Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ PREGNYL

Featured Replies

Δημοσίευση

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ PREGNYL.ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ Κ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΚΥΟΣ?ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ.ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ?

Δημοσίευση

σου απανταω κι εδω ολγα...απο οσο ξερω η περιοδος ερχεται 14 μερες μετα την ωορηξια.οποτε αφου εκανες σημερα την ενεση,λογικα μεθαυριο θα γινει η ωορηξια(32-36 ωρες μετα την ενεση),οποτε περιπου σε 15-16 μερες απο σημερα.καλο ειναι να περιμενεις τουλαχιστον 15 και αν δεν δεις τπτ,πηγαινε για χωριακη.ΜΗΝ κανεις τεστ φαρμακειου.2 θετικα βγηκαν τον προηγουμενο μηνα και την αλλη μερα αδιαθετησα...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΟΚ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ Κ ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοσίευση

καλη επιτυχια και σε σενα.εγω αυριο θα κανω την ενεση,οποτε λιγο πολυ μαζι θα εχουμε το αγχος...παλι...

προσπαθεις καιρο?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ?ΕΓΩ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ Κ ΤΗΝ ΕΠΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ.ΑΡΧΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΕΣΕΙΣ MENOPUR Κ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΥΠΕΡΗΧΟ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΧΑ Κ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ Κ ΠΟΛΥΚΗΣΤΗΚΕΣ.ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΓΩΓΗ ΜΕ SERPAFAR K ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.Κ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ Κ ΕΛΠΙΖΩ

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΕΣΥ ΠΡΩΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙΡΟ?

Δημοσίευση

οχι,δεν εκανα ουτε εξεταση οιστραδιολης,ουτε ενεσεις menopurδεν ξερω γιατι ειναι αυτα.παντως μου ειπε πως κανω καλη ωορηξια και ειναι κριμα να αγχωνομαι.αφου δεν υπαρχει κανενα προβλημα,αν κανουμε κοκο καθε 3-4 μερες συστηματικα,θα πεσουμε και σε γονιμες μερες,οποτε μεσα σε 5-6 μηνες θα πρεπει να γινει..προσπαθουμε θεωρητικα 1,5 χρονο,αλλα οχι ετσι(καθε 3-4 μερες απαραιτητως)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑΥΤΟ Κ ΥΠΗΡΞΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΑ.ΤΟΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΡΙΟ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ.Κ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.