Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ποτε περνει τη θεση του το μωρο?

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Aggelikh sou euxomai na pane ola kala kai na gurisei to moraki sou...na mas kratas enhmeres....se periptosi pou gyrisei thelo na mou to peis na paro tharos ...filia

• Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 21.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Aggelikh sou euxomai na pane ola kala kai na gurisei to moraki sou...na mas kratas enhmeres....se periptosi pou gyrisei thelo na mou to peis na paro tharos ...filia

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 24/12/08 ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΡΧΕΣ 12ου ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ(ΙΣΧΙΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ).

ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 9ο

ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ............

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 24/12/08 ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΡΧΕΣ 12ου ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ(ΙΣΧΙΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ).

ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ............

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ............

Δημοσίευση

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ 8ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

egw koritsia mpainw ston 7o k exei parei 8esh edw

k 3 evdomades h dikia mou mpempa.:lol:

pantws mhn anhsyxeite mporei na gyrisei k ton teleutaio mhna.

polla mwrakia to kanoun..

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

εμενα οι δυο γιοι μου ειχαν γυρισει ηδη απο τον 7ο μηνα.Η κορη μου ηταν πιο τεμπελα και γυρισε στην 34η εβδομαδα.Της κουμπαρας μου γυρισε στην 36η εβδομαδα.Παντως ο δικος μου ο γιατρος μου ελεγε να μην ανησυχω γιατι θα μου το βγαζε με φυσιολογικο τοκετο ακομα κι αν ερχοταν με το ποπουδακι της.Η κουμπαρα μου ειναι μαια στην κλινικη που γεννησα.Μου ειπε λοιπον πως εχουν γεννηθει ακομα και διδυμα που ηταν σε ισχυακη προβολη.Εχω διαβασει σε ενα περιοδικο οτι συμφωνα με στατιστικες μελετες οι γονεις που γεννηθηκαν με ισχυακη προβολη εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να γεννησουν παιδια μ'αυτη τη σταση.Παντως το περπατημα βοηθαει' γι'αυτο αγγελικη μου αρχισε να περπατας(με μετρο παντοτε)

Δημοσίευση

εμενα οι δυο γιοι μου ειχαν γυρισει ηδη απο τον 7ο μηνα.Η κορη μου ηταν πιο τεμπελα και γυρισε στην 34η εβδομαδα.Της κουμπαρας μου γυρισε στην 36η εβδομαδα.Παντως ο δικος μου ο γιατρος μου ελεγε να μην ανησυχω γιατι θα μου το βγαζε με φυσιολογικο τοκετο ακομα κι αν ερχοταν με το ποπουδακι της.Η κουμπαρα μου ειναι μαια στην κλινικη που γεννησα.Μου ειπε λοιπον πως εχουν γεννηθει ακομα και διδυμα που ηταν σε ισχυακη προβολη.Εχω διαβασει σε ενα περιοδικο οτι συμφωνα με στατιστικες μελετες οι γονεις που γεννηθηκαν με ισχυακη προβολη εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να γεννησουν παιδια μ'αυτη τη σταση.Παντως το περπατημα βοηθαει' γι'αυτο αγγελικη μου αρχισε να περπατας(με μετρο παντοτε)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ειχα αγχωθει πολύ γιατι το μωράκι μου ήταν αναποδα.περπαταγα αλλα τιποτα...τελικα γυρισε την 38 εβδομαδα.

Δημοσίευση

ειχα αγχωθει πολύ γιατι το μωράκι μου ήταν αναποδα.περπαταγα αλλα τιποτα...τελικα γυρισε την 38 εβδομαδα.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 8ο ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΓΥΡΗΣΕ Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ:)

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 8ο ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΓΥΡΗΣΕ Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ:)

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας ηδη νιωθω καλυτερα...εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι εχει πιθανοτητες ως και την 37 εβδομαδα να γυρισει.....αν οχι μεχρι τοτε, μετα μαλλον θα πρεπει να γινει καισαρικη .....

Ντεμι .....αυτο που λες οτι μπορει να γεννηθει φυσιολογικα ακομη και με ισχιακη προβολη το χω διαβασει καπου και γω αλλα δε μιλησα με το γιατρο για να μου πει ποσο ασφαλες ειναι ....παντος θα μαθω λεπτομερειες και αν γινεται, αυτο θα κανω και γω.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας ηδη νιωθω καλυτερα...εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι εχει πιθανοτητες ως και την 37 εβδομαδα να γυρισει.....αν οχι μεχρι τοτε, μετα μαλλον θα πρεπει να γινει καισαρικη .....

Ντεμι .....αυτο που λες οτι μπορει να γεννηθει φυσιολογικα ακομη και με ισχιακη προβολη το χω διαβασει καπου και γω αλλα δε μιλησα με το γιατρο για να μου πει ποσο ασφαλες ειναι ....παντος θα μαθω λεπτομερειες και αν γινεται, αυτο θα κανω και γω.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Margarita elnik kai sisy ......se sas pou gyrise ston 8 to niosate to katalavate?i aplos einai san oles tis alles kiniseis tou morou kai den to katalaveneis?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.