Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

...κακες παρεες...

Featured Replies

Δημοσίευση

ειναι εδω ολα τα "κακα" κοριτσουδια?χιχι

πως ειστε κοριτσακια μου καλα?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

αθηνα μου εγω ειμαι,ειναι φτιαγμενη φωτογραφια απο το photofunia.com

τελειοοοο???

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

να μπεις να φτιαξεις και εσυ φωτογραφιουλες εχει πολυ πλακα!

Δημοσίευση

koritsaki m kaloooooooo an den eixa kai esena kai tin eleni mas....telos panton as mi to a nalisoume allo auto!!!!!!liponnnn eimai kako koritsi timoriseme xaxa

Δημοσίευση

ΣΗΓΟΥΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ (ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ)!!!ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΣ!!!!ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ Η ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΣΧΕΤΗ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

αθηνα..νομιζω η μονη εισαι...τουλαχιστον η μονη που το δηλωσες...οποτε πρεπει να νιωθεις πολυ πρωτοπορα!χιχιχ

αν ειχα εκθεση με τη φατσα μου θα το ειχα κανει διαφημιση στο μαμμυ!χαχαχαχαχα

κελλυ μην μου πεις να σε ριξω σε τιποτα βραζια γιατι δεν λειτουργω ειμαι σε αποσυνθεση χαχαχα

Δημοσίευση

αμ χιρ του!!! τι κάνετε κοριτσάρες? Κέλλυ μου εσένα δεν σου μιλάω...είσαι πολύ κακό κορίτσι σήμερα! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

α εμεις το εχουμε βιτσιο αυτο με τα ξενυχτια χαχαχα

Δημοσίευση

καλημεραααααααα!!! ενταξει λοιπον το παραδεχομαι!! ειμαι ενα κακο κοριτσι!!! καλα ε κοριτσια ειδα ενα ονειρο χαλιααααα!!!! ξυπνησα μεσα στα νευρα!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

τι ειδες χαρα μου?????

εγω μια χαρα ονειρα βλεπω τωρα τελευταια κ ανησυχω χαχαχα

Δημοσίευση

αααααααααα ραμονακι μου ακου να δεις!!! ειδα λεει οτι ημασταν σπιτι με τον χρηστο και οτι μου ελεγε ψεμματα οτι θα βγει με φιλους!! και οτι καταλαβα εγω το ψεμα! και οταν γυρισε σπιτι τον ρωτησα ποιος του στελνει συνεχεια μηνυματα και γιατι με αφηνει μονη και εξαφανιζεται ολη νυχτα κτλ...και δεν μου απαντουσε!! και τα πηρα στο κρανιο και τον πιεσα πολυ και τοτε τι μου ειπε????????? οτι γνωρισε στη δουλεια μια κοπελα και βγενουν!!! και οτι και καλα ειναι μονο φιλοι!!! και του λεω οκ αγορακι μου,αποψε θα βγω και εγω με εναν φιλο!!! και βαζω που λες το παντελονι μου το καινουργιο,μια μπλουζα ξερεις ανοιχτη μπροστα και πολυ σεξουλιαρικη και τις γοβες μου τις ψηλες!!! φτιαχνω και μαλλι,βαφομαι κιολας και του λεω φευγω παω μια βολτα με εναν φιλο μου!!! αααχχαχαχαχ και αυτος τι εκανε???? πηρε μπροστα μου αυτην και της κανονισε να βγουνε!!!! μιλαμε θα τον σκοτωνα!!!!!!!! ριχνουμε εναν τσακωμο,του λεω οτι ειναι ο μεγαλυτερος ψευτης που γνωρισα κτλ κτλ,και πανω στον τσακωμο του λεω χωριζουμε!!! μου λεει οκ!!!! ε σηκωνομαι φευγω παω μονη μου σε ενα μπαρακι να πιω εν αποτο να ηρεμησω μονη μου,ερχοντουσταν κατι βλακες και μου μιλουσαν και εγω τους εδιωχνα μεχρι τη στιγμη που ηρθε ο χρηστος!!! ε μολις τον ειδα,ενεδωσα στα πειραγματα αυτου που μου κολουσε!!! ετσι για σπασιμο!!!! ο χρηστος νευριασε και μετα εφυγε! και την αλλη μερα ημουνα σε ενα κοινο φιλικο ζευγαρι και ερχεται ο φιλος του χρηστου και μου λεει οτι ο χρηστος ειναι στενοχωρημενος που σε ειδε με αλλον και κατι τετοια!!! και γυριζω και του λεω δηλαδη εγω δεν ειμαι στενοχωρημενη που ειναι ρεμαλι>????? που γνωριζει μια γκομενα και εμενα με παραταει ετσι????? και γυριζει η φιλη μου και μου λεει καλα του ειπες!!! να μαθει αυτος!!!! και μετα ξυπνησ ααπο τη συγχιση που ειχα!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

βρε φιλεναδα εσπαγα το κεφαλι μου τοση ωρα να βρω αο που μπορει να επνευστηκες...μηπως ιδες απαραδεχτους αυτες τις μερες???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.