Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ας ξεχαστούμε...Ας μιλησουμε για κατι αλλο..μεχρι.

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σου nutella γλυκούλα !

μια χαρά τα πέρασες...!!!

εγώ βαριέμαι ατελείωτα...............................

λέει και η Eko οτι φευγει από το mammy... :(

δε λέει να περάσει και η ώρα να δω τα Φιλαράκια...

:):):)

• Απαντήσεις 504
  • Εμφανίσεις 23.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κι εγω βαριεμαι .... Εχω κατι ψιλοδουλιτσες να κανω αλλα θα αραξω λιγακι στο νετ και μετα! Χαλαρα, με τις ζεστες δε μπορω να πιεζομαι και πολυ!

Δημοσίευση

Koritsakia mou geia sas!! Egw emeina sto krevati ws arga gia 3ekourasi :silly: ..Meta sikwstika ekana liges douleies mageire4a fagame k meta sinexisa k pali douleis..Me dosi tis ekana hehe, eutixws ekana olo to spiti geniki ka8ariotita..Telos!!!!! Twra exei mammy :)

Δημοσίευση

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΛΙ ΕΔΩ...ΠΗΓΑ Κ ΓΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΕΞΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΚΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙ Κ ΠΑΛΙ ΕΔΩ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

Δημοσίευση

Kala rena mou..Esi? 8a paw gia mpanaki se ligo k 8a pame stous goneis mou na tous doume k na tous paroume tis fwtografies tou gamou mas na tis doune..Tis pirame simera :) (panteutikame 8 tou Mai)..

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ANDRIA.ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ 'ΦΡΕΣΚΙΟΙ' ΛΟΙΠΟΝ.ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ?ΚΥΠΡΟ Η' ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ?ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

Δημοσίευση

Euxaristoume rena mou..Nai menoume Kipro sigkekrimena Leukwsia :)... rena mou paw gia mpanaki..8a ta poume sintoma..

:kiss::kiss:

Δημοσίευση

maria+fotis έγραψε:

Καλημέρα τσούπρες ! Τώρα που διάβασα για Μυτιλήνη...ψηφίζω δαγκωτόοοοοοοο!!! εχω δουλέψει 1 καλοκαίρι εκεί, στη Σκάλα Καλλονής (παλιαααα...το 2000) είναι πολύ όμορφο, καταπράσινο νησί ! και από 7νησα, αν και είμαι κατα το ήμισι Κερκυραία, προτείνω Κεφαλονιά ! επίσης πολύ πρασινάδα !

α! Kimon! η φιλενάδα μου είναι ecatoriana, οταν εξασκούσα τα ισπανικά τη γνώρισα και δέσαμε τρελά!

φιλιά σε όλες !

εκει εμεινα κ εγω οταν πηγα σκαλα καλλονης!!!ομοφο χωριουδακι!!

Δημοσίευση

γεια σας και απο μεναααα...

εγω εκανα το πρωτο μου μπανακι σημερα και ηταν τελεια...τωρα αραζω στον καναπε μου..

αυριο κι εγω γενικη γιατι τ=για το καλοκαιρι σταματησα την κοπελα και βρωμισαμε... :laugh: :laugh: :laugh:

κι εγω παντρεμενη απο τον προηγουμενο αυγουστο ρενα...

Δημοσίευση

ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΩΡΑ.KAI ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ TINKERBEL ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ.22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΜΕΙΣ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΕΙΠΕΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Δημοσίευση

Eko τελειο το site και με επιμορφοτικο χαρακτηρα :):):):)

Παντως δεν μπορειτε να πειτε ειμαστε οι καλυτεροι :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ? ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ?

Δημοσίευση

Καλημερα Ρενακι,που να κοιμηθουμε,ακομα και την Κυριακη δεν ησυχαζω ξυπναει ο μικρος πρωι πρωι εχει παρει γραμμη απο το σχολειο!!για μπανιο ...δεν... λογω...τεχνικων προβληματων!!κανα καφεδακι ισως...εσυ??

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙΜΟΝ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ...

Δημοσίευση

Σαλα..μυκονο!!!Χαχα!! :laugh: που θα παει θα...τελειωσει και μετα θα παω και τις διακοπουλες μου!!

Δημοσίευση

ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΕΙ Κ ΚΑΦΕ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ...!ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ Ε??ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΓΕΛΙΟ ΤΩΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ...ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!

Δημοσίευση

Ναι βρε Σαλαμινα αλλα με τον κοσμο που εχει μπει μοιαζει με..Μυκονο,στο πιο φθηνο ομως!!! ;)

Δημοσίευση

ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΠΗΡΡΕΑΣΤΗΚΕ...ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΤΩΡΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ Κ ΤΗ ΒΟΛΤΟΥΛΑ.

Δημοσίευση

ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ 'ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ'ΘΕΜΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Η΄ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?ΙΣΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΩΡΑ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΦΑΜΕ ΕΞΩ...ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσούδια ! εμένα με αφησε πάνω στο κυριακάτικο καφεδάκι μας ο αντρούλης μου και πετάχτηκε σε μια δουλίτσα... :(

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!σας βρηκα κι εγω!εκανα βεβαια 2 μερουλες να ξεπερασω το τελευταιο σοκ με τα "απαγορευμενα" και σημερα ειμαι πολυ πολυ καλυτερα.μακια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.