναι της εποχης της...αλλα με εξεπληξες!!! Ενημερωμενη βρε παιδι μου για ολα εισαι...μπραβο!!! :P:P:P:P:P:P:P:P κουνα λιγο παραπανω...μπορει κ να φτασει!!

Χρυσανθη μουυυυυυ, μπραβο αντε..με το καλο την Παρασκευη νακουσουμε οτι σε προσελαβαν!!! Εχεις το κατι οντως....

Δημοσίευση

Καλε κ εγω την ξερω την Σαμανθα.... :woohoo:

Θα δειξει μεχρι την παρασκευη..βασικα επεσα σε Αθηναιο....θετικο αυτο....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αλο ντανς!!!!

ειναι κανεις εδω η μιλαω μονη σαν το πεπονι κ οχι το λεμονι...??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.