Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ο Τονυ μου μεγαλωνει και... "κλεβει!"

Featured Replies

Δημοσίευση

εκτος απο την καρδια μας και εσωρουχα της μαμας, και αν παρατηρησετε εχει κι ενα παπουτσι στην στρατα του! Λαφυρα μιας γεμαααααααατης μερας! :)

Δημοσίευση

xaxaxaxaxaxa

kale einai polu epideksios methn strata ...emena mono opisthen ekane !!

teleios o mikros !!!san na elege "pira tis bizothikes ths mamas " :woohoo: :silly:

Δημοσίευση

ksexasa na pw oti exoume thn idia strata ...eixame malon ,thn aposirame .

deuteros prepei sto spiti na sou exei faei gonieskai tixous me thn strata .

telos polu orea sirtarriera exeis sto domatio sas

Δημοσίευση

Χαχαχα θεός!!!!!!!

Σφαίρα πάει στη στράτα!!!!

Με ακρίβεια εκατοστού περνάει από το διάδρομο!!!!!

Και τι χαρά που κάνει με το σουτιέν στο χέρι!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Το φοβερό είναι που προσπαθεί να το ξαναβάλει στο συρτάρι όταν του μιλάς :laugh:

Αλλά μιας και δε μπορούμε....τρέχουμεεεεεεεεεε :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Ψυχουλα μουυυυυυ.......!!!

Πως μεγαλωσε!!!!!

Ειναι φοβερος ο σουτιενακιας σας!!! :laugh:

Δημοσίευση

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ!!!! Καλέ αυτό είναι αντράκι απο κούνια, βουτάει σουτιέν απο τώρα κ φεύγει με 1000 :laugh: !!!Πραγματικά παει σφαίρα με την στράτα!!!

Δημοσίευση

na soυ ζησει η τονυ τρις..και δε πειραζει που κλεβει τετοια..θα εχω το νου μου στις μπουγαδες..μη μασας...να ειναι γερος..καλε διολακι...χαμπιναλ κανονικος!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΣΩΣΩ έγραψε:

na soυ ζησει η τονυ τρις..και δε πειραζει που κλεβει τετοια..θα εχω το νου μου στις μπουγαδες..μη μασας...να ειναι γερος..καλε διολακι...χαμπιναλ κανονικος!!
:laugh: ;)
Δημοσίευση

τρέχει να κρυφτεί από τους παπαράτσι!!!! :laugh:

παντού κρύβονται!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

αχ μωρε τρις... ιδια ηλικια ... (ποτε πηγαν ...)

ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΑΚΙ ΣΟΥ κ καλυτερα ζωηρο αντρακι παρα ''κοιμησικο'' !!!

΄;)

y.g απο τωρα με τα σουτιεν ε ? σαν να βιαζεται , 8α στο ρουφηξουν οι φαουσες οι γκομενιτσες ...!!!

Δημοσίευση

ετοιμος για τους ολυμπιακους αγωνες bebe θα ενταξουν και αλλο αγωνισμα καλα ειναι φοβερος η ταχυτητα αλλα και το υφος :εγω στο πηρ αν μπορεις ελα πιασε με , οσο για την ακαταστασια ελα μωρε παιδι εχεις μια χαρα ειναι και κατι καομα αν δνε θελετε η στρατα να αφηνει σημαδια στα επιπλα βαλτε απο κατω αυτο που τυλιγουν τα καινουρια ειπλα η τα ευθρασα ξερετεαυτο πο ειναι σνα ναυλον και εχουν τις φουσκες τυλγουν καικαποια φαρμακα με αυτα ... λοιπον καλυπτεις ολο το κατω μερος της στρατας με αυτο και αφηνεις εκτος μονο τα ροδακια την ζημια δνε τη κανουν τα ροδακια αλλα οι γωνιες της στρατας εγω παντως ειχα σωθει εμ αυτο καιμαλιστα μεσα σε ενα σπιτι 70 τετραγωνικων

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Βανια έγραψε:

ετοιμος για τους ολυμπιακους αγωνες bebe θα ενταξουν και αλλο αγωνισμα καλα ειναι φοβερος η ταχυτητα αλλα και το υφος :εγω στο πηρ αν μπορεις ελα πιασε με , οσο για την ακαταστασια ελα μωρε παιδι εχεις μια χαρα ειναι και κατι καομα αν δνε θελετε η στρατα να αφηνει σημαδια στα επιπλα βαλτε απο κατω αυτο που τυλιγουν τα καινουρια ειπλα η τα ευθρασα ξερετεαυτο πο ειναι σνα ναυλον και εχουν τις φουσκες τυλγουν καικαποια φαρμακα με αυτα ... λοιπον καλυπτεις ολο το κατω μερος της στρατας με αυτο και αφηνεις εκτος μονο τα ροδακια την ζημια δνε τη κανουν τα ροδακια αλλα οι γωνιες της στρατας εγω παντως ειχα σωθει εμ αυτο καιμαλιστα μεσα σε ενα σπιτι 70 τετραγωνικων
Καλη ιδεα!!! :)
Δημοσίευση

Τισ ο γιςο μοιυ και θελει να σου πει!!!!!!

μεγαλωσα μαμα..να μου φτοιαξει ςτα προικια μου....γιατι βρκα ενα γκομενι σουπερ και λεω να ανοιξω το δικο μου σπιτικο!!!!!!

χαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.