Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΙΣ 25 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΩ ΛΟΙΠΟΝ.

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΤΑΙΖΩ ???

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΩ ΛΟΙΠΟΝ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΩ ΛΟΙΠΟΝ.

Δημοσίευση

Αυτο που παθαινει το μωρό σου λεγεται γαστροκολικο ανακλαστικό. Κριμα που δεν είχες βοηθεια και επαρκή ενημέρωση και σταμάτησες να θηλάζεις . Το γαλα δεν κοβεται απο μονο του . Ο θηλασμός βοηθάει πολυ το μωράκι και το παρηγορει .

Τα μονα που μπορεις να κανεις ειναι ...υπομονή . Πολλες ασκησουλες με τα ποδαράκια να φευγουν τα αερια , να ρευεις το μωρο καλα σε καθε γευμα και πολλες πολλες αγκαλιες και βολτες .

Ρωτα και τον παιδιατρο σου , καποιοι δινουν το infacolic αλλά δεν ειναι πάντα αποτελεσματικο σε ολα τα μωράκια . Αν σε παρηγορει να σου πω οτι κρατανε συνήθως μεχρι τον 3ο μήνα αυτα τα πονάκια , μετα υποχωρουν .

Δημοσίευση

Αυτο που παθαινει το μωρό σου λεγεται γαστροκολικο ανακλαστικό. Κριμα που δεν είχες βοηθεια και επαρκή ενημέρωση και σταμάτησες να θηλάζεις . Το γαλα δεν κοβεται απο μονο του . Ο θηλασμός βοηθάει πολυ το μωράκι και το παρηγορει .

Τα μονα που μπορεις να κανεις ειναι ...υπομονή . Πολλες ασκησουλες με τα ποδαράκια να φευγουν τα αερια , να ρευεις το μωρο καλα σε καθε γευμα και πολλες πολλες αγκαλιες και βολτες .

Ρωτα και τον παιδιατρο σου , καποιοι δινουν το infacolic αλλά δεν ειναι πάντα αποτελεσματικο σε ολα τα μωράκια . Αν σε παρηγορει να σου πω οτι κρατανε συνήθως μεχρι τον 3ο μήνα αυτα τα πονάκια , μετα υποχωρουν .

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Το γάλα μου κόπηκε ξαφνικά στις 25 ημέρες.

Είχα πολύ γάλα εντομεταξύ...

Δεν ξέρω γιατί σταμάτησε !

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.