Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Σε ποια εβδομάδα γεννήσατε??

Featured Replies

Δημοσίευση

Είμαι περίεργη κορίτσια σχετικά με αυτο το θέμα, στις πόσες εβδομάδες γεννήσατε? Κορίτσι ή αγόρι? Να δούμε λίγο τα στατιστικά...

• Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 7.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ελευθερια μου εγω γεννησα το

αγορακι μου στην 38η εβδομαδα!

με το καλο να ερθει το μωρο σου:kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Εγώ γέννησα τον γιο μου στην 38 εβδομάδα και την κόρη μου στην 39. Οι στατιστικές λένε ότι τα αγοράκια έρχονται νωρίτερα από τα κοριτσάκια, περίπου κατά 85%!

Δημοσίευση

Εγώ γέννησα τον γιο μου στην 38 εβδομάδα και την κόρη μου στην 39. Οι στατιστικές λένε ότι τα αγοράκια έρχονται νωρίτερα από τα κοριτσάκια, περίπου κατά 85%!

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι έτσι έχω ακούσει και γω...

Η πεθερά μου λέει συγκεκριμένα "το κορίτσι παίρνει το αγόρι αφήνει.."

Οτι τα αγόρια έρχονται πιο νωρίς... :cheer:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Καλημέρα.

Γέννησα 39 εβδομαδων και 5 ημερών. Δηλαδή 2 μέρες πριν την ΠΗΤ. Με έπιασαν οι πόνοι και λίγες ώρες μετά ήρθε το κοριτσάκι μου!

Δημοσίευση

Καλημέρα.

Γέννησα 39 εβδομαδων και 5 ημερών. Δηλαδή 2 μέρες πριν την ΠΗΤ. Με έπιασαν οι πόνοι και λίγες ώρες μετά ήρθε το κοριτσάκι μου!

Δημοσίευση

Καλημέρα.

Δημοσίευση

Εγω τον 1ο μου γιο τον γεννησα στην 39η εβδομαδα και τον 2ο γιο μου στις 36 εβδομαδες και 6 μερες!

Δημοσίευση

Εγω τον 1ο μου γιο τον γεννησα στην 39η εβδομαδα και τον 2ο γιο μου στις 36 εβδομαδες και 6 μερες!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Γεννησα προγραμματισμενα με καισαρικη στην 38η εβδομαδα. Βεβαια στην 36η εβδομαδα με ειχαν πιασει πονοι για να γεννησω, αλλα αναστειλαμε τον τοκετο.

Δημοσίευση

Γεννησα προγραμματισμενα με καισαρικη στην 38η εβδομαδα. Βεβαια στην 36η εβδομαδα με ειχαν πιασει πονοι για να γεννησω, αλλα αναστειλαμε τον τοκετο.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

εγώ γεννησα την μπεμπα μου την 38η εβδομαδα. Ήταν προγραμματισμενο να πάω να μου βάλουν τεχνητους πόνους κατα τις 8 το πρωί αλλα απο τις 5 ξεκίνησαν κ οι δικοι μου οπότε πήγα ετοιμη. Άρα θα γεννουσα ετσι κι αλλιώς εκεινη την μέρα

Δημοσίευση

εγώ γεννησα την μπεμπα μου την 38η εβδομαδα. Ήταν προγραμματισμενο να πάω να μου βάλουν τεχνητους πόνους κατα τις 8 το πρωί αλλα απο τις 5 ξεκίνησαν κ οι δικοι μου οπότε πήγα ετοιμη. Άρα θα γεννουσα ετσι κι αλλιώς εκεινη την μέρα

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Emena o gynaikologos mou eixe dosei os pithani imerominia toketou 10/12 mpika sto nosokomeio stis 9/12 me liga ponakia. To bradi stis 23:00 mou spasan ta nera,Mou ipe i mami oti den eine akomi i ora gia na genniso meta koimithika me liga ponakia,tin epomeni mera 10/12 eixa ponous oli mera xoris diastoli oi ponoi oso pernousan oi ores dynamonan kai ginotan pio syxnoi xoris na exo katholou diastoli!meta apo poli exantlisi zitisa na mou kanoun episkliridio mou tin kanane stis 23:30 kai gennisa fysiologika stis 00:18,diladi 11/12 GIA 18 LEPTA!!!Gia 18 lepta tha gennousa akrivos stin imerominia pou edose o giatros mou,fysika mou eipan oti aniko sto 4% ton periptoseon!:)

Δημοσίευση

Emena o gynaikologos mou eixe dosei os pithani imerominia toketou 10/12 mpika sto nosokomeio stis 9/12 me liga ponakia. To bradi stis 23:00 mou spasan ta nera,Mou ipe i mami oti den eine akomi i ora gia na genniso meta koimithika me liga ponakia,tin epomeni mera 10/12 eixa ponous oli mera xoris diastoli oi ponoi oso pernousan oi ores dynamonan kai ginotan pio syxnoi xoris na exo katholou diastoli!meta apo poli exantlisi zitisa na mou kanoun episkliridio mou tin kanane stis 23:30 kai gennisa fysiologika stis 00:18,diladi 11/12 GIA 18 LEPTA!!!Gia 18 lepta tha gennousa akrivos stin imerominia pou edose o giatros mou,fysika mou eipan oti aniko sto 4% ton periptoseon!:)

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.