Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

xρονια πολλα πολλα στην XARA35

Featured Replies

Δημοσίευση

Αδερφουλα μου γλυκια χρονια πολλα:laugh :laugh: :laugh: :

να εισαι ευτυχισμενη ,να τα εκαταστισεις να ζεις να ελπιζεις να κυνηγας παντα οσα δεν ηρθαν γιατι ... για κάθε κρυφή επιθυμία που την άκουσαν μόνο μερικά κεριά υπάρχει ένα όνειρο που καίγεται να γίνει αληθινό...καπου εκει λοιπον σ 'αυτον τον χρονο σε περιμενει το ονειρο σου να γινει ζωη σου ...

σ' αγαπαω πολυ πολυ πολυ να το θυμασαι ....

Δημοσίευση

να τη χαιρεσαι την αδερφουλα σου!!! εγω τις ευχες μου τις αφησα στο θεμα με τα ταυρακια...παω να τις φερω εδω... :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Να την χαιρεσαι την αδελφουλα σου κ εσυ με το καλο το μικρακι σου!!!! :kiss:

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ!!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΠΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!

Δημοσίευση

χαρουλα μας χρονια σου πολλα!!!!!!!!!ευχομαι παντα να εχεις στη ζωη σου ευτυχια , αγαπη , υγεια , χρημα , δοξα , ομορφια , ..........................κι ο,τι μα ο,τι αλλο θα σε κανει ευτυχισμενη!!!!!!!ολα τα καλα του κοσμου στα ποδια σου!!!!!και ευχομαι του χρονου στα γενεθλιακια σου να ειστε περισσοτεροι :lol: :silly: :cheer: !!!!!!!!!!!!!!!!!

γλυκια μου wendy να χαιρεσαι την αδερφουλα σου!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

αχ κοριτσακια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας ..θα τις δει το απογευματακι που θα σχολασει και θα χαρει πολυ!!

και σε εσας ευχομαι με ενα μωρακι..Lollipop,ktk,γωγακι,anemos78 ..

Δημοσίευση

ευχαριστουμε πολυ...κι εσυ με το καλο να φερεις το μπεμπακι σου...καλη λευτερια να εχεις.... :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

na ziseis xaroula kai xronia polla!!!!!!!!!!!

oti potheis!!!!na ta 100stiseis!!!

pan apola ygeia kai ola ta alla erxonte!!!!!!

wendy na tin xairesai kai esu oti potheis!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Χαρουλαααα!!Πολυχρονη και με πολλα πολλα παιδακια ευχομαι!! :kiss:

Δημοσίευση

χαρουλιτα μου χρονια σου πολλα κοριτσαρα μου να εισαι παντα χαρουμενη και ευτυχισμενη και γρηγορα να μου ετοιμασεις την κορη γιατι εγω μαλλον που ετοιμαζω τον γιο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: να σαι καλα κοριτσακι μου και ολα να σου πανε καλα :P:P:P:P:P:P:P

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχομαι υγεια, ευτυχία και γρηγορα με ενα μπεμπάκι!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου,

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!!!!!!!!!!Προσπαθουσα χθες το βραδυ να μπω αλλα δεν μπορουσα!

Να ειστε ολες καλα και οτι ευχες εχετε να πραγματοποιηθουν!!!!!!!!!

Ειστε για μενα η καλητερη παρεα αιδιοδοξιας, στηριξης,και συμπαραστασης!ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ολα σε ολες εσας που σε καθε στιγμη μου ειστε διπλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Wendy,

αγαπημενη μου αδελφουλα δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω για ολα αυτα που εχεις κανει για μενα!Εισαι εσυ η φωτεινη ηλιαχτιδα που με κανεις να ελπιζω,να γελω,να τα ξεχναω ολα!Εισαι εσυ ο ωμος που κλαιω οταν εχω τις μαυρες μου!Εισαι εσυ που πονας για μενα σαν να ειναι δικος σου ο πονος!Εισαι αυτη που εχω μοιραστει τις ομορφοτερες στιγμες στην ζωη μου!Καθε ωρα καθε στιγμη σε αγαπαω περισσοτερο!!!!!!!!!!!!!Παρακαλαω στον θεο να σε εχει καλα εσενα και την οικογενειουλα σου και τον ανιψιο μου!

Να ξερεις οτι παντα θα ειμαι κοντα σου και ΣΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Όπα τι βλέπω εδώ;;;

Γενέθλιακια;

Να σε χαιρόμαστε κοριτσάκι!

Ξέρω τι θες πιο πολύ στη ζωή σου!

Στο εύχομαι ολόψυχα και … σύντομα!!!

Και του χρόνου (με πιο μεγάλη παρέα!!!!)

Δημοσίευση

Να χαίρεσαι την αδερφούλα σου και της εύχομαι με το καλό ένα μωράκι για να κάνει παρέα και στο δικό σου, ΣΥΝΤΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.