Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Θεσσαλονικιες ενωθειτε...

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!!!

31/10/2008 ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!

ΑΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ COSMOS ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ PARKING???

ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ??

ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7,30 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...

ΕΝΩΘΕΙΤΕ...

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!!!

31/10/2008 ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!

ΑΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ COSMOS ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ PARKING???

ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ??

ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7,30 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...

ΕΝΩΘΕΙΤΕ...

Δημοσίευση

κι εμενα με βολευει πολυ στο κοσμος.

στο κεντρο μου ειναι πολυ δυσκολο.

Δημοσίευση

κι εμενα με βολευει πολυ στο κοσμος.

στο κεντρο μου ειναι πολυ δυσκολο.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ok απο ο,τι βλεπω στο Mediterranean Cosmos ειναι καλα!

Στις 31 Οκτωβριου και στις 7 και μιση περιπου σε καποιο απο τα καφε εκει.Προσωπικα η ωρα ειναι καλη γιατι δουλευω μεχρι τις 6 και μιση.

Αν δεν βολευει η ωρα το κανουμε 7 Νοεμβριου Παρασκευη για να μην ειναι Σαββατοκυριακο. Οσο για μαγαζια εχει στο Κοσμος πολλα...

Εμενα μου αρεσει πολυ το Garcon. Το θεμα ειναι αν ειμαστε πολλες να κλεισουμε τραπεζι. Δεν ξερω...Θα ειμαστε καμμια 10 - 15?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ok απο ο,τι βλεπω στο Mediterranean Cosmos ειναι καλα!

Στις 31 Οκτωβριου και στις 7 και μιση περιπου σε καποιο απο τα καφε εκει.Προσωπικα η ωρα ειναι καλη γιατι δουλευω μεχρι τις 6 και μιση.

Αν δεν βολευει η ωρα το κανουμε 7 Νοεμβριου Παρασκευη για να μην ειναι Σαββατοκυριακο. Οσο για μαγαζια εχει στο Κοσμος πολλα...

Εμενα μου αρεσει πολυ το Garcon. Το θεμα ειναι αν ειμαστε πολλες να κλεισουμε τραπεζι. Δεν ξερω...Θα ειμαστε καμμια 10 - 15?

Δημοσίευση

κοριτια εμενα θα με βολευε το ερχομενο σαββατο μιασς κ θα ανεβω θεσ/νικη για ψωνια:) οπια μπορει ας στειλει

Δημοσίευση

κοριτια εμενα θα με βολευε το ερχομενο σαββατο μιασς κ θα ανεβω θεσ/νικη για ψωνια:) οπια μπορει ας στειλει

Δημοσίευση

ναι μια χαρα ειναι και για μενα στης 31...αλλα και στης 7 νοεμβριου δεν εχω προβλημα..φιλια περιμενω νεα σας...

Δημοσίευση

ναι μια χαρα ειναι και για μενα στης 31...αλλα και στης 7 νοεμβριου δεν εχω προβλημα..φιλια περιμενω νεα σας...

Δημοσίευση

koritsia otan apofasisete kai kataliksete tha steilei kapoia pm se oles pou tha erthoun?? den mporo na mpaino suxna kai then tha ithela na to xaso :)

xx

Δημοσίευση

koritsia otan apofasisete kai kataliksete tha steilei kapoia pm se oles pou tha erthoun?? den mporo na mpaino suxna kai then tha ithela na to xaso :)

xx

Δημοσίευση

Κορίτσια θα ήθελα πολύ να είμαι και εγώ μαζί σας στην συνάντηση αλλά μένω στην νότια Χαλκιδική και μου είναι πολύ δύσκολο να μετακινηθώ.

Οι μετακινήσεις μου περιορίζονται στις απολύτως απαραίτητες. Εύχομαι στην επόμενη συνάντηση να είμαι εκεί. Σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα!

Δημοσίευση

Κορίτσια θα ήθελα πολύ να είμαι και εγώ μαζί σας στην συνάντηση αλλά μένω στην νότια Χαλκιδική και μου είναι πολύ δύσκολο να μετακινηθώ.

Οι μετακινήσεις μου περιορίζονται στις απολύτως απαραίτητες. Εύχομαι στην επόμενη συνάντηση να είμαι εκεί. Σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.