Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ......

Featured Replies

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ Η ΣΤΑΜΟΥΛΑ ΕΙΜΑΙ 28 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΝΕΚΤΑΡΙΑ 19 ΜΗΝΩΝ,ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ,ΕΙΜΑΙ 28 ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ 18!!!!!!!!

GIRLS NA THΣ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Η ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝ.ΓΛΥΦΑΔΑ!!!

• Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 9.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια εγω ειμαι 21 και σε 6 μερες κανονικα γενναω εκτος απροοπτου λιγο κουραγιο θελω γιατι φοβαμε αρκετα θα γεννησω χωρις επισκληριδιο λογο νοσοκομειου....καποια παρομοια ιστορια? :)

Δημοσίευση

Egw koritsakia mou eimai h Elena 23 xronwn k exw didymakia 1 etous,ena agori k ena koritsaki.

"Prowrh" manoula k gw loipon... :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

γεια σας κοριτσια,τι μου κανετε΄????εχω να μπω πολυ καιρο στο mammy γιατι τα ειχε παιξει το ιντερνετ........αχ δεν ειμαι καθολου καλα σημερα....ο μπεμπης μου επεσε σημερα απο το κρεβατι....κλαιω απο το πρωι νιωθω τοσες τυψεις.....μισο λεπτο γυρισα το κεφαλι μου και επεσε....ευτυχως μαλλον δεν επαθε τιποτα ακομα δεν εδειξε κατι... :(:(:(

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευτυχως το μωρο ειναι μια χαρα....αλλα εγω εχω τυψεις....σας εχει τυχει ποτε να πεσει το μωρο σας?????σας παρακαλω απαντηστε μου

Δημοσίευση

Καλησπέρα μικρομανούλες μου! Είμαι η Χριστίνα,έχω ένα γιο 15μηνών και είμαι έγκυος στο δεύτερο μωράκι μου. Είμαι 27 ετών!

Δημοσίευση

ELENITEO ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ!ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΥΔΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΓΕΝΝΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!! :) STASYMAMMY ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ Η ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΚΡΙΑ!!!ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 30-40 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΑΩ ΜΕΤΑ ΜΠΑΝΙΑ......SUZANITA ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ!!! :S ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ!!!!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

τι ωραια θεματακι!

να χαιρεστε τα παιδακια σας κοριτσαρες!

μπραβο που επιλεξατε αυτο το δρομο..οικογενεια..

κ εγω θα το θελα αλλα που να βρεις ανθρωπο σωστο..ειστε πολυ τυχερες που χετε την οικογενεια σας!

να ειστε ολες καλα!

Δημοσίευση

Elena333f έγραψε:

Melitini na fygeis!!!na pas allou xaxaxaxa.

K sy mikrh eisai kale :)

χαχαχα....δεν πάω πουθενάααααααααα....και στα 30 εδω θα ειμα.... :woohoo:

Δημοσίευση

δεν το περιμενα οτι θα υπαρχουν τοσες μικρες μαμαδες ... εγω ειμαι 31 και εγινα πρωτη φορα μαμα στα 23 και πολλες συνομιληκες μου εχουν τωρα μωρο ...

Δημοσίευση

suzanita έγραψε:

ευτυχως το μωρο ειναι μια χαρα....αλλα εγω εχω τυψεις....σας εχει τυχει ποτε να πεσει το μωρο σας?????σας παρακαλω απαντηστε μου

μου εχει τυχει οταν ηταν 8 μηνων οταν το αλλαζα στο καναπε να γυρισω το κεφαλι μου 1 δεπτερολεπτο και αυτο να βρεθει στο πατωμα ... ευτυχως δεν επαθε τιποτα ..

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 31 ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 12 ΕΤΩΝ ΕΝΑΝ ΓΙΟ 6 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΠΑΙΝΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟΝ 7Ο ΜΗΝΑ.ΝΑ ΚΑΘΗΣΩ Η ΝΑ ΦΥΓΩ?

Δημοσίευση

kai to rwtas?kai vevaia na kathiseis..simasia exei na niwtheis mikri..oxi i ilikia..ase pou egines kai polu mikri manoula sto prwto..

Δημοσίευση

nai..to upologisa kai to epatha to sok..ki egw sta 21 to ekana alla oso na nai exeei mia diafora!!kai mia ateia erwtisi..o tuxeros sou arithmos einai to 6 kai ta kaneis ta paidakia sou me 6 xronia diafora??xixi..elpizw na min pareksigitheis..

Δημοσίευση

XI XI XI :laugh: KAI EGO TO PROSEXA AYTO JONAKI!STAGONA TO TRITO PAIDAKI SOY ETYXE H'TO HTHELES?KAI EGO TO SKEFTOMAI KAMIA FORA GIA ENA TRITO(TA PAIDIA MOY EINAI 10 KAI 6MISH) ALLA MOY FAINETE VOYNO!!!!ROULA3 OYTE EGO TO PERIMENA NA EINAI TOSES MIKROMANOYLES!EKPLEISOMAI EYXARISTA!! :):):):)

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια και απο μενα .Και εγω εξεπλαγην με το ποσες μικρες μανουλες υπαρχουν.Μπραβο μας!!!!!Λοιπον ειμαι η Αλεξανδρα 24 ετων εχω μια κορη 3 ετων και μια αλλη 11 μηνων σχεδον και προχθες ανακαλυψα οτι περιμενουμε και το τριτο μας.Οποτε οπως λεει και η αδερφη μου τριτεκνη στα 25 (τοσο θα ειμαι)...Ωραια θα τα λεμε...πολυ μου αρεσε η παρεα...γεματη νιατα και ζωντανια :):):)

Δημοσίευση

ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ?ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ..

Δημοσίευση

stagona gera na nai ta paidakia sou..kai to 2016 tha ta poume pou tha ksanameineis egguos e!!

koritsakia oi mikres manoules exoune ti gluka..xaxaa(ti mono i gria kota tha xei to zoumi?)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.