Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

exeis kathisteri????kai an nai poso??thermokrasia to prwi metras???poso einai??egw exw apo xthes ana diastimata poli dunatous ponous periodou!!!niwthw kati travigmata opws les k su to stithos einai prismeno alla ponaw mon otan to piesw!!thermokrasia to prwi 36.9 treli orexi gia fai!!!!!apo ugra pws pas??kai pws einai??

• Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 6.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ναι εχω καθυστερηση 1 μερα

θερμοκρασια το πρωι 36.9 τωρα 37.2

η μεση μου με ποναι ελαφρα ως και καθολου

στηθος μονο πρηξιμο,οχι πονος

υγρα διαφανα

Δημοσίευση

αθηνουλα μου τι καλα νεα ειναι αυτα;;;;;αχ μακαρι κοριτσακι μου!!!δεν ξερεις ποσο χαρηκα ..........μην με ξεχασεις ε;;;επιδη θα λιεοω το απογευμα θα περιμενω μηνημα σου.........αλοιμονο σου εαν με ξεχασεις...εγω δεν περιμενω 26 καρδουλα μου

Δημοσίευση

nanouka kai gw 36.9 eixa to prwi simera alla den exw akoma kathisterisi.....se 2 meres den perimenw!!!!!1kalliiiiiiiiiiiiii ela fbbbbb na ta poumeeeeeee:):):)se psaxnw apo to prwiii

Δημοσίευση

βρε τρελιαρα κελλυ τι κανεις;;;κοριτσακι μου θα φυγω τωρα εχει μαθημα η μικρη μου!!!!!κ το απογευμα θα παω να δοκιμασει η βαφτιστηρα μου τα παπουτσακι της βαφτισης...γινομαι νονα το αλλο σαββατο :) κ εχω τρεχαματα σημερα!!!!!το βραδυ θα μπω σιγουρα κ θα τα πουμε φιλεναδα.....κ χω 37 ειχα το πρωι κ πολυ πονο στην μεση μου εχω!!!!θα δειξει...νανα μου σορυ που καταχραστηκαμε λιγο το θεμα σου αλλα η κελλυ εχει πολυ τρελααααααααααααα,,,,,,,,,,καλη τρελλα βεβαια,,,εΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟς!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

θα σου στειλω ο,τι κι αν γινει

κελλυ,βρηκα μια κελλυ στο fb ελπιζω να εισαι εσυ,κανε με αντ.αθηνά με λενε

Δημοσίευση

Νανά2,σου ευχομαι να έχεις μια μεγαααααααλη χοριακη!!!!!!!!!!καλά αποτελεσματα και περιμενουμε να μας πεις τα ευχαριστα!!!!!!!!!!!μόνο ευχαριστα για ολες όσες περιμένετε!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΝΑΝΑ2.....?????????????ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!ΕΕΕ...ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ,ΝΑΙ?ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!

Δημοσίευση

Νανα,

που εισαι βρε κοπελα μου και μας εχει φαει ολες η αγωνια!!!!!!!!!!ολες σε ψαχνουν!αχ φωτιες αναψες!!!ελπιζω να το γλεντας!!!!!!!!!

Δημοσίευση

:(:(:(:(:(:(:(

Η αγωνία στο κατακόρυφο και μετά......

ΝΑΝΑ μην πτοείσαι! Ο επόμενος μήνας δεν είναι μακριά...

Μόνο 30 μέρες!

Χαμογέλα!! :kiss:

Δημοσίευση

αχ μωρε κριμα πολυ στεναχωρηθηκα :( νανα μου φανταζομαι πως εισαι τωρα αλλα σε λιγες μερες θα νιωθεις πολυ καλυτερα και ξανα βουρ στο ψητο ;) :laugh: εξαλου ειπαμε δεν το βαζουμε κατω εδω θα επιμενουμε εμεις μεχρι να μας τρυπωσει το σπορακι μας :)

Δημοσίευση

NANA

Πολυ λυπηθηκα Νανα μου. Την επομενη φορα ελπιζω να ναι η σειρα σου!

Αν μου επιτρεπεις θα σου δινα μια συμβουλη. ΠΟΤΕ μην κανεις τοσο νωρις το τεστ ξανα οσο κι αν τρελαινεσαι. Αντε να το κανεις 1-2 μερες πριν την περιοδο. 4 μερες ειναι παρα πολυ νωρις.

Επισης εγω με το cle@r blue δεν εχω ποτε κανει λαθος. Μου χει βρει ακομα και βιοχημικη κυηση που ξεκινησε απο πολυ χαμηλη χοριακη (50) και την ειχα κανει 1 μερα πριν.

Προσπαθησε να σαι δυνατη και την επομενη φορα σου ευχομαι να ναι τοσο εντονη η γραμμουλα που να μην εχεις καμια αμφιβολια!

as1cF5v0g410030NTkxNTBifDAxNjM3N2J8dHdpbnM.gif

Δημοσίευση

Αχ,βρε ΝΑΝΑ μου,κριμα..

Ελπιζω ο επομενος μηνας να ειναι ο τυχερος σου..

Δημοσίευση

νανα μου,λυπαμαι παρα πολυ....αλλα κουκλα μου βαλεις κατω,ναι?????συντομα,θα δεις πολυ συντομα!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.