Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ας ξεχαστούμε...Ας μιλησουμε για κατι αλλο..μεχρι.

Featured Replies

Δημοσίευση

kalimera se oles! eimai mia nea mama me ena koritsaki 5 minon. exei 15 meres pou arxisame to rizalevro, kai to troei mia xara. to provlima einai oti den troei ta frouta. exo kanei pollus sindiasmous me ta frouta pou mu eipe i paidiatros, alla den deixnei kamia diathesi na ta faei!! molis pao na tin taiso , klenei to stoma kai arxizei na klaiei.exei antimetopisei kamia apo esas kati antistoixo, kai an nai , ti kanate? psilostenaxoriemai pou den troei tin froutokrema !! efxaristo poli gia ton xrono sas!!!

• Απαντήσεις 504
  • Εμφανίσεις 23.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλως ηρθες γλυκια μου και να σου ζησει το μωρακι σου...σε λαθος τοπικ το εχεις βαλει ομως το ερωτημα σου μιας και οι περισσοτερες εδω μεσα ακομα προσπαθουμε για μωρακι...

πρεπει να πας στα θεματα που μιλανε οι μανουλες και να το βαλεις για να σε βοηθησουν... :)

Δημοσίευση

Καλημερα!!!δωσε της χρονο lanthoula και οχι ξινα φρουτα για αρχη!!και λιγο λιγο,εστω και μια κουταλια να φαει ευχαριστημενη θα εισαι!!!!

Δημοσίευση

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΣ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ LANTHULA:)

Δημοσίευση

Ωραιααααα...ας πουμε κατι αλλο,αγορασα ενα μαγιο Guess τις προαλλες...τελειο!!και θελω να παω να παρω και μια κρεμα με χρωμα διοτι δεν φοραω μεικαπ,απλα να δωσει λιγη λαμψη!εχετε καμια καλη να μου προτεινετε?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kapoia pou na pigainei me to magio?? :laugh: ax ego idea den eho..ti xroma einai to magio?

Δημοσίευση

Αααα καλα!!! συνενοηση τσιμεντο!!!! :laugh: οχι βρε ενα...μπουτι θελω που να ταιριαζει με το μαγιο!!! :laugh:

Δημοσίευση

Καλημέρα!! Τι κάνετε?

Σηκώθηκα το πρωί μια χαρά και μόλις χέστηκα με το αφεντικό

μου...

Κανείς ποτέ δεν του απαντάει και έχει μάθει να κάνει επίθεση

στον οποιονδήποτε χωρίς διάλογο.

Τα πήρα κι εγώ και του τα έχωσα ένα χεράκι!!!

Τα έχασε λιγάκι γιατί δεν είναι συνηθισμένος να του απαντούν

αλλά δεν μπορώ τις αδικίες που κάνει!!!!!!

Θέλω κι εγώ να πάρω μαγιό...άσχετο...

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

Αααα καλα!!! συνενοηση τσιμεντο!!!! :laugh: οχι βρε ενα...μπουτι θελω που να ταιριαζει με το μαγιο!!! :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

δεν θα συνεννοηθουμε σημερις την βλεπω τι δουλεια...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

krema einai pio eukolo na sou vroume kimonaki..eimai sigouri oti to mpouti sou tairiaei apolita me to magio... :)

Δημοσίευση

Ευχαριστω κοριτσακια για την ενημερωση! Μαγιω ακουω!!! Εγω φοραω την αντιηλιακη με χρωμα της Αvene, ουτε κι εγω φοραω μεικ απ τωρα το καλοκαιρι, αντε να βαλω λιγη πουδριτσα για να νιωθω πιο ματ. Μαγιω δεν εχω παρει και ακομα ειμαι στο ψαξιμο για διακοπες, λεω να την κλεισω τη Σαντορινη τελικα να τελειωνουμε γιατι οπως παμε σπιτι θα τη βγαλουμε...

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.ΘΕΛΩ Κ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ :angry:

Δημοσίευση

rena9 έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.ΘΕΛΩ Κ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ :angry:

μαζι σου...θελω κι εγω ενα σωμα για τα μαγιο μου...

εβαλα τα περσινα μου και πετανε πατσουλες αριστερα - δεξια που εχω παρει καποια κιλακια... :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

1 πραγμα θα πω και βαλτε το καλα στο μυαλο σας :

1000+1 νυχτες!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΟΡΩΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

θα ζουρλαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :blink: :silly:

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΑΥΤΟ 1000+1 ΝΥΧΤΕΣ?ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ.ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ 2 ΜΕ 3 ΑΤΟΜΑ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΩ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΣΕΧΡΑΖΑΤ...ΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΛΑ! :ohmy:

Δημοσίευση

Καλοοοο Ζαχα!!!πολυ καλο εργακι και τελειοι ηθοποιοι!!!δεν το χανω!!και τι ερωτας θεε μου!!εγω δεν βλεπω ποτε τηλεοραση μονο καιρο η ειδησεις αλλα αυτο δεν το χανω!!!

Δημοσίευση

Σοβαρά????? Δεν το είχα ξανά ακούσει. και μετά από πόσες ημέρες εμφάνιζε ο βάτραχος τα συμπτώματα???????

Δεν πιστεύω να είπα καμιά λέξη ταμπού και με ¨πετάξετε¨έξω από το παρεάκι σας?? χαχαχαχα

Σοβαρά, καλη επιτυχία σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Α, ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΤΙ ΩΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ?

Δημοσίευση

Sorry που πετάχτηκα έτσι.. νόμιζα ότι αναδημοσίευα το μήνυμα της Εκο με το βάτραχο :laugh: :laugh: άσχετο ....

ας πω και κάτι σχετικό .. δεν το έχω δει το σήριαλ που λέτε....

Δημοσίευση

Κατα τις 9,9 και 5,αλλα ειναι αλλη κουλτουρα!μπορει να δεις την γυναικα να μιλαει στον συζηγο με την λεξη Κυριε μπροστα η να του κανει τεμεναδες και να ...φρικαρεις!!! :blink:

Δημοσίευση

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΛΕΨΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ :laugh:

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΑΡΝΙΟΜΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ...ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΗΡΙΑΛ!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΡΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ...ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΕΙΚΟΝΕΣ....ΝΤΟΙΝ...

ΕΛΑΑΑΑΑΑ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΣΤΑΜΤΗΗΗΗΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΟΣ ΚΑΙ ΣΗΤΝ ΖΩΗ!!!

ΓΟΥΑΟΥ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ Ε?

ΧΑΧΧΑ :woohoo:

Δημοσίευση

καμμια σας δεν το παρακολουθουσε στο Μακεδονια Τιβι?εγω καθε Παρασκευη περσι εστελνα τον συζυγο γ ποτό και καθόμουν κ το παρακολουθουσα ... Ζαχα ολα καλά?φιλια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.