Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

star και εγω γεννησα φυσιολογικα με επισκληριδιο χωρις να εχω κανενα προβλημα! αν δεν ειχα κανει επισκληριδιο οι 9ωρες που εκανα να γεννησω θα ηταν αφορητες και δυσκολες. ο αναισθησιολογος μου εβαζε λιγη λιγη τη δοση ετσι ωστε και να εχω την αισθηση να καταλαβω τους πονους(ελαχιστα) αλλα κ να μην δυσκολευτω! μολις βγηκε ο μικρουλης μου και τον ειδα οτι ειναι καλα λεω του αναισθησιολογου... τωρα κανε μου αλλη μια να κοιμηθω κ ραψτε με με την ησυχια σας.

ολα θα σου πανε καλα να μην ανυσηχεις για την επισκληριδιο ειναι οτι καλυτερο θα την ευχαρηστθεις τη γεννα κ δεν θα ταλαιπωρηθεις!

• Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 13.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

star και εγω γεννησα φυσιολογικα με επισκληριδιο χωρις να εχω κανενα προβλημα! αν δεν ειχα κανει επισκληριδιο οι 9ωρες που εκανα να γεννησω θα ηταν αφορητες και δυσκολες. ο αναισθησιολογος μου εβαζε λιγη λιγη τη δοση ετσι ωστε και να εχω την αισθηση να καταλαβω τους πονους(ελαχιστα) αλλα κ να μην δυσκολευτω! μολις βγηκε ο μικρουλης μου και τον ειδα οτι ειναι καλα λεω του αναισθησιολογου... τωρα κανε μου αλλη μια να κοιμηθω κ ραψτε με με την ησυχια σας.

ολα θα σου πανε καλα να μην ανυσηχεις για την επισκληριδιο ειναι οτι καλυτερο θα την ευχαρηστθεις τη γεννα κ δεν θα ταλαιπωρηθεις!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Και εγω εχω διαβασει διαφορα για την επισκληριδιο. Μπορεις να κανεις και αναζητηση στο google.

Μια γνωστη μου που γεννησε δεν την επιασε η αναισθησια και μου ειπε οτι πονεσε. Μια αλλη που ηταν στο δωματιο μαζι, δεν καταλαβε τιποτα.

Δημοσίευση

Και εγω εχω διαβασει διαφορα για την επισκληριδιο. Μπορεις να κανεις και αναζητηση στο google.

Μια γνωστη μου που γεννησε δεν την επιασε η αναισθησια και μου ειπε οτι πονεσε. Μια αλλη που ηταν στο δωματιο μαζι, δεν καταλαβε τιποτα.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Geia soy star eime kai ego yper tis episkliridiou anaisthisias exo gennisi kai ego me aytin tin methodo!

Eimoun kai ego arnitiki stin arxi fovomouna me ola ayta pou eixa akousei alla otan me piasane oi friktoi ponoi pou nomiza oti petheno to zitisa moni mou!Den to exo metaniosei apo tin stigmi pou ekana tin episkliridio den katalava tipota gennisa mesa se misi ora!!!

Kai stin deyteri moy egymosini tha to kano anepifylakta ola kala na sou pan sou eyxome mia kali genna kai ena ygeiestato moraki!:)

Δημοσίευση

Geia soy star eime kai ego yper tis episkliridiou anaisthisias exo gennisi kai ego me aytin tin methodo!

Eimoun kai ego arnitiki stin arxi fovomouna me ola ayta pou eixa akousei alla otan me piasane oi friktoi ponoi pou nomiza oti petheno to zitisa moni mou!Den to exo metaniosei apo tin stigmi pou ekana tin episkliridio den katalava tipota gennisa mesa se misi ora!!!

Kai stin deyteri moy egymosini tha to kano anepifylakta ola kala na sou pan sou eyxome mia kali genna kai ena ygeiestato moraki!:)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

star γεια σου,

με 13 ωρες γεννα και προκληση δε θελω να σκεφτομαι τι θα εκανα χωρις επισκληριδιο.:unsure:

θαυμαζω τις μανες μας που γεννουσαν χωρις αυτη...

Δημοσίευση

star γεια σου,

με 13 ωρες γεννα και προκληση δε θελω να σκεφτομαι τι θα εκανα χωρις επισκληριδιο.:unsure:

Δημοσίευση

star γεια σου,

Δημοσίευση

Κορίτσια αν κάνεις επισκληρίδιο, μετά σου κάνουν ολική για να

σε ράψουν ή με την επισκληρίδιο γίνεται και αυτο;;

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

οχι ,με την επισκληριδιο δεν καταλαβαινεις τιποτα απο τη μεση και κατω.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ,ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ Κ ΚΑΤΩ.

ΣΕ ΡΑΒΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ Κ ΟΛΙΚΗ ΜΕΤΑ!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ..ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ . ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΟΛΥ , ΜΕΤΑ ΗΡΕΜΗΣΑ. ΖΗΤΩ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ !!!!!!!!!:woohoo:

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ..ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ . ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΟΛΥ , ΜΕΤΑ ΗΡΕΜΗΣΑ. ΖΗΤΩ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ !!!!!!!!!:woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Ego molis gennisa me tin episkliridio i giatros mou eixe pei na me rapsei xoris topiki anaisthisia kai oti den ponaei.Ego omos den antexa kai etsi anagastike na mou kanei,den katalava tipota ! Ti na po exartate kai apo tin gynaika tis antoxes pou exei ego eime ligo FOVITSIARA!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.