Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NIKOLIS GROUP ΒΑΠΤΙΣΗ

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

Έχει πάει καμιά σας στο NIKOLIS GROUP? Ξέρετε τιμές? Γιατί είδα στο Internet οτι είναι πολύ φθηνό. Ενδιαφέρομαι για πουγκιά, τούλια, κουφέτα κτλ.Στην Μεταμόρφωση δεν είναι? Αν έχει ψωνίσει καμία και μπορεί ας μου πει καμιά τιμή, αν αξίζει τον κόπο να πάω γιατί στο site δεν έχει τιμές.

Ευχαριστω

Δημοσίευση

καλο μεσημερι κοριτσακι μου!!!

λοιπον εχει υποκαταστημα και στην πραξιτελους στο κεντρο της αθηνας.

οντως εχει καλες τιμες.το ξερω επειδη κι εγω δουλευα λιγο πιο περα,και ο

πανουργος,κακουργος και ραδιουργος εργοδοτης μου :angry: εστελνε τα κοριτσια εκει και εφερνε εμπορευμα στο μαγαζι του και τα πουλουσε διπλα και τριπλα.

Δημοσίευση

γωγακι έγραψε:

καλο μεσημερι κοριτσακι μου!!!

λοιπον εχει υποκαταστημα και στην πραξιτελους στο κεντρο της αθηνας.

οντως εχει καλες τιμες.το ξερω επειδη κι εγω δουλευα λιγο πιο περα,και ο

πανουργος,κακουργος και ραδιουργος εργοδοτης μου :angry: εστελνε τα κοριτσια εκει και εφερνε εμπορευμα στο μαγαζι του και τα πουλουσε διπλα και τριπλα.

δεν ξερω συγκεκριμενες τιμες να σου πω ομως.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σ'ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντηση. Μας έχουν φάει τα δρομολόγια να ψάχνουμε για τα της βάπτισης, αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό, το χειρότερο είναι ότι έχουμε μπερδευτεί πια. Ελπίζω κάποια κοπέλα να ξέρει τι παίζει για να ξεδιαλύνουμε λίγο την κατάσταση.

Δημοσίευση
http://www.nikolisgroup.gr/ αυτη ειναι η ιστοσελιδα του μου την εστειλε 1 φιλη της μητερας μου η οποια πηρε απο κει για την βαφτιση του γιου της.Σου ευχομαι καλο τρεξιμο & με το καλο η βαφτιση
Δημοσίευση

Είναι κατάστημα χοντρικής το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορείς να πάρεις μια χάντρα, αλλά τις πουλάει σε πακέτα των 50 και συνολικά πρέπει να κάνεις αγορά πάνω από 50 ευρώ. Ενώ είναι πάρα πολύ φτηνά.ρωτησαμε την φιλη της μητερας μου Χριστινα γιατι πηγαμε μαζι & ηταν τελεια.εγω ξετρελαθηκα.Εβαλε & στα προσκλητηρια αλλα & στις μπομπονιερες.Γι αυτο τον λογο κατεβηκα Αθηνα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σέυχαριστώ sony! Θα πάω το πρωί να ρίξω μια ματιά, είδα έχει και πουγγιά, θα δω μήπως έχει και τούλια, θέλω και διάφορα διακοσμητικά. Ελπίζω να βρω γιατί τα έχω παίξει με το ψάξιμο.

Δημοσίευση

Οταν ολοι πηραν τα προσκλητηρια του αρεσε.ειχαμε την βαφτιση τετοιο καιρο αλλα εψαχνε 3 μηνες πριν.πιστευω θα βρεις κατι.καλη τυχη.Ποτε με το καλο η βαφτιση;

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτια!

χριστινακι? αν θελεις τουλια,αφου θα κατεβεις αθηνα,θα βρεις στον αργυροπουλο στην οδο ΝΙΚΙΟΥ ειναι παραλληλος της ΑΙΟΛΟΥ.( ΣΤΕΝΟ ΔΡΟΜΑΚΙ)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.