Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KAMIA KOPELA APO RODO???

Featured Replies

Δημοσίευση

an kapia apo esas eiste apo rodo peite mou gia ton sysamoto sto nosoomeio an kserete...exw rantebou se 4 ebdomades kai thelw na mathw kamia plhroforia!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ουυυυ...παρα πολλές!!! :) παρουσα!!!!!(α καλα....εγω νομιζαοτι εννοουσες μονο Ροδιτισσες...όποιος βιάζεται...χεχεεχε :P ) Λοιπον εγω γεννησα και τα δυο μου παιδια σε εκεινον και αν εκανα και τριτο πάλι σε εκεινον θα πηγαινα με κλειστα μάτια...μπορει να ειναι λιγο μουντρουχος και να μην πολυ μιλάει αλλά ειναι ο γιατρος που τα λογια του τα εμπιστευομαι απολυτα!!!Μακαρι ναταν όλοι σαν κι αυτον...

Δημοσίευση

ουυυυ...παρα πολλές!!! :) παρουσα!!!!!(α καλα....εγω νομιζαοτι εννοουσες μονο Ροδιτισσες...όποιος βιάζεται...χεχεεχε :P ) Λοιπον εγω γεννησα και τα δυο μου παιδια σε εκεινον και αν εκανα και τριτο πάλι σε εκεινον θα πηγαινα με κλειστα μάτια...μπορει να ειναι λιγο μουντρουχος και να μην πολυ μιλάει αλλά ειναι ο γιατρος που τα λογια του τα εμπιστευομαι απολυτα!!!Μακαρι ναταν όλοι σαν κι αυτον..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

h alithia einai oti exw akousei kai tous 2 kala logia...egw prin liges meres peira sto nosokomeio kai zhthsa rantebou gia to B epipedou kai me rwthsane pion giatro thelw kai tous eipa den kserw kapion sigekrimena kai mou dwsane me ton sisamoto.apla exw thn aporia giati kapou peire to ayti mou oti aytos den to kanei....isxyei kati teteio??esy tirogaridaki thn ekanes se ayton??

Δημοσίευση

Εχεις εσύ γιατρό για να σε παρακολουθεί ή όχι; Ο Σισαμωτός για β επιπέδου και αυχενική με είχε στείλει ο ίδιος στον Καβαλάκη γιατί ο ίδιος δεν ασχολείται πλέον.Ετσι ξέρω..μπορεί και να κάνω λάθος.. Αλλά σαν γιατρός για να σε παρακολουθεί είναι άριστος.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

emena me parakolouthi apo kw mia gynekologos alla prepei na anaibw rodo gia thn B epipedou kai meta feugo gia kanada kai tha brw ekei kapion na me parakolouthi..to thema einai oti pernw thl edw kai kati meres sto thl me ta rantebou kai den apantane mhpws exeis kapio thl na kleisw to rantebou me ton kabalaki?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

katafera kai milisa me mia kopela kai ayth eipe tha prospathisei na milisei me ton kabalaki kai tha me parei...gia na doume an de ginei tipota tha parw to thl pou mou edwses...se eyxaristw poli!!

Δημοσίευση

Καλημέρα...Ο Καβαλάκης δυστυχώς αυτή τη περίοδο έχει πάρα πολλές εγκυμοσύνες και από ότι ξέρω δεν αναλαμβάνει άλλες περιπτώσεις λόγω φόρτου εργασίας.2 γνωστές μου που πήραν να κλείσουν ραντεβού είπε ότι δε προλαβαίνει να τις αναλάβει.Τώρα αν είναι μόνο για β επιπέδου λογικά θα στο κάνει γιατί νομίζω στο νοσοκομείο μόνο αυτός είναι διαπιστευμένος για β επιπέδου.Όλα να πάνε καλά με το κάλό το μωράκι σου!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

molis twra milhsa mazi tou kai dystixos den exei xrono na me balei!!twra tha prepei na dw pou alou na paw ekso idiotika kapou na thn kanw!!!kamia gnomh gia giatro idiotika kserete??

Δημοσίευση

Υπάρχει το γυναικολογικό κέντρο Μανωλικάκης-Ευθυμίου-Φωτεινός στην Κωνσταντίνου Υδραίου.Κάποιος από τους 3 θα χει χρόνο να στην κάνει,δε μπορεί.Ο Ευθυμίου βλέπει και με το ΤΕΒΕ αν έχεις καμιά πρόσβαση.Ίσως δικαιολογεί τίποτα το ταμείο δε ξέρω.2241035550 το τηλεφωνό τους.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ekleisa me ton manolikakh!!!entaksei mia xara se euxaristo poli!!!pote me to kalo perimeneis ta didimakia sou??einai agori kai koritsi opws h foto??

Δημοσίευση

Στο Μανωλικάκη πήγαινα και γω πριν μείνω έγκυος,καλός είναι.Τα διδυμάκια μου είναι κοριτσούδια και τα δύο.Πρέπει να αλλάξω τη φώτο στο profile έχεις δίκιο,έχει ξεμείνει και αυτή από παλιά.Τις περιμένουμε με το καλό 15 Οκτώβρη αλλά συνήθως ο γιατρός λέει τα διδυμάκια έρχονται 2-3 βδομάδες νωρίτερα.Οπότε αν καβαντζώσουμε και τον Οκτώβρη θα μαι ευχαριστημένη.Αντε με το καλό η εξέταση..περιμένουμε νέα σου.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

euxaristw poli kopela mou kai se sena sou euxome na sou pane kala mexri to telos!!!kai tha ta poume pali!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.