Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ

Featured Replies

Δημοσίευση

ΜΕ ΛΕΝΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΙΟ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΘΗΜΕΙΤΕ...ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

• Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ.

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

καλησπερα και απο εμενα.....να σου ζησει το αντρακι σου...να ειστε παντα ευτυχισμενοι και γεροι.....

Δημοσίευση

καλησπερα και απο εμενα.....να σου ζησει το αντρακι σου...να ειστε παντα ευτυχισμενοι και γεροι.....

Δημοσίευση

Δημοσίευση

καλημέρα Ζωή! Καλώς ήρθες! Είμαι η Δέσποινα, 31 ετών και περιμένω αγοράκι. Να σου ζήσει ο γιος σου, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς.

Δημοσίευση

καλημέρα Ζωή! Καλώς ήρθες! Είμαι η Δέσποινα, 31 ετών και περιμένω αγοράκι. Να σου ζήσει ο γιος σου, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλωσήρθες Ζωή... Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να δεις το αντράκι σου όπως λαχταράς!!! :)

Δημοσίευση

Καλωσήρθες Ζωή... Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να δεις το αντράκι σου όπως λαχταράς!!! :)

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.